tedei nu am

dar crom am

) ia uita-te in pozele de la interior...manerul de deschidere a usilor e...cromat )
hai sa va dau si ceva impresii...
sa incep cu lucrurile "deranjante"
1) daca e cotiera lasata nu pot prinde centura (decat dupa ce invatz cum intra pe sub cotiera...) nu e o problema, dar la inceput m-a cam incurcat
2) daca vreau sa modific vol la radio am tendinta de a duce mana pe butonul de climatizare, sa rotesc cu energie de el si sa vad ca nu se modifica..volumul ....refluxul de la cielo ma face sa pun mana in zona unde e climatizarea...inca nu am scapat de reflexul asta
parti bune...motorul e foarte elastic (chiar si in rodaj...) trage bine pe la toate turele....frana imi place cum raspunde, directia la fel....am doar 160km pana acum cu ea (nu radeti, v-am zis mai devreme ca stau toata ziua la munca) dar m-am obisnuit cu totul (in afara de butonul de volum de la radio:D)...
tot ca parte interesanta, pana acum toti care au vazut masina (colegi de la munca, rude) au ramas placut impresionati de cum arata.....pt cei care nu stiu, eu in lista initiala am avut Clio, Logan, Kalos....si INTAMPLATOR am ajuns la kia in showroom....am vazut-o, am placut-o si am luat-o...(in realitate mai complicat, dar intelegeti voi)