Unul din produsele Tottal Motto se numeste ProClip. www.proclip.ro ( vezi filmul de prezentare ).
Conceptul ProClip este acela de a crea posibilitatea instalarii accesoriilor de comunicare/vizuale in masina fara a afecta bordul sau interiorul masinii.
Complementar, fabricantul Brodit ofera suporti dedicati pentru accesorii ( PDA, telefoane mobile, DVD-uri, Navigatii, etc..) care pot fi pasivi sau activi, cabluri de incarcare auto, etc...
Pe site se pot cauta, functie de masina si accesoriu, reperele necesare.
De asemeni furnizam si instalam sisteme car-kit.
Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati la:
[email protected]
021-312-0747
0722-221-266

Proclip
Started by Relu, iun 28 2007 01:13
5 replies to this topic
Scris 28 iunie 2007 - 01:13
Scris 28 iunie 2007 - 08:54
poze?
pentru car kit alt topic... topic bluetooth?
pentru car kit alt topic... topic bluetooth?
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->
Scris 28 iunie 2007 - 09:52
Pentru car-kit chiar merita un topic separat. Nu de alta, dar e un accesoriu fara de care nu prea mai poti supravietui daca esti "vorbaret" la telefon si conduci. Vedem acolo ce si cum e cu hands-free-urile astea...
Pentru proclip e un filmulet care explica extrem de bine ce e proclipul pe prima pagina www.proclip.ro
Cu toate ca nu ma pricep, voi incerca sa pun un link.
Pentru proclip e un filmulet care explica extrem de bine ce e proclipul pe prima pagina www.proclip.ro
Cu toate ca nu ma pricep, voi incerca sa pun un link.
Scris 28 iunie 2007 - 11:14
Cred ca am reusit sa pun filmuletzul
Scris 30 iunie 2007 - 09:52
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 30 iunie 2007 - 10:09
Tare ! :laugh:
Nu mai put edita...
Holderul activ e tot Brodit
In unele tari din eu au unceput sa fie interzise sistemele de prindere pe prbriz. Motivul pare a fi obturarea cimpului vizual.
Nu mai put edita...
Holderul activ e tot Brodit
In unele tari din eu au unceput sa fie interzise sistemele de prindere pe prbriz. Motivul pare a fi obturarea cimpului vizual.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi