al draq de sportiv conduci cu matizul ala. Ti-o spun eu care vin de la predeal la bucuresti si merg in general cu 140-150km/h (pe unde nu e radar sau drum ingust) si viteza medie e de 110km/h (uneori mai slab) si tu reusesti medie 110 - 120 in afara ??? pe ce traseu ?? bucuresti - pitesti ? sau fetesti - cernavoda ?? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/261.gif
[quote]Originally posted by anonymous22801
[quote]Originally posted by erikTheRed
Consumul cu aer conditionat in oras 6,5-7 %
in afara 5-6,5 %
De mentionat ca acest consum e obtinut intr-un stil mai sportiv si cu viteze in medie de 110-120 km/h in afara localitatii.
[/quote]

Matiz
Started by voinea, mai 23 2002 09:07
1 reply to this topic
Scris 23 mai 2002 - 09:07
Scris 24 mai 2002 - 09:21
AM VAZUT DE PRIMA DATA PROPUNEREA DE A MUTA TOPICUL, DAR AM LUAT DECIZIA SA NU O FAC PT A NU CREA CONFUZIE PT erikTheRed.
anonymous22801 IA-O MAI USOR SA NU FACI ATAC DE CORD. AJUTA-L DACA POTI, DACA NU LASA-L SA-SI VADA DE TOPICUL SAU.
anonymous22801 IA-O MAI USOR SA NU FACI ATAC DE CORD. AJUTA-L DACA POTI, DACA NU LASA-L SA-SI VADA DE TOPICUL SAU.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi