Asphalt 6 Adrenaline: update si versiune Lite pentru unul dintre cele mai populare jocuri destinate posesorilor de iPhone si iPad

0
73

Vesti bune pentru fanii Apple. Gameloft a decis ca a sosit momentul sa lanseze si o versiune lite a unuia dintre cele mai populare jocuri auto destinate posesorilor de iPhone, iPod Touch sau iPad, Asphalt 6 Adrenaline.

Versiunea Lite este, de fapt un demo al jocului, ce include foarte putine functii, masini sau piste in comparatie cu versiunea normala a aplicatiei. Poate fi insa un test concludent pentru cei care nu stiu inca daca merita sau nu sa cumpere si sa downloadeze o aplicatie de 546MB.

Varianta completa a jocului costa 3.99€ pentru iPhone si 5.49€ pentru iPad si beneficiaza si de un nou update, incepand de astazi. Asphalt 6 Adrenaline 1.3.2 elimina problemele versiunii anterioare si aduce cateva noutati. De acum inainte, utilizatorii au posibilitatea de a debloca masini si event-uri folosind banii si stelele adunate in timpul curselor si pot conduce un nou supercar, hot hatch-ul Audi RS3 Sportback.

Asphalt 6 Adrenaline 1.3.2 este disponibil in App Store in 2 versiuni separate pentru iPhone si iPad.

 

Via |  idevice.ro