Au fost adaugate doua noi functionalitati:
Blogs respectiv Photo Gallery
Pentru a va creea un blog mergeti in My Controls - Community Blog - Create a blog.
Pentru a creea un Album si pentru a uploada poze mergeti in My Controls - Invision Gallery - Your Albums - Create album
Daca cineva doreste sa uploadeze poze intr-un album comun (gen Poze cu membrii Garajul.ro la FIA GT 2007) sa ia legatura cu mine si voi creea acel album.
Blogs/Photo Gallery
Started by Grinch, mai 04 2007 03:45
3 replies to this topic
Scris 04 mai 2007 - 03:45
Life must be taken one disaster at a time
Scris 04 mai 2007 - 03:52
Este o initiativa SUPER!
Dar, pentru ca tot timpul exista si asa ceva, care e limita de marime pt. un fisier si care e limita de spatiu pt. un user?
Dar, pentru ca tot timpul exista si asa ceva, care e limita de marime pt. un fisier si care e limita de spatiu pt. un user?
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."
Scris 04 mai 2007 - 04:01
Pentru inceput nu exista limita. Pe parcurs probabil ca vor aparea niste limitari. Oricum .. spatiu pe HDD este suficient zic eu pentru un an de zile de upload-uri
Scris 22 mai 2007 - 10:09
Cei care au de upload-at mari cantitati de poze ii rog sa ia legatura cu mine (prin PM) pentru ca exista posibilitatea de import bulk al acestora.
Am nevoie doar de o arhiva cu pozele respective.
ps. se pot uploada si filme daca este nevoie.
Am nevoie doar de o arhiva cu pozele respective.
ps. se pot uploada si filme daca este nevoie.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi