Kia Rio
Scris 01 martie 2006 - 10:00
Masina am ridicat-o seara, pozele sunt facute cu telefonul in conditii foarte proaste....culoarea e "Rosu tropical" (stiu ca in pozele astea pare visinie, va zic eu ca e rosie)...o sa vina si poze de calitate, dar mai incolo
Motorul are 97 de cai (1.4 16v)
dotari:
-ABS + discuri de frana spate
-climatronic http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/thumb.gif
-airbag sofer + pasager
-oglinzi electrice si incalzite
-geamuri electrice
-inchidere centralizata si alarma
-radio CD cu EQ, 6 difuzoare
-interior bej
-eleron
si inca tot felul de chestii neimportante (sper ca nu am uitat ceva important )
Scris 01 martie 2006 - 10:44
alte poze + impresii..mai tarziu
Scris 02 martie 2006 - 09:46
Scris 02 martie 2006 - 10:30
ACrew style
Scris 02 martie 2006 - 05:19
Scris 02 martie 2006 - 07:34
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 02 martie 2006 - 10:04
o sa vina si plimbarea, deocamdata nici timp sa ma bucur de ea nu am...
Scris 02 martie 2006 - 10:11
mi-a scapat poza. masina nu arata rau.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 martie 2006 - 02:17
mie imi place masina. si am mai vazut un chevy, nu mai stiu cum, seamana cu asta.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 martie 2006 - 03:18
Acum, poze cu interiorul (facute tot cu telef)
poze de calitate superioara (interior si exterior) prin weekend
Scris 04 martie 2006 - 07:37
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 04 martie 2006 - 08:32
e rosie pt ca sunt fan ferrari si pt ca am 25 de ani (aproape)....lla varsta asta vreau culori vesele
daca e de fata sau nu... in fine
cat despre bani...muncesc eu pt ei, am facut efort sa o iau, dar e munca mea
Scris 04 martie 2006 - 09:26
Scris 04 martie 2006 - 09:28
Scris 04 martie 2006 - 09:56
Scris 04 martie 2006 - 10:35
Scris 04 martie 2006 - 10:46
nu pun embleme ferrari, imi place sa pastrez masina cu bun gust...sa nu ajung ca cei de pe topicul cu "tuning in parcare"...masina va prmi niste jante, dar asta abia in 2007, planuiesc ca iarna viitoare sa o fac cu gume de iarna + jantele astea de tabla si apoi sa o incaltz cu niste gume si jante mai frumoase...
in rest...astept sa o mai vada si alti membri de pe forum, pana acum live a vazut-o doar ssilviu
Scris 04 martie 2006 - 11:35
Scris 05 martie 2006 - 02:28
Scris 05 martie 2006 - 02:32
Scris 05 martie 2006 - 03:05
Scris 05 martie 2006 - 09:17
dar crom am ) ia uita-te in pozele de la interior...manerul de deschidere a usilor e...cromat )
hai sa va dau si ceva impresii...
sa incep cu lucrurile "deranjante"
1) daca e cotiera lasata nu pot prinde centura (decat dupa ce invatz cum intra pe sub cotiera...) nu e o problema, dar la inceput m-a cam incurcat
2) daca vreau sa modific vol la radio am tendinta de a duce mana pe butonul de climatizare, sa rotesc cu energie de el si sa vad ca nu se modifica..volumul ....refluxul de la cielo ma face sa pun mana in zona unde e climatizarea...inca nu am scapat de reflexul asta
parti bune...motorul e foarte elastic (chiar si in rodaj...) trage bine pe la toate turele....frana imi place cum raspunde, directia la fel....am doar 160km pana acum cu ea (nu radeti, v-am zis mai devreme ca stau toata ziua la munca) dar m-am obisnuit cu totul (in afara de butonul de volum de la radio:D)...
tot ca parte interesanta, pana acum toti care au vazut masina (colegi de la munca, rude) au ramas placut impresionati de cum arata.....pt cei care nu stiu, eu in lista initiala am avut Clio, Logan, Kalos....si INTAMPLATOR am ajuns la kia in showroom....am vazut-o, am placut-o si am luat-o...(in realitate mai complicat, dar intelegeti voi)
Scris 05 martie 2006 - 09:49
Scris 06 martie 2006 - 11:07
cutia e ok, intra f usor...am avut la inceput o mica prob cu vit1, nu prea o nimeream dar acum nu stiu, ori s-a mai rodat ori am prins eu miscarea, ca intra usor.
Scris 06 martie 2006 - 11:24
despre fotografie
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi