"
RENAULT SCENIC RX 4
Fabricatie 2002
118.800 km
1.9 Dci (turbo diesel)
100 cai
Caracteristici:
Cutie manuala 5+1; geamuri electrice fata - spate; oglinzi electrice incalzite; 6 airbaguriI; climatronic; computer bord; jante aliaj; proiectoare; inchidere centralizata; scaune, volan si schimbator din piele, ABS, radio CD cu comenzi la volan 4X4 permanent, senzor ploaie pt stergatorul spate, torpedou refrigerat, cotiera fata, numeroase spatii de depozitare, multe posibilitati de modulare a spatiului (prin plierea sau scoaterea rapida a scaunelor), bare portbagaj demontabile
Transmisie:
- 4x4 permanent (e f misto pe sosea uda sau alunecoasa � nu ai emotii).
- Transmisie Steyr Puch cu vascocuplu
Nu e un off roader, insa te scoate din orice drum cu zapada, urca orice drum de tara plin de noroi. Garda la sol te scapa de multe griji.
Alte detalii:
- Am luat-o acum un an la 104,000 km
- I-am pus carlig de remorcare demontabil (200 Euro)
- I-am luat baterie noua VARTA de 85Ah anul trecut in februarie (100 Euro)
- I-am pus cauciucuri noi all season Vredestein in aprilie anul trecut (520Euro)
- am facut o revizie ca lumea in noiembrie (approx 17 mil)
- am schimbat bujiile si releul de incalzire a bujiilor in Decembrie (3.5 mil)
- defectiuni optice : are un proiector spart (asa am luat-o), are un ornament mare de plastic stanga spate spart si zgariat (am luat un stalp in parcare cand dadeam cu spatele) : Ambele defectiuni se pot remedia pe casco (nu am avut timp)
- Inainte sa o iau eu a fost revizata complet (am vazut facturile � peste 2000 Euro).
Consum:
- 9.5 � 10.5 in oras (in functie de �talpa� si de AC)
- 7.5 � 8 la drum
Pret
1. Cash
9500 Euro cu tot cu TVA (se da cu factura pe suma intregrala)
SAU
2. Preluare leasing
Taxa preluare contract - 100 Euro (la firma de leasing)
Avans cash � 4500 Euro (cu tot cu TVA)
Rate - 23 de rate x 160 Euro (TVA inclus)
Valoare reziduala � 1666 Euro (TVA inclus)
Total platit in 2 ani � 9945 Euro
(La leasing trebuie platit si casco � 210 Euro (TVA inclus) la fiecare 3 luni; insa chiar daca o luati cash e recomandat sa faceti casco)
Contact
[email protected]
0745 666 802