AYGO 2012 a sosit in Romania impreuna cu editia speciala MANDARIN

0
313

Toyota AYGO 2012, disponibila acum si in Romania, vine cu imbunatatiri atat in ceea ce priveste designului interior si exterior, cat si consumul si emisiile de noxe.  

Editia  speciala  MANDARIN se distinge prin culoarea portocalie a caroseriei, culoare ce se regaseste si in interior  la ornamentele vitezometrului, fantelor de ventilatie si turometrului, in insertiile de la nivelul usilor si difuzoarelor, precum si in tapiteria scaunelor.

Sistemul audio imbunatatit incorporeaza Bluetooth cu functie de apelare hands-free, posibilitate de conectare cu  un dispozitiv portabil pentru a asculta muzica si un ecran multifunctional. (nivelul de echipare Luna).

Designul mai dinamic al noului AYGO se inscrie in noua linie Toyota, cu o grila mai mare, de forma trapezoidala si bara de protectie cu design mai accentuat. Farurile au si ele un design nou, ce completeaza imaginea noului AYGO, conferindu-i prestanta si vizibilitate mai mare.

Disponibil cu un motor de 1.0 l VVT-i benzina, cu transmisie manuala in 5 trepte sau transmisie  MultiMode, cu clapete pentru schimbarea vitezelor de pe volan,  AYGO 2012 obtine un consum de  combustibil deosebit de eficient, de doar 4,4 l/100km si un nivel de emisii de doar 102 g/km (transmisia manuala).

Proiectat si construit in Europa,  AYGO 2012 ofera clientilor din segmentul A combinatia ideala intre placerea de a conduce, interior spatios si confortabil si un cost scazut de detinere.

Pretul de lansare AYGO 2012 incepe de la 8.535 Euro, TVA inclus, pentru un nivel de dotare generos in clasa lui, ce include: airbaguri pentru sofer si pasager, ABS + EBD + BA, aer conditionat cu reglare manuala, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, Radio CD & 4 difuzoare, volan cu reglare in inaltime.

Toyota Aygo a urcat semnificativ in 2011 in top 3 al preferintelor clientilor din segmentul A, cu o crestere a vanzarilor de peste 5 ori fata de anul anterior, conform raportarilor APIA.

Am avut ocazia de a testa versiunea Mandarin a citadinei japoneze, astfel ca in curand veti putea citi un material despre experienta la bordul editiei speciale Aygo.