Locatie pentru nunta. Ce recomandati?
Scris 07 ianuarie 2007 - 02:55
Dupa aproape 7 ani de probe, am primit ultimatum: bai baiatule, tu ce ai gand cu mine? Vrei sa fiu mireasa cand o sa fiu baba?
Fapt pentru care, trebuie sa ma apuc de cautari.
Ma gandesc la un restaurant dragut, linistit, cu o atmosfera calda si primitoare, eventual intr-un loc cu verdeata, in jurul la 100-120 de locuri si care sa poata oferi atat totul de-al casei cat si posibilitatea de a-mi aduce eu cate ceva. Inca nu m-am hotarat cum este mai bine.
Orice sfat sau sugestie sunt binevenite si primesc multumiri in avans.
Scris 07 ianuarie 2007 - 10:11
Scris 07 ianuarie 2007 - 01:13
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 07 ianuarie 2007 - 01:46
Eu pana acum, luasem in calcul ceva prin Herastrau, McMonnis si inca unul pe langa strandul vacaresti, ceva cu haiduci.
Scris 07 ianuarie 2007 - 01:51
cu intentia de a informa doar ...fara a fi acuzat de promo...recomand pt eveniment Locanta Jaristea.Salutare,
Dupa aproape 7 ani de probe, am primit ultimatum: bai baiatule, tu ce ai gand cu mine? Vrei sa fiu mireasa cand o sa fiu baba?
Fapt pentru care, trebuie sa ma apuc de cautari.
Ma gandesc la un restaurant dragut, linistit, cu o atmosfera calda si primitoare, eventual intr-un loc cu verdeata, in jurul la 100-120 de locuri si care sa poata oferi atat totul de-al casei cat si posibilitatea de a-mi aduce eu cate ceva. Inca nu m-am hotarat cum este mai bine.
Orice sfat sau sugestie sunt binevenite si primesc multumiri in avans.
www.jaristea.ro
capacitate 120 persoane ...
un meniu cu totul inclus ...ajunge undeva la 250-270 ron / persoana...conditia fiind de minim 100 persoane
daca merita pretul ...va recomand sa nu va pronuntati inainte de a cunoaste localul.
Iti doresc alegere inspirata.
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 07 ianuarie 2007 - 01:55
Scris 07 ianuarie 2007 - 04:17
Nu tin sa fac o afacere din nunta dar nici o paguba prea mare.
Intrebasem cu ceva timp in urma la Mariott si meniul era pe undeva pe la 50 Euro. Mult mai acceptabil, zic eu.
Scris 07 ianuarie 2007 - 04:38
Jaristea e misto, atmosfera e misto.
Nu ai precizat ceva: cate fitze? Adica, daca luam o scara de la 1 la 10 basinute, nunta ta unde ai vrea sa fie?
Adica Mariott e pe la 9 basinute, jaristea e pe la 7 basinute, pui de urs are 2 basinute, bistro gara de nord are... un partz.
Scris 07 ianuarie 2007 - 04:45
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 07 ianuarie 2007 - 05:15
Probabil ca vor participa si oameni mai sofisticati si simandicosi, dar si oameni simpli, normali, asa ca vreau ceva care sa ii impace pe toti, de aceea cred ca ceva de mijloc e cel mai indicat.
La Mariott ajunsesem la o cunostinta care era ceva Event Manager pe acolo. Cu ceva timp in urma, am facut si o petrecere de Craciun acolo, in Grand Ballroom si a iesit destul de frumos. Am mai participat la o nunta la Ibis, unde o fosta colega a remorcii mele era nu stiu ce directoare, dar nu prea mi-a placut, deci exclus din strat.
Scris 07 ianuarie 2007 - 05:45
Stai linistit cu mariott ca aia iti baga in factura si apa de-o trag nuntasii la baie cand ies si curentul de la aerul conditionat!
Jaristea e misto, atmosfera e misto.
Nu ai precizat ceva: cate fitze? Adica, daca luam o scara de la 1 la 10 basinute, nunta ta unde ai vrea sa fie?
Adica Mariott e pe la 9 basinute, jaristea e pe la 7 basinute, pui de urs are 2 basinute, bistro gara de nord are... un partz.
D-le,cu un asa limbaj initiati tinerii garajisti? Deocamdata,avertisment!
Scris 07 ianuarie 2007 - 05:53
Scris 07 ianuarie 2007 - 07:31
Scris 07 ianuarie 2007 - 08:49
(...) a remorcii mele (...)
Vezi ca remorca te cam incurca. Te impinge la vale si te targe inapoi la deal.
Daca dupa drive test a reiesit ca ai frane destul de bune si putere destul de mare, atunci da-i bataie, altfel mai gandeste-te.
Jaristea e un loc ok.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 07 ianuarie 2007 - 08:50
Omule in 77 euro pe persoana la Jaristea este inclusa si orchestra localulului plus solistii.Nu stiu daca merita sau nu pretul. Stiu sigur ca la 100 de persoane ar ajunge doar restaurantul pe la 270 milioane, si asta minim, ca sigur mai apar neprevazute. Plus muzica, plus alte cheltuieli.
Nu tin sa fac o afacere din nunta dar nici o paguba prea mare.
Intrebasem cu ceva timp in urma la Mariott si meniul era pe undeva pe la 50 Euro. Mult mai acceptabil, zic eu.
In concluzie nu te mai costa nimic suplimentar la local....se face un contract in care sunt stabilite tariful , meniul si programul evenimentului.
Eu am vrut doar sa te informez asupra pretului ...
Scris 07 ianuarie 2007 - 08:58
cat se da mai nou pe la o nunta in bukale ?? vorbesc de o pereche.
Scris 07 ianuarie 2007 - 09:15
restaurant modest si Marriot de ex.
Scris 07 ianuarie 2007 - 10:38
si eu as vrea ceva unde sa fie si curte sau gradina, sa poata invitatii sa dea ture si pe afara... ma gindisem pina acum la Crowne Plaza, despre care am auzit impresii bune din mai multe surse, plus au bucatar bun - ma gindeam la salonul acela al lor cu gradina, nu mai stiu cum se cheama, insa nu e nici Valahia nici Grand Ballroom ci a treia de la parter...
in plus ca si criteriu ar trebui sa fie si sa nu fie prea departe de oras, sa se poata ajunge relativ comod, deci chestii gen palatul snagov cad ca nu ma apuc sa aranjez shuttle buses....si iarasi ar fi bine sa fie hotel restaurant, pentru ca as inchiria o camera pentru ai mei parinti (tata are Alzheimer destul de avansat si daca are vreun incident sau nu are rabdare de nunta sa poata sa aiba un locsor pentru a se retrage/odihni).
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 07 ianuarie 2007 - 10:39
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 07 ianuarie 2007 - 11:02
Incercati sa mai copilariti!(sper sa nu aveti asistenta in ale cititului!)
Scris 07 ianuarie 2007 - 11:58
Scris 08 ianuarie 2007 - 01:12
o sa ma gandesc la problema ta man si postez de indata ce-mi vine ceva in cap.
eu ti-as propune Elite, acolo m-am insurat eu. Bucatarie foarte buna, locatie excelenta (restaurant mare, aratos, spatios, aerisit), gradina mare (am tras un procusor la gratar, sarmale si tuica/vin fiert), ospatari foarte atenti, patron simpatic, om cu care sa te poti intelege).
Am avut si dj dar si orchestra dar separat.
Ca si orientare, e la intrarea in AeroBaneasa, pe unde se intra la SIAB.
Scris 08 ianuarie 2007 - 01:15
Scris 08 ianuarie 2007 - 01:16
Tot Corendea e sef?
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 08 ianuarie 2007 - 07:51
Salutare,
...eventual intr-un loc cu verdeata...
...eventual intr-un loc cu lumina si verdeata...
Mai corect asa . http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/cunaooooo.gif
Scris 08 ianuarie 2007 - 12:00
si eu as vrea ceva unde sa fie si curte sau gradina, sa poata invitatii sa dea ture si pe afara...
Mai poti incerca la Palatul Mogosoaia (peluza, lac).
Am participat la o nunta in aer liber.
A fost foarte frumos.
Scris 08 ianuarie 2007 - 12:15
gradina este in fata, pe unde se intra. Se pun niste paravane acolo de se lasa de-o petrecere...
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi