David Coulthard la volanul unui Logan

0
53

David Coulthard a participat alaturi de alti piloti de Formula 1 – Alain Prost si Jerome D’Ambrosio la Cursa Starurilor de la Moscova. Fostul pilot Red Bull Racing a pilotat o Dacia Renault Logan.

Intr-o zi geroasa si cu mult vant, peste 5,000 de spectatori au venit pe Hipodromul Central din Moscova pentru a vedea un adevarat spectacol pe zapada sustinut de mai multe celebritati din lumea motorsportului international. Aceasta a fost cea de a 23-a editie a Cursei Starurilor.

In 2012, lista invitatilor speciali a fost impresionanta. 3 piloti de Formula 1 au facut deliciul publicului: vice-campionul si fostul pilot Red Bull Racing – David Coulthard, de patru ori campion mondial de F1, Alain Prost si tanarul Belgian Jerome D’Ambrosio, care a pilotat in echipa Marussia Virgin Racing in sezonul 2011 de Formula 1.

In prima etapa, spre surprinderea tuturor, Jerome, cel mai tanar si cel mai putin experimentat dintre acestia, a fost cel care a castigat. David Coulthard a ajuns la finis al doilea, cu doar 0,008 secunde diferenta.

La Superfinala, David Coulthard l-a intalnit pe rusul Ekaterinburg Kirill Ladygin, de trei ori castigator al Cursei Starurilor. Experienta lui Kirill pe gheata l-a ajutat si a reusit sa-si adjudece Superfinala. David Coulthard a terminat competitia pe locul secund.