Revista ProMotor - Ce test de .............
Scris 26 iulie 2007 - 02:04
Scris 26 iulie 2007 - 03:14
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 26 iulie 2007 - 04:00
Scris 26 iulie 2007 - 04:45
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 iulie 2007 - 08:51
spining, ca tu mai ai ceva cunostiinte...anunta-i pe baietii aia ca 207 sedan inca nu s-a inventat. asta asa, ca observatie mica.
Scris 26 iulie 2007 - 09:05
Asta e presa romaneasca. Stiu de un drive test dintr-o revista romaneasca de a aparut luna trecuta care a fost facut fara sa se atinga masina si concluzia era: o masina chiar buna, va sfatuim s-o luati acasa.
Asa ca... Mai bine intreb un prieten care are asa ceva decat sa citesc intr-o revista romaneasca.
Voi n-ati observat ca in revista (de ex.) in care apare drive test cu un Renault e neaparat si o pagina de reclama de la Renault?
E jenibil!
Scris 26 iulie 2007 - 09:35
nu mai zic ca au uitat detalii interesante precum discurile frana spate la accent/rio, dotari optionale precum clima, esp si alte chestii.
iar la design au fost geniali, puteam intelege ORICE, dar sa spui ca loganul arata a masina...no comment. banuiesc ca ai vazut loganuri in trafic, ai vazut si rio al meu chiar de aproape. incape discutie la aspect?
Scris 26 iulie 2007 - 09:37
Roata de Rezerva era o emisiune buna spre foarte buna, a plecat Ursa Mare si dupa cateva luni s-a stricat, iar acum e absolut penibila, la asta am renuntat sa ma mai uit, nu-s chiar masochist . in afara de promotor mai urmaresc La Limita (care e asa si asa) si Autocritica ("cu si de Ursa Mare" spune totul, singura emisiune auto de la noi care merita intr'adevar vizionata, chiar daca la ultimul test a avut niste un concluzii eronate dupa parerea mea, dar na eu tot din parerile altora vorbesc ca n-am mers cu nici una; anyway sper sa nu strice careva si emisiunea asta).
@spin eu chiar apreciez ca esti obiectiv si ca nu incerci sa gasesti scuze pt "ai tai"
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 26 iulie 2007 - 10:04
cine dreacu poate scuza genul ala de articole
Scris 26 iulie 2007 - 10:11
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 30 iulie 2007 - 05:00
va da frustrari articolu asta?
Pe mie m-a distrat copios De aici ajung la concluzia ca nu e bine sa ai incredere in sfaturile celor ce se cred "mari profesionisti"
Oricum, daca ar fii sa iau o teapa pentru prostie, as opta sa fie pentru prostia mea si nu pe a celor "asa-zisi" cunoscatori Eu nu-mi regret alegerea... cei care se bazeaza pe astfel de articole insa, s-ar putea sa regrete
De unde si motto-ul meu
Aceasta postare a fost editata de yrandreia: 30 iulie 2007 - 05:00
Scris 01 august 2007 - 07:52
CEED-ul sufoca piata auto cu doar 11850 ddp .
in curand voi decreta RIO Crdi "REGINA TRAFICULUI AGLOMERAT"
in curand voi definitiva noul meu RIO CRDI 110 CP ( 132 CP ) cu ESP , TRAPA , 6 airbaguri , .....
BRAVO KIA . BRAVO ... pt boom-ul vanzarilor la CEED ..BRAVO BRAVO
eu am murit ..prea multe livrari ..
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 01 august 2007 - 07:53
Scris 31 august 2007 - 04:03
Aceasta postare a fost editata de Arnold12: 31 august 2007 - 04:04
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi