M-am ferit de respectivele produse... Ca mai de toate produsele cu "nume" rasunatoare... Ce nu a avut reclama la TV a iesit din start din calcule, iar celelalte au mers doar pe testate...

Mezelurile Aldis, pericol pentru populatie
Started by VIPER, aug 17 2005 06:15
3 replies to this topic
Scris 17 august 2005 - 06:15
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 18 august 2005 - 01:02
De unde stii asa sigur? Chiar ma intereseaza, nu e un atac.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 18 august 2005 - 03:44
Cat de mult adevar o fi in acest articol ... poate ca nici cel care l'a scris nu stie ezac. Dar unele din aspecte sunt valabile pentru majoritatea producatorilor si vanzatorilor de mezeluri din Ro. Am un coleg de servici care a lucrat o perioada la o firma de distributie mezeluri din CT. Si imi spunea cum se proceda cu salamurile, muschiurile, pastramele care nu arau vandute rapid si care incepeau sa arate dubios. Erau spalate bine, sterse ... stropite cu nusht ce ca sa capete iar mirosul de proaspat si puse in fatza celor cu adevarat proaspete. Si presupun ca daca asta se face la distribuitori ... la producator putandu'se lucra si in compozitia mezelului ... se face sigur 
Insa nici ideea sa devenim vegetarieni nu ne asigura ca vom manca sanatosi ... asa ca ... la friptane, salamuri si altele ... INAINTE!

Insa nici ideea sa devenim vegetarieni nu ne asigura ca vom manca sanatosi ... asa ca ... la friptane, salamuri si altele ... INAINTE!
Omue inainte de toate 
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 18 august 2005 - 03:51
Cel mai e bine e sa eviti mezelurile, sa mananci cat mai natural... fripturici in sange, legume, mancare gatita etc.
Dar, in Romania, cred ca s-a format si o cultura a mezelurilor, poate si o mentalitate sau obisnuinta mostenite de dinainte de revolutie, cand mezelurile erau foarte polulare, desi pline de soia, dar mai usor de gasit si de cumparat decat alte alimente.
Dar, in Romania, cred ca s-a format si o cultura a mezelurilor, poate si o mentalitate sau obisnuinta mostenite de dinainte de revolutie, cand mezelurile erau foarte polulare, desi pline de soia, dar mai usor de gasit si de cumparat decat alte alimente.

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi