La aproape 2 ore dupa aterizarea avionului nu se stia inca nimic de soarta lui, pe unde este ... asa ca am plecat acasa de la aeroport avind la mina un formular (de fapt exemplarul 2 - copie si nu cu sigla Lufthansa cu cu cea a Austrian Airlines - care i s-a spus ca reprezinta si interesele Lufthansa pe aeroportul din Timisoara) completat cu datele necesare pt. identificarea bagajului, un nr. de telefon la care sa sunam si promisiunea (evident verbala) ca vom fi contactati imediat ce se stie ceva concret.
Formularul asta l-a primit sora-mea la punctul de ridicare a bagajelor (eu n-am avut acces acolo) ... dupa ce a iesit de acolo si mi-a povestit ce si cum m-am dus spre biroul Austrian Airlines unde am stat de vorba cu un nenea pe al carui ecuson scria Demeter Cristian (nu m-am uitat ce "grad avea") - initial l-am intrebat unde pot afla mai multe despre bagaj, el s-a uitat pe formular si a spus ca mai tirziu, cind se termina treaba cu bagajele de la zborul respectiv ... l-am intrebat cit de tirziu si am convenit ca la ora 19:00 ne intilnim in acelasi loc. La ora 19:00 ma prezint acolo dar surpriza: biroul era inchis desi pe usa scria ca programul este pina la 19:30 ...
Incep sa umblu din usa in usa ca milogul si sa intreb unde ii pot gasi pe cei de la Austrian Airlines ... se gaseste o tanti amabila care cheama o alta tanti care zice ca lucreaza la Austrian Airlines ... care imi spune ca se grabeste (ca pleca autobuzul care mergea spre oras) dar totusi are rabdare sa ma asculte ... si-mi spune ca nu se stie unde sint bagajele ("dar sa stiti ca nu numai bagajul dumneavoastra s-a pierdut, sint in total 13 bagaje pierdute" - de parca pe mine asta m-ar incalzi cu ceva) ... apoi spune ca vrea sa plece ca pierde autobuzul (si eu ii spun ca eu tocmai am pierdut un geamantan plin care era al meu, spre deosebire de autobuz, care, desi il poate pierde, totusi nu e al ei) ...
... tanti pleaca (sa nu piarda autobuzul...) ... plec si eu catre casa ... si pe drum ma gindesc sa verific pe site-ul Lufthansa "trasabilitatea" bagajelor - exista optiunea asta pe site dar pt. codul de bagaj pe care il introduc imi spune ca nu exista bagajul asta ...
... asa ca pina aflu deznodamintul m-am hotarit sa fac un pol sa aflu si parerea altora pe tema asta !
PS - sora-mea a fost inspirata si a luat camera foto in poseta !
Aceasta postare a fost editata de The Grinch: 08 august 2007 - 11:53