Salt la continut


Anunturi publicitare

Regulament anunturi Anunturile publicitare trebuie insotite de detalii complete, incluzand pretul, modalitatea de contact (e-mail sau telefon), eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vanzare si produsul (produsele) in cauza.

Se interzice aducerea pe prima pagina a anunturilor prin mesaje de genul "up" la un interval mai mic de o saptamana de la publicarea anuntului, cu exceptia cazurilor in care se modifica semnificativ pretul de vanzare al produsului.
Spam: se considera spam orice topic in care advertiserul nu raspunde intrebarilor intr-o perioada mai mare de 3 (trei) zile. De asemenea este interzis cu SEO spam-ul (cei care il fac stiu la ce ma refer).

Orice anunt care nu va respecta aceste reguli va fi sters fara avertizare. Anunturile mai vechi de 3 luni care nu au fost actualizate vor fi reciclate, initiatorii putand sa le recupereze la cerere.

Orice anunt care contine mai mult de un link catre site-ul produsului (fara ca in titlul link-ului sa apara altceva in afara numelui site-ului) sau care este suspectat ca ar fi anunt pentru SEO va fi sters fara posibilitatea de recuperare iar autorul risca suspendarea.

Administratia Forumului nu isi asuma raspunderea asupra veridicitatii anunturilor din aceasta arie!

Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.

  • Please log in to post a topic
  Topic Deschis de Statistici Ultima postare

  • Please log in to post a topic