Salt la continut

Fotografie
- - - - -

PRO TV si cursele ilegale

• Please log in to reply
58 replies to this topic

#1 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 21 octombrie 2006 - 09:58

in ultimul timp a crescut numarul reportajelor pe aceasta tema. Pe pro tv au fost 2 intr-o singura saptamana. Ce credeti, va duce la inasprirea controalelor politiei si la o diminuare a fenomenului sau dimpotriva... la cresterea popularitatii curselor ilegale?

video
http://www.protv.ro/...-poli.html#4558
In materialul asta vedem niste baieti care se dau pe o sosea slab circulata. Dpmdv deranjul pentru restul lumii exista, dar este mai redus.

In al doilea reportaj insa, vedem niste pusti care nu au nici o legatura cu lumea in care traim. Genul de tembel care te omoara si dup-aia spune ca regreta ce a facut...
priviti si voi, e si articol si video AICI
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#2 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 21 octombrie 2006 - 10:11

astea ar avea solutie simpla. esti prins facand asa ceva, suspendare 15 ani de permis.
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#3 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 22 octombrie 2006 - 01:22

In primul rand cei de la protv sunt niste dobitoci,mai au putin si ii intrec chiar si pe cei de la Antena 1(astia chiar sunt campioni la cretinism) cu reportaje de acest gen penibile,cine a fost macar odata acolo vede care e adevarul,eu efectiv nu pot sa cred ca de dobitoci sunt spunand chestii gen"in fiecare noapte au curse ilegale extrem de periculoase facanduse pariuri chiar pe masina" http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif reportajele astea ori sunt facute de niste pusti de clasa a 9-a care tocmai au vazut za fest and za fiurias si au spus sa facem si noi un reportaj sa dam gata babele si mosii,ori au o problema.
Fenomenul de curse ilegale la noi nu mai exista asa cum era inainte,acum cel putin este 0,ce inseamna la noi o cursa ilegala?nimic mai simplu se aduna lumea (destul de multi cam 50 de masini) ori la victoriei ori la pescarus se sta de vorba si poate cel mult...dar cel mult vor doi sa vada cum stau cu masinile unul langa altul,se ia o strada unde nu circula nici dracu si un asfalt ok si aia e cursa ilegala.
La noi logic presa vrea sa infloreasca cat de mult posibil acest subiect.
Sunt multe alte probleme,spre exemplu azi un dobitoc cu un A4 a vrut el sa imi demonstreze mie ce smechera masina are 1,9 tdi(eram cu E-ul il suflam...) dar noo el vrea sa arate ce tare e si trece din plin pe rosu de ma uitam asa la pietonii aia ca si-au dat seama ce vrea sa faca dobitocul si nu au traversat.
Desteptii aia doi sunt insa tare amuzanti,astia nu au nicio legatura cu asa ceva,"prindeti-ne daca puteti" sa le zica si lor cineva ca un Bmw e36 care nu poate face nici macar un cerculet...poate avea probleme si de la un banal Vento,se vedea clar ca nu avea putere probl era un 318 sau 320 obosit.Suntem liderii curselor ilegale... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 22 octombrie 2006 - 01:31

• 0

#4 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 22 octombrie 2006 - 01:33

Esti prins pe dracu'. Pana sa se inchida bucata aia de drum de pe langa Casa Presei, veneam de la servici pe Bd. Expozitiei. In fiecare seara de miercuri sau joi se intalneau acolo 20-30 motociclisti care se luau l atranta cu motoarele lor printre masinile de pe drum. Intr-o seara m-au enervat unii care se plimbau pe o roata in fata mea si nu se sinchiseau de prezenta mea pe sosea (nu sunt o somitate, dar daca unul cadea, avea toate sansele sa imi murdareasca cauciucurile de sange si sa ma bage la ucidere prin imprudenta) si am sunat la Politie. Dupa 20 minute nu a aparut nici un echipaj, asa ca de ce sa nu creada toti tampitii ca pot sa isi faca de cap prin Bucuresti, cand Politia, dotata cu mii de Loganuri, nu ii baga in seama?

Cate accidente sa mai fie pe Dorobanti ca sa vedem si noi unul cu permisul anulat pe veci sau cu o amenda penala?
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#5 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 22 octombrie 2006 - 02:01

Am urmarit si eu acum cele 2 reportaje. Sunt de toata jena, mai ales al doilea, unde totusi penalitatea vine din partea protagonistilor cu BMW, nu din partea comentariilor stiristilor. Pai pe langa aia ... si eu cred ca's "periculos".
Dar nu asta e ceea ce e important. Ideea e ca astfel de reportaje nu vor fi de actualitate prea mult timp pentru ca ori se va plictisi lumea de asa ceva, ori se vor ascunde cei care fac cursele ilegale. Eu unul nu cred ca niste reportaje ca astea ar duce la polularizarea acestor curse. Cei care sunt interesati de asa ceva ... pot afla mult mai mult decat ce se zice in nsite simple stiri, comentate cu stilul asta infloritor.
Cat despre ce declara politzistul ... daca nu ma insel ... incearca sa fie bau'bau ... numa cnu cred sa'i iasa cu cei pe care el ii viza cu declaratziile lui. Din cate tzin minte, pe forumul ash mai demult fusese postat un filmuletz in care tot un 3'ar facea cerculetze in misjocul strazii si la un moment dat chiar era loveasca un autobuz. Si imircea parca a zis ca atata timp cat infractiunea nu este constatata in direct de organele in masura sa o faca ... o inregistrare video ca si cele prezentate la stiri nu au valoare in tribunal
Aceste reportaje nu au decat menirea de a ii mira pe cei care chiar nu au nici cea mai vaga idee despre cursele auto ilegale. Cei care cat de cat stiu cate ceva despre asta nu vor lua in serios aceste stiri
Cat despre ce efecte ar avea din partea Politzie ... se poate ca in perioada imediat urmatoare sa vedem o reactie din partea lor ... care insa nu va dura prea mult. Oamenii au si ei treburi mai importante de facut in timpul serviciului (ca de ex sa mearga sa manance ... si, desi ezac sub nasu lor cineva venea pe sens invers pe o stradutza cu sens unic ... ei nu si'au batut capul ... probabil si ei la fel intrasera acolo)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#6 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 02:04

Scuzati niste greseli gramaticale in post,acum le-am vazut,cum edit nu avem au ramas acolo....end of OT

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 22 octombrie 2006 - 02:05

• 0

#7 mike.omega

v.i,p.

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.310 Mesaje:
Inregistrat: 30-aprilie 03
  • Marca:Dacia
  • Model:Liberta L
  • Motorizare:1.4 62CP

Scris 22 octombrie 2006 - 06:33

http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
In mod evident, inflorituri jurnalistice ca doar ne pricepem.
Cei ce vor sa participe la curse ilegale vor gasi oricand o sosea libera, cu asfalt bun, pe care sa se dea, mai mult de 15 min nu dureaza :P Pana vine politia ei au si uitat, nu mai zic ca de cele mai multe ori vine o singura masina(de pol) sa alerge 20 din tabara adversa :P
Am fost marti seara la Accidente Usoare si la politia rutiera erau cred ca 10 masini parcate, bine merci(Logan, Vento, Passat). Astea de ce nu patruleaza?! Ar mai putea opri aceste evenimente.

Din pacate in categoria celor cu cursele ilegale vor sa intre sau se cred mari maestrii ai covrigului niste pusti increzuti care habar n-au ce (nu) le poate masina si care de cele mai multe ori sfarsesc prin copaci sau omoara pe cineva pe strada, mai degraba eu asta as incerca sa elimin!

PS: acum vreo 2-3 ani umbla un filmuletz cu 2 vento-uri care faceau liniutze in Portul Tomis, nu ma intrebati care a castigat :P
PS2: prefer sa stiu ca x si y umbla noaptea de nebuni prin oras si isi rup masinile in 2 decat sa traga pe nas sau sa-si bage-n vena!

Aceasta postare a fost editata de mike.omega: 22 octombrie 2006 - 06:35

• 0
Pot sa pierd in viata tot! Nu imi pasa! Ma ridic la loc!

<a href="http://www.garajul.r...unce&f=15&id=1" target="_blank">Regulament</a>
<a href="http://www.imageshack.us/" target="_blank">Upload poze</a>

#8 florin83

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 284 Mesaje:
Inregistrat: 06-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:E36 325i
  • Motorizare:192CP

Scris 22 octombrie 2006 - 08:32

eu ma intreb ceva... filmul ala cu e36-le sigur e regizat clar... de protv..
acum ei nu pot fi acuzati ca au organizat sau participat la curse ilegale?
penibil si soferul ala (care conduce de 23 de ani din 24 si nu stie sa faca un cerculet pe ud :P ) si protv..
  • 0

#9 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 22 octombrie 2006 - 08:44

Da-o ma-sa de treaba .
Peste tot e acelasi prostovan care incearca sa faca cerculete (observati ca are un proiector stricat) .
Ce , incerca sa gaseasca asfaltul cel mai propice pentru derapaje ? :P
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#10 florin83

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 284 Mesaje:
Inregistrat: 06-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:E36 325i
  • Motorizare:192CP

Scris 22 octombrie 2006 - 08:47

pai de asta zic eu ca e regizat..
dovada ca se lasa filmat in atatea intersectii si la sfarsit mai da si interviu..
  • 0

#11 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 22 octombrie 2006 - 09:52

Adevaratii baieti care se dau pe bani cu masini tari nu fac cerculete in fata la Guvern sa-i filmeze Pro Tv-ul. Ba nici nu stiu sa intoarca masina cu frana de mana. Aia periculosi se alearga prin alta parte, tin legatura prin telefon si au "watchdogs" care sa dea alarma cand vine politia. Se dau in general pe anumite rute in afara Bucurestiului si la fiecare capat al traseului sta unu care a "facut pana" si care da goarna cand vine garda. Reportajul pro tv-ului este dintr-un lung sir de reportaje proaste, nedocumentate si jenibile despre chestii pe care reporterul nu le cunoaste. Mai este una la Realitatea care vorbea despre motociclisit si s-a facut de kkao pe post ca nu stia cu ce se mananca. Mai bine pro tv-ul s-ar limita la aria sa de expertiza: nunti cu manelisti, masinile manelistilor si babe violate.
@Maxy- aia pe care i-ai vazut la pescarus si prin oras nu sunt adevaratii raceri. ilegalele se organizeaza in continuare si inca foarte des. Nu ma intreba de unde stiu ca nu pot sa-ti spun.
Iar unii (subliniez unii) motociclisiti si-au facut din strazile capitalei circuit...Este din ce in ce mai greu sa circuli. Eu ma uit in oglinda permanent ca tot timpul te trezesti cu unul la 2 cm de oglinda ta ruland cu viteze excesive. (e putin spus excesive).
  • 0
On a self-imposed forum break...

#12 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 22 octombrie 2006 - 01:13

Mda.. si din cand in cand mai fac cate un accident si omoara pe cineva.. doar atunci se mai misca ceva..si asta in campanii ce nu tin mai mult de o saptamana.
Apropos.. Ali, cel care a omorat 3 persoane cred ca mult nu mai sta prin tara.. ca oricum e liber.
Oricum, curse prin trafic.. chiar nu inteleg ce poate fi prin capul lor, pentru asta exista sosele in afara bucurestiului destul de libere
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#13 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 01:43

Dee,asa zisi raceri nu prea mai exista pentru ca politia este destul de agresiva sa zic asa,si nu se risca,in legatura cu ilegalele sa zicem ca am si eu surse :P insa in perioada asta activitatea e foarte slaba,motivul e simplu,temperaturi scazute asfalt rece aderenta destul de slaba. :P
  • 0

#14 mike.omega

v.i,p.

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.310 Mesaje:
Inregistrat: 30-aprilie 03
  • Marca:Dacia
  • Model:Liberta L
  • Motorizare:1.4 62CP

Scris 22 octombrie 2006 - 02:35

Prin unele zone tocmai anotimpul rece elibereaza soselele, iar cauciucurile se pot incalzi, nu-i problema :P
  • 0
Pot sa pierd in viata tot! Nu imi pasa! Ma ridic la loc!

<a href="http://www.garajul.r...unce&f=15&id=1" target="_blank">Regulament</a>
<a href="http://www.imageshack.us/" target="_blank">Upload poze</a>

#15 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 22 octombrie 2006 - 02:53

degeaba incalzesti cauciucul daca asfaltul e prea rece
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#16 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 03:06

Maxy - n-ai dreptate....Asta cu intensificarea "activitatii organelor de politie e praf in ochi". Dai un ochi pe 4 tuning si vezi cine si pe unde s-a mai dat daca nu ma crezi pe mine sau sursele mele. Dupa cursa de la Dragonul Rosu exact in fata casei poporului pe traseul spre Mariott s-au dat 3 perechi de masini in plin oras la ora 11.30 -12.00. in regim de trafi normal de sambata seara. In aceeasi seara s-au inregistrat 3 accidente in Bucuresti in toate fiind implicate masini care se intorceau de la cursa amanata (tot din cauza unui accident) dintre care unul soldat cu moartea pasagerei (un peugeot 106 care a rupt un stalp de iluminat).
  • 0

#17 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 03:24

Deedulescule nu am zis ca nu te cred :P am zis doar ca a mai scazut treaba,curse de genul asta se vad la tot pasul ieri ti-am zis m-am dat si eu cu un Ha4 :P insa eu in ultima vreme nu am mai auzit organizari de liniute de 20 de masini sa se dea lumea in grupa mare,poate cine stie se fac si nu mai sunt eu la curent...tot ce e posibil :P ,faza cu garda e aiurea,acum cateva saptamani a avut loc o miscare (nu pot spune locatia) si cam in 10 minute deja clasicele dube Transporter erau acoloa,amenintand in stanga si in dreapta ca ii baga la inchisoare si alte vrajeli ieftine.
  • 0

#18 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 04:02

Intr-adevar miscarea a pierdut din anvergura. Inainte erau saptamanale pe drumurile din jurul Bucurestiului. Acum cica le-ar fi bagat baietii in blue "paraciosi" undercover si i-au dat in gat de mai multe ori. Mai nou insa vad ca sunt la moda racerii de oras, din astia cu Loganuri tunate kitchios sau Berline cu 10 tone de plastic si stickere de prost gust. A crescut alarmant si numarul de accidente....Nu stiu ce sa mai zic. Iar cu motociclistii n-am nimic dar parca s-au dilit cu 180-200 prin oras. Si n-am vazut 1 uno one motociclisti oprit de politie....Voi?
  • 0

#19 VladSoare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 03
  • Marca:Renault / Lada
  • Model:Clio / Niva
  • Motorizare:1.4 / 1.7

Scris 24 octombrie 2006 - 09:18

Cea mai tare a fost faza asta: "spre ghinionul lor, cursa a fost filmată cu un telefon mobil care a fost apoi v�ndut, iar noul proprietar a dus filmul la poliţie. Dacă vor fi identificaţi, ei riscă xx ani de puşcărie". ;)

Yeah, right! Să-l văd eu pe poliţistul ăla care se ia de mine pe baza unui film făcut de Gigel cu telefonul mobil. Eu mă ofer să mă las filmat de unul dintre voi trec�nd pe roşu, av�nd numărul de �nmatriculare perfect vizibil, apoi să trimit filmul la poliţie. Pariez salariul meu pe un an de zile că nu voi plăti nici cea mai mică amendă. :D

Eu �mi menţin �ntrebarea pe care am pus-o acum c�teva zile: unde naiba �i găsesc pe toţi imbecilii ăştia din presă? Au crescătorii speciale? �i antrenează de mici?

Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 24 octombrie 2006 - 09:22

• 0

#20 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 24 octombrie 2006 - 11:15

Pai.. se pot primi imagini filmate de amatori, la care ei adauga comentariu si il dau pe posst.
Apoi pot fi "ponturi" adica informatii oferite unuia sau altuia de la postul tv..
Voi cum credeti ca anumiti politicieni sunt filmati la plaja sau cand se duc la cumparaturi in piata.. normal ca presa este informata...
Asa si aici.
Plus ca unii au o serie de facut.. cum este acum la protv cu gps-ul.. o polularizare in jurnalele de stiri ca si reclama mascata.. apare cam la 2 saptamani un reportaj.
Oricum, pericolul in trafic ramane.. indiferent de stirea asta sau nu.
Poate cu noul cod rutier se va mai schimba ceva.. macar pt o luna.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#21 EvilOne

shapeshifting master

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.082 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 24 octombrie 2006 - 12:24

PROsTV inca o data depaseste orice limita de cretinism....daca sint asa viteji, sa le arate fetele la aia.

Oricum, m-am obisnuit de mult cu stilul lor flashy,trendy de a prezenta stirile...si idiot.

PS. Ala cu proectroul ars e un mare as al volanului. Cred ca e greu sa faci un bmw sa subvireze in HALUL ALA.
  • 0
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style

#22 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 04 noiembrie 2006 - 03:19

nu am vazut in noul cod noi reglementari despre asta, a ramas la fel, dosar penal.
Vad ca n-a mai aparut nici o penibilitate despre marile curse ilegale si marii raceri...
ne-or fi auzit? :D
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#23 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 04 noiembrie 2006 - 04:22

Ba la vreo 2-3 zile dupa cele 2 reportaje care erau si pe site'ul lor a fost un alt reportaj in care se zicea ca persoana cu BMW'ul ala care tot aparea in stirile respective a fost prins de Politzie si sanctionat (amenda + suspendare permis, daac nu ma inseala memoria). Si la sf reportajului ii luau interviu respectivului si ala nu mai putea de remuscari ... ii parea rau de mai ca'mi venea sa cred ca e pe bune stirea :D
Mie mi s'a parut finalul unui "miniserial" regizat de la inceput :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#24 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2006 - 05:41

nu mai gasim rep. respectiv?
  • 0

#25 YoYo_man

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 149 Mesaje:
Inregistrat: 10-ianuarie 04
  • Marca:Mercedes
  • Model:C-Klasse w204
  • Motorizare:220cdi 170cp

Scris 05 noiembrie 2006 - 06:12

acu e o emisiune pe B1tv despre cursele ilegale!
  • 0
Cine stie...cunoaste si cine are... nu duce lipsa!!!

3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi