Salt la continut


Fotografie

Alimentare Tico


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 calinrusu

    Nou venit

  • Members
  • Pip
  • 1 Mesaje:
Inregistrat: 23-noiembrie 05

Scris 17 august 2006 - 09:51

Am un Tico din '99 si m-am apucat sa desfac si sa incerc sa invat carburatorul. Am schimbat pana acum 3 carburatoare pentru ca in procesul de invatare se mai si strica. Am facut unele modificari (soc, jicloare, etc.).
Chestia e ca in final nu imi mai placeau modificarile si cum erau ireversibile trebuia sa iau alt carburator.
Acum am un carburator aproape standard, am 2 jicloare pe care le-am schimbat (de benzina, mai mici) si am mai anulat o parte din furtunele si furtunasele care ocolesc carburatorul...Am renuntat la carcasa in care era filtrul de aer, de fapt la tot sistemul care aducea aerul la carburator si am montat un filtru conic direct pe gura carburatorului. Chestia cu filtrul e super pentru ca suiera foarte tare cand accelerez si intre anumite intervale de turatie are un demaraj imbunatatit...
Oricum chestia e ca ma gandesc cand m-oi plictisi si de astea sa pun un sistem de alimentare de Matiz (injectie) dar nu ma prea pricep, de fapt n-am umblat la nici un motor de Matiz. Am vazut ceva schite cu sistemul de alimentare cu injectie de la Matiz si mie mi se pare ca daca as schimba si galeria de admisie ar merge, ca doar motorul e la fel, cred ca si chiulasa, nu?
Daca stiti ceva despre asta sau ati incercat-o spuneti-mi si mie ce si cum?
Si nu stiu cat ar putea costa modificarea, cat ar putea costa sistemul de alimentare de Matiz in dezmembrari si unde l-as putea gasi?
In final trebuie sa spun ca-mi place foarte mult Tico-ul meu,... foarte sportiv... tot respectul pentru masina asta.
  • 0




0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi