Black Friday 2017 la eMag: Catalogul reducerilor, inclusiv auto

0

Campania de Black Friday 2017 organizată de Emag demarează mâine, 17 noiembrie. Mărci auto de volum și chiar premium intră în hora reducerilor alături de cel mai mare retailer online din România, oferind discounturi consistente.

Black Friday a devenit un fenomen global ce provoacă isterie în masă. Ce reprezintă “Vinerea Neagră”? Este ziua în care companiile oferă diferite reduceri clienţilor pentru a impulsiona vânzările și a reduce stocurile, dar și pentru a atrage acea categorie aparte de clienți, care aleargă după promoții și cumpară prețul, nu obiectul.

Anul acesta, eMag va vinde și maşini noi, la preţuri speciale. Printre mărcile ale căror modele vor beneficia de discounturi se vor număra BMW, Jeep, Land Rover, Jaguar, Toyota, Alfa Romeo, Ford, Fiat, Abarth, Mercedes-Benz și Hyundai.

Intrarea Emag pe segmentul de retail auto nu este o surpriză. Promoții similare de Black Friday au avut loc şi în ultimii doi ani, printre modelele oferite în trecut numărându-se Ford Focus, Hyundai i20, i30, i40, Mitsubishi ASX, Dacia Logan, Dacia Duster, Ford Kuga, dar și un model premium, Mercedes Clasa E.

Reducerile exacte şi maşinile disponibile vor fi anunţate oficial vineri dimineaţă, în momentul lansării ofertei de Black Friday.

VEZI AICI TOATE REDUCERILE EMAG