FREEZONE 9
Scris 11 noiembrie 2011 - 10:15
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 11 noiembrie 2011 - 10:32
1Q-le,
Recunosc ca e o greseala din partea mea, dar nu are treaba cu "esaparea" cum zici tu, ci vine din franceza, unde "rechape" inseamna lipirea unui nou strat de cauciuc !
Scris 11 noiembrie 2011 - 11:11
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 12 noiembrie 2011 - 12:05
Am inteles. Ma voi feri pe viitor de masinile firmei respective
de ce sefu? daca puneam Montana pe ele mai te intelegeam....
Scris 12 noiembrie 2011 - 12:49
Firestone a avut maicamea pe Ibiza, unele fuel saver. Praf !
Vredestein de care sunt?
Scris 12 noiembrie 2011 - 09:28
PS: Am omis ce era mai important: Vredestein Hi-Trac, 231 bucata.
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 noiembrie 2011 - 09:31
Scris 12 noiembrie 2011 - 09:47
Scris 12 noiembrie 2011 - 08:50
Scris 13 noiembrie 2011 - 10:27
Scris 13 noiembrie 2011 - 10:39
Bine v-am regasit!
Mai trăiești? Din păcate forumul celălalt cred că a fost dezafectat, nu mai știu nimic despre server. Eu n-am unde să-l țin. Nici nu știu dacă a fost relocat sau nu.
Bine ai venit în junglă, pardon, garaj.
Enjoy!
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 noiembrie 2011 - 10:52
cre' ca io hackuit careva contul...Bine v-am regasit!
nu se poate asa ceva...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 13 noiembrie 2011 - 11:04
Nepoate, sigur esti tu?!Bine v-am regasit!
Flickr - pozele mele
Scris 13 noiembrie 2011 - 11:13
Scris 13 noiembrie 2011 - 11:20
Scris 14 noiembrie 2011 - 01:02
Scris 14 noiembrie 2011 - 06:50
Ce motiv sa am sa mai postez aici pe acest asa-zis forum?Eu va spun clar si raspicat,DACA NICI PE FREEZONE NU MAI ESTE DEMOCRATIE,atunci ce rezulta?Ca cine are puterea sa stearga postarile e de acord sa musamalizeze totul.In acest caz nu mai este FORUM,este un canal de comunicare supus cenzurii, comunicarea nefiind libera nici pe aria de FREEZONE,Cine vrea,daca vrea sa comunice cu mine sa o faca pe messenger Windows Live,acolo nu e cenzura...........
Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta dar o sa-ti repet si tie ceea ce scrie si in regulament: pe acest forum nu este DEMOCRATIE si nici nu va fi vreodata. Daca vrei un forum democratic esti invitat sa-ti faci unul. Acest forum este cea mai pura forma de totalitarism. Al meu, al administratorilor forumului si al echipei de moderare care actioneaza in numele meu si al administratorilor. Ca ideologia noastra e una bazata pe respectarea partenerilor de forum si pe regulile bunului simt e cu totul alta poveste dar incetati sa credeti ca prezenta pe forum este un conditie "sine qua non". Acest drept poate fi oricand revocat unilateral si de ambele parti, desigur.
Freezone nu este o zona in care poti sa scrii ignorand cu desavarsire regulamentul. Freezone este o zona in care off-topicul este permis. Restul regulilor raman in vigoare.
dictaturaaaa baaah!!!!
Nu e dictatura ci totalitarism. Citez din Wikipedia: "Dictaturile de regulă nu țin cont de drepturile omului, scopul lor fiind menținerea puterii."
Nu e prima data cand esti nesimtit, tinere! M-ai mai atacat si cu alte ocazii cu astfel de vorbe. te rog frumos sa-ti vezi de treburile tale si, incepand de azi, sa uiti ca eu exist!
Eu nu prea te inteleg. Nu zic ca mihnea nu a gresit in ceea ce priveste discutia cu tine si cu oaspetele dar de foarte multe ori te comporti ca un copil. Iti aduci "jucariile" pe forum iar daca cineva ti le critica te superi pe el. Sincer, o astfel de atitudine denota lipsa de maturitate. Si discutia cu mihnea nu e singurul exemplu.
Andrei,ce (cuvant urat) mea era supus intelegerii tale o discutie pe aria FREEZONE?Cine e dobitocul ce iti permite sa stergi ceva ce nu pricepi doar pentru ca ai buton de sters?
Eu sunt dobitocul. Si dobitocul tocmai a decis ca e bine sa iei o pauza sa te racoresti.
Padurarul ar putea sa scrie pe topicul de anvelope, nu aici la freezone unde e locul de scandal....
Vezi comentariul meu despre Freezone de mai sus in caz ca mai ai dubii referitoare la scopul ariei Freezone.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 14 noiembrie 2011 - 07:04
Scris 14 noiembrie 2011 - 07:16
deci nici maca un pic de scandal nu e voie?!?
Daca doreai "scandal", de pe pana mea n-ai venit duminica in piata ??
Scris 15 noiembrie 2011 - 10:07
Scris 15 noiembrie 2011 - 03:51
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 15 noiembrie 2011 - 05:01
Scris 15 noiembrie 2011 - 08:13
oare se incalzeste repeede?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi