Exact ce ziceam si eu mai sus, dar pun pariu ca nu se va lua nimeni de tinepunem pariu ca se va vinde ca painea calda?
Un Freezone
Scris 29 ianuarie 2010 - 06:12
Scris 29 ianuarie 2010 - 06:30
punem pariu ca mi se rupe daca se va vinde sau nu?iStone sau nu, punem pariu ca se va vinde ca painea calda?
bah parca ati intrat intr-o furtuna cu iWentCrazyAboutThis...Thing!
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 ianuarie 2010 - 06:35
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 29 ianuarie 2010 - 07:11
Pai de ce te intereseaza, nu te laudai ca ti-ai luat?Ma intereseaza si pe mine, te rog.
Pai si care e problema, 1Qule? Castile sunt cu mufa universala de 3.5, poti lua orice set de casti din auchan... negre, of course.
Cele din pachet nu sunt oricum senzationale. Sau ia-ti din State niste Sennheiser... negre.
Din cate stiu castile lor nu sunt tocmai de aruncat. Normal ca in final imi pot lua orice alta pereche, dar de ce sa o fac cand as putea sa am pachetul cum trebuie de la inceput?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 29 ianuarie 2010 - 10:06
Scris 29 ianuarie 2010 - 10:17
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 30 ianuarie 2010 - 12:04
( preluare de pe alt forum )
"Locatia Soseaua Catelu - vis a vis de Scoala Internationala Bucuresti .
Sos Gara Catelu, Nr. 1R, Sector 3
Este vorba de un parc privat in care avem acces oficial.
Nu este vorba de o intrecere ilegala ci una intr-un spatiu privat unde oricum nu este drum public.
Mai mult acest parc este inchis vizitatorilor de ceva timp.
Relatii suplimentare puteti obtine la [email protected]
V-a fi un traseu tip circuit, virajat pe zapada cu linii drepte
circuit800mcatelupantel.jpg 52,24KB 18 downloads
Inscrierea este libera si nerestrictionata.
Pot participa si auto neinmatriculate.
Exista o singura conditie si anume echiparea cu anvelope de iarna inclusiv clutate..
Nu se admit lanturile sau sisteme antiderapante de acest gen.
Ora de start este 12 si recomandarea mea este sa sositi in jurul orelor 11.
Taxa de participare este de 30 RON.
Traseul este sub forma unui minicircuit, pe care se intra cu randul, fiecare participant isi declara la intrarea pe traseu intentia , privind numarul de ture pe care doreste sa-l efectueze.
Nu dorim sa avem pe traseu doua masini simultan, deasemenea cei care intra in incinta parcului , participanti sau nu, sunt rugati sa foloseasca anvelope de iarna altfel risca sa se blocheze."
Aceasta postare a fost editata de Relu: 30 ianuarie 2010 - 12:04
Scris 30 ianuarie 2010 - 12:11
Scris 30 ianuarie 2010 - 12:18
Scris 30 ianuarie 2010 - 12:40
Porsche (dar nu ii placea ca nu putea sa urce bordurile)
BMW seria 5
ML
Toyota Corola
VW Golf
Toyota Landcruiser (asta si-a dorit-o ea din totdeauna si i-a facut iubitul cadou pana la urma...... )
.
.
.
(si muuuuulte altele ca nu m-am gandit sa le enumar de la inceput si le-am uitat...)
acum are un BMW X3...
mi-e ca-mi iau ban daca spun ce gandesc despre aceasta...... femeie......
Tu te duci?Miine SNOW SHOW la Bucuresti !
Ti-am zis ca Toyota face masini!http://www.zenautowo...%20-%20SOLD.htm
luati de aci masina de 18 ani vechime.
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 30 ianuarie 2010 - 02:23
Tot în state deja se profită de acest lucru (acolo fiind vorba de vreo 7-8 milioane) şi se oferă oricărui posesor de Toyota care renunţă la maşină şi cumpără una americană, încă o mie de dolari.
Mi se pare cel puţin ciudat ca o problemă să apară brusc la 10 milioane de maşini. Şi ce am mai văzut aseară la tv, toate vânzările peste baltă erau sistate până la remedierea tuturor. Va fi o lovitură puterică pt. cel mai mare producător mondial de maşini şi cum discutam şi cu Aer curat, a căzut un mit de foarte sus. Asta după ce pt. mine a căzut Honda (UK), iar Subaru s-a axat numai pe piaţa americană (măcar le-a mers, vânzări record de când sunt prezenţi acolo şi asta în plină criză).
În curând aproape nu mai ai ce maşină să cumperi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 ianuarie 2010 - 02:49
Dependenta-i...dependenta.
Iti vinzi si rascumperi x3-ul.
Scris 30 ianuarie 2010 - 02:56
http://www.emag.ro/t...7-cm--pPS42B430
intrebare:se poate lega la PC?
Scris 30 ianuarie 2010 - 03:02
vreau sa cumpar plasmoaca asta....
http://www.emag.ro/t...7-cm--pPS42B430
intrebare:se poate lega la PC?
Parca erai it-ist?
Exista tv pe care sa nu-l poti lega la/de pc?
Scris 30 ianuarie 2010 - 03:05
Vroiam sa scriu si eu despre situatia de la Toyota si cum spune si Cata despre Honda (in special modelele care nu sunt facute in Japonia); luam in considerare si situatia marcilor europene sau cel putin punctual unele modele: Vwag cu Passat B6, Octavia 2 chiar (nu este la fel de robusta/fiabila precum O1), Seat-ul a fost mai mereu in suferinta, de Renault nu mai pomenesc, etc. Astfel daca vrei sa-ti alegi o masina fiabila, actualmente nu mai stii catre ce anume sa te indrepti; din pacate tind sa se uniformizeze diferentele, dar in jos.
Si uite asa, cel putin cei care chiar muncesc pt banii lor si nu-i primesc moka, iti vine sa-ti cam bagi ..... picioarele in ce masini scot astia acum si (cum spunea Cata, cum spuneam si eu, desi cel putin unele pers se uitau stramb) iti vine sa cumperi un Logan/Sandero/etc. si cu asta basta. Ar mai fi multe de discutat pe tema asta.
Cel putin noua nu ne-ar cadea epoletii de pe umar si nici nu ne pute daca am cumpara si am merge cu o Dacie.
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gifParca ziceai ca nu mai scrii...
Dependenta-i...dependenta.
................
Scris 30 ianuarie 2010 - 03:07
Loganul exceleaza fata de unele , da' fata de o caruta s-o vad io?
Scris 30 ianuarie 2010 - 03:20
--
referitor la plasma:
Intrare PC (D-sub 15 pini)
Vezi asa ceva in specificatii?
Daca ai laptop sau placa video cu intrare hdmi atunci e bine.
Aceasta postare a fost editata de the1: 30 ianuarie 2010 - 03:20
Scris 30 ianuarie 2010 - 03:59
ca sa faci un sistem asa complex la fel de fiabil e exponential mai scump..
asta e viata..
Scris 30 ianuarie 2010 - 04:12
Noi am fost si ne-am distrat, ca si spectatoriTu te duci?
Filmulete si poze cand o avea Relu timp
Scris 30 ianuarie 2010 - 04:16
Scris 30 ianuarie 2010 - 04:19
Adevaratii pasionati ....Care ''noi''?
Scris 30 ianuarie 2010 - 04:40
Parca ziceai ca nu mai scrii...
Numai în ce mă interesează.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 ianuarie 2010 - 04:54
"M-am gândit, de ce să nu mă bucur de puţinul timp care mi-a mai rămas, în loc să mi-l petrec tristă prin spitale?!", a explicat Tian decizia ei de a renunţa la tratament.
asta inseamna fericirea pt unii?...
Aceasta postare a fost editata de plus8: 30 ianuarie 2010 - 04:55
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi