Renault Megane Classic - 1,9 dTi
Scris 07 februarie 2006 - 01:05
PS Cand comanzi H-ul ala?
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 07 februarie 2006 - 01:40
Stiu ca ai mai zis ceva si mai sus, dar nu strica sa te mai intreb... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif Volanul ala OPC e asa de apetisant...
Scris 07 februarie 2006 - 02:12
Scris 10 februarie 2006 - 09:40
Scris 21 februarie 2006 - 12:41
Wow. Bine ca n-a fost mai rau.
[Edited on 20-2-2006 by the1]
Scris 21 februarie 2006 - 07:12
Scris 16 martie 2006 - 04:01
Scris 29 martie 2006 - 10:55
Scris 29 martie 2006 - 12:59
Scris 29 martie 2006 - 08:50
Scris 29 martie 2006 - 09:00
Scris 29 martie 2006 - 09:07
Scris 07 aprilie 2006 - 07:08
Scris 08 aprilie 2006 - 12:10
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 aprilie 2006 - 08:12
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 iunie 2006 - 06:37
despre fotografie
Scris 06 iunie 2006 - 10:17
Asteptam poza cu inca un 0 in coada
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 22 iulie 2006 - 10:48
Scris 05 septembrie 2006 - 08:28
asa arata un megane curat ! parcat ilegal pe trecerea de pietoni...
asa arata un megane fully loaded. si reloaded. si revolutioned. and then some ... more
facusem acu vreo 2 sapt un drum pana la bucuresti ( da stiu... n-am avut timp de intalniri sincer ! )
am plecat ( dupa o zi de munca ) la ora 01.00 ( am iesit din oradea ) si am mers pana la huedin am tras tare, ca era uscat, nu eram inca asa obosit, si am zis ca pana incep sa ma resimt sa "trag" un pic mai tare...
nu am exagerat cu nimic, drum liber ( drumul il stiu pe dinafara )
dupa huedin a inceput sa ploo... tare... chiar foarte tare pe alocuri. a tinut asa pana la rm valcea.
va zic sincer ca m-am dat super campion, ca fac oradea bucuresti in cateva ore... desi eram nedormit...
ploaia a accentuat oboseala. la rm valcea n-am mai putut si am tras pe dreapta si am stat cateva minute bune sa relacsashion un pic... s-a oprit si ploaia... si am revenit mai in forta, cu si mai in forta pe autostrada.
am venit cam 140-160 pana la huedin, 100-120 pana la rm valcea, pana la pitesti cum s-a putut ca s-a mai aglomerat si pe autostrada tot cam 130-140... libera...
am intrat in Bucuresti cu o medie de 4,6%... mi-am rezolvat treaba, a dormit vreo 2-3 ore la un prieten din oradea care s-a mutat acolo, si am revenit spre casa. pe la ploiesti
am venit ok pana la ploiesti... mai cu camere, mai fare... ( inca astept posta ) valea prahovei, aglomeratie... pana la brasov am lasat-o mai moale ( 110-130 ) ca nu prea stiam drumul foarte bine ( + care erau si camere )
la brasov am mai facut o mica oprire de vreo jumate de ora la cineva, si am manat-o spre casa.
am venit de la brasov aproape cat s-a putut ( fara sa ma risc aiurea sau prosteste ) adica unde s-a putut m-am dus, unde nu ... am stat frumos la locul meu fara acte de bravura.
am mers si 160-170 unde s-a putut, etc...
am intrat in oradea cu o medie de 5,1%
a fost destul de racoare deci nu a necesitat AC
cand am realimentat la sighisoara se dusera cam 45-46 litrii si facusem cam 920km. am facut plinul ras, si pana acasa ( inca vreo 300km ) s-au mai dus vreo 15-16 litrii...
oricat de tare m-as fi dat, si oricat de meseriash m-as fi crezut, m-a obosit drumul asta asa cum nu credeam ca voi ajunge vreodata...
ma declar inca o data FOARTE multumit de cum s-a comportat masina...
mai ales la consum, si la cum sta pe drum...
ca nu rupe saraca asphaltu ca alte campioane cu mai multi cai ... asta e... dar merge suficient cat sa nu ma faca de ras
Aceasta postare a fost editata de ska: 05 septembrie 2006 - 08:29
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 05 septembrie 2006 - 08:38
ma asteptam pe la un 6% cam asa...
de aia zic, ca ... face treaba buna ( acceptabila mai bine zis ), cu haleala putina
Scris 06 septembrie 2006 - 01:59
nu am gasit niciunde Dunlop SP01.
Ce e mai ok din toate ofertele sunt GoodYear Excelence
Excellence The new 3-in-1 performance tire
Goodyear asked 40,000 people what they expect from a tire. They named three things: safety, comfort and performance. That's why the revolutionary Excellence tire incorporates three technologies into a single tire. It offers you the safest possible drive, with superb performance in handling, and an exceptional feeling of comfort.
The Excellence features:
Exceptional road adherence for braking in the wetNew compound polymer that 'sticks' to the roadPrecision handling and even tread wearMinimized noise and vibration levels
Performance table ( stele din 5 max )
Comfort 5*
Dry Road 4*
Quiet ride 5*
Speed 4*
Wet Road 4*
pret 325ron/buc cu tva cu ecovaloare, cu montaj, echilibrat, tot...
ce parere aveti????
Scris 06 septembrie 2006 - 02:47
GoodYear am de iarna un set de Ultra Grip luate de noi si puse pe masina mai pe sfarsitul iernii(pe la sf. de februarie) dupa niste Michelin Alpin pe care le luaem de second. Nu stiu daca faptul ca au fost noi a contat cel mai mult insa pot spune ca fata de Alpinuri astea erau net superioare. Si nici Alpinurile nu aratau dezastruos cand le-am dat jos.
P.S. Ia-ti cauciucuri cu indicele de viteza T(max. 190 km/h). Oricum rezista la viteze cu minim 20 km/h mai mari insa nu e cazul la masinile noastre care rareori urca catre 200 km/h. Avantajul e ca sunt mai ieftine cu minim 50 RON/buc fata de cele cu indicele H(210 km/h). La un set aproape ca iti mai iese un cauciuc.
Scris 06 septembrie 2006 - 03:05
noi avem H pe megane.
o sa intreb sa vad daca au T desi ma indoiesc
intre optiuni mai am Kleber, Avon si chestii deastea medii.
Scris 25 septembrie 2006 - 05:43
Dunlopurili is din Februarie pe "geante". foarte bine s-au comportat. am prins si din iarna cu ele,si plooooaie, si uscat. au cam ~15k km si se mentin ok. dupa cum vad pe uzura, duc undeva pe la 30-35k km.
sa vedem ce stiu si Excelentele astea doo.
pana una alta, masina are 106.9xx km, se tine ok.
consumu e pe la vreo 5,4% ( i-am mai dat de cateva ori bun prin oras asa ) pe un parcurs de aprox 26xx km
are air-freschner nou. din ala la oglinda. pute a mere. proaspete.
am cautat unu care sa puta a palinca, da n-am gasit.
a fost spalata acu vreo 2 saptamani. deci... va rog... putin respect.
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi