Intrebare Pda
Scris 11 decembrie 2006 - 01:49
aseara am gasit din intimplare un softulici care se instaleaza pe pda si "stie" sa se conecteze la un telefon nokia si sa citeasca din el toate contactele (telefonul meu nu stie sa faca "send all", ci doar cite unul... imbatrinesc pina fac asta, plus ca nu e elegant).
evident, nu mai gasesc acum linkul, nici nu mai stiu ce cuvinte am cautat cind l-am gasit. stiu doar ca era primul link din google search, iar pe pagina era un pda cu softul respectiv, iar in dreapta un telefon nokia 5210.
help !
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 12 decembrie 2006 - 09:36
http://www.codeproje.../irdamobile.asp
acum, avind in vedere ca nu merge si trebuie sa devin un mic hacker, stie cineva un program tip hyperterminal pentru wm5 ?
Scris 13 decembrie 2006 - 08:46
In primul rand site-ul de pe care ai downloadat softul e un site pentru dezvoltatori. De multe ori programele puse acolo mai au nevoie de cateva "ajustari". In al dolea rand softul descris acolo e pentru Windows Mobile 2002. Sanse sa-ti mearga din prima pe WM 5 sunt destul de mici. Ar trebui recompilat pentru sistemul ala de operare. Procesorul cred ca nu e unul mai exotic deci nu ar fi o problema.
Nu-mi este clar ce vrei sa faci cu softul ala de depanare. Programul standard de ex de sincronizare cu un PC e Microsoft Active Sync.
Sper sa te ajute.
Scris 13 decembrie 2006 - 09:46
La mine a mers perfect cu un SonyEricsson.
LE: Daca nu, poate iti merge http://www.pocketgea...ail.asp?id=8290
E facut pentru WM2003 dar you never know..
Aceasta postare a fost editata de sixx: 13 decembrie 2006 - 09:50
Scris 14 decembrie 2006 - 09:43
de ce va place voua sa rezolvati o problema pretinzind ca ea nu exista, sau complicind-o in mod excesiv ?
o sa-ncerc smart gsm, sper ca modul demo sa functioneze suficient incit sa ma prind daca merita.
Scris 14 decembrie 2006 - 10:08
Scris 14 decembrie 2006 - 10:17
Oricat ar detesta linuxistul din tine, in general ce vrei tu sa faci ce face cel mai simplu/safe (fara filed-uri pierdute) cu Outlook si cu cablurile aferente
Chiar, exista vreun program care sa sincronizeze un WM5 cu "ceva" pe linux ?
Scris 14 decembrie 2006 - 10:51
o sa-mi iau si alt telefon, dar asta tot nu rezolva faptul ca trebuie sa extrag numerele din asta
Scris 14 decembrie 2006 - 11:00
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 14 decembrie 2006 - 11:10
repet, nu vreau sa folosesc un PC ca intermediar. am telefon cu irda si pda cu irda, imi trebuie doar softul. ca se poate, deja stiu, am testat cu alt telefon mai vechi.
edit: numerele nu le am in cartela, ci in telefon (fiecare contact are mai multe detalii, deci n-am cum sa le transfer nici pe cartela, ca asa bagam cartela intr-un telefon care are "send all" si rezolvam)
Scris 14 decembrie 2006 - 10:58
Scris 15 decembrie 2006 - 07:45
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 decembrie 2006 - 06:44
la SMS-uri si alte chestii merge, citeste.
oh well... e o conspiratie
Scris 15 decembrie 2006 - 08:24
Aceasta postare a fost editata de sixx: 15 decembrie 2006 - 08:25
Scris 15 decembrie 2006 - 08:40
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi