Salt la continut

Fotografie
- - - - -

cat pot sa cer chirie?

• Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 SHARANEL

sculer-matriter

• Members
  • PipPipPip
  • 429 Mesaje:
Inregistrat: 05-februarie 05
  • Marca:.
  • Model:-
  • Motorizare:.

Scris 15 septembrie 2007 - 06:00

Am si eu o nedumerire, sunt cam ramas in urma cu chiriile in bucuresti. Am un apartament in Bucuresti unde momentan sta un prieten de-al meu, dar de luna viitoare se muta inapoi in Bistrita, si apartamentul ramane gol.

deci m-ar interesa cam cat e chiria la un apartament cu 2 camere mari, decomandate, pe strada Vigoniei (soseaua giurgiului, pe langa cimitirul evreiesc), din "dotari" sa zic asa masina de spalat automata si combina frigorifica, ambele din generatia actuala, tv, telefon, contoare de apa, apartamentul recent finisat asa cum se poarta acum, ceva mobila, etaj 5/7, interfon, butiq la parterul blocului, tramvai direct din gara de nord pana in fata scarii...

Ideea e ca as da in chirie apartamentul la 2 studente bistritence, si nu stiu cat sa le cer :(

multumiri anticipate :)
  • 0
retras la depou in semn de protest impotriva unui moderator-agitator obraznic

#2 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 15 septembrie 2007 - 08:12

...cat mai mult.
Eu nu prea mai sunt ,,actual'',asadar ma poti lumina: ,,masina de spalat automata si combina frigorifica, ambele din generatia actuala, tv, telefon, contoare de apa, apartamentul recent finisat asa cum se poarta acum...'' :)
Bafta la gagici,pardon,inchiriere.
  • 0

#3 SHARANEL

sculer-matriter

• Members
  • PipPipPip
  • 429 Mesaje:

Scris 15 septembrie 2007 - 08:36

prin asta am vrut sa se inteleaga ca masina de spalat e una automata cu incarcare verticala si combina frigorifica e una moderna cu doua compresoare si clasa energetica A, si nu o masina de spalat automata romaneasca din 1985 si nici un frigider Fram cu usa ruginita.

dar sunt sigur ca ai inteles despre ce e vorba... ai vrut sa dai si tu un "bump" acolo :) ms
  • 0

#4 edieseb

Cenzor E-zine

• Members
  • PipPipPip
  • 356 Mesaje:
Inregistrat: 07-februarie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Corsa
  • Motorizare:1,3 Cdti

Scris 15 septembrie 2007 - 09:35

www.anuntul.ro - ziar cu anunturi imobiliare in Bucuresti. Cauta si tu acolo la inchirieri oferte apartamente 2 camere dec. Pe Giurgiului eu vad doar 2 apts (unul fara pret, celalalt la 300/luna, dar confort II). Presupun ca intre 300 si 400 lunar e destul de just (daca e cineva de incredere as merge mai degraba pe mai putin sa-ti stea cat de mult in apartament si sa aiba grija de el - multi straini ar fi mai nepasatori la cum se comporta fata de masina ta de spalat :))
  • 0

#5 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 15 septembrie 2007 - 09:57

Nu stiu exact cuantumul chiriei unui ap de 2 cam in zona Sos Giurgiului, insa ca idee:
- daca vrei cat mai mult, mergand chiar putin peste max zonei (ca tot vine inceputul fac.) cresc (mai mult decat proportional) riscurile de teapa si bataile de cap. Mai ales ca esti la ceva km de ap de 2 camere. Si oricum nu te poti astepta sa aiba grija de finisaje si dotari.
- daca te multumeste o suma in media zonei (eventual cu putin sub), ai sanse destul de mari sa ai chiriasele (in cazul de fata) pe termen lung si cu batai de cap minimale.

In oricare dintre situatii nu te poti astepta ca, chiriasii sa aiba grija de ap si de lucrurile din ele ca si cum ar fi ale lor, deci o uzura / depreciere tot va exista.
Eu te-as sfatui sa adopti varianta a 2-a. Iar 300 Euro nu-i chiar exagerat de mult si nici prea putin.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#6 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 15 septembrie 2007 - 09:57

O amica de'a mea a cautat sa inchirieze o garsoniera, ceva mai central, si sub 400 euro nu se gasea. Ceva mai pe la mijloc era 300-350 euro. Tu cred ca ai putea cere lejer 350 si n'ai avea probleme in a gasi clienti
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#7 SHARANEL

sculer-matriter

• Members
  • PipPipPip
  • 429 Mesaje:

Scris 16 septembrie 2007 - 10:15

- daca te multumeste o suma in media zonei (eventual cu putin sub), ai sanse destul de mari sa ai chiriasele (in cazul de fata) pe termen lung si cu batai de cap minimale.

asta e si ideea mea, mai bine putin sub pretul pieten, dar sa nu am batai de cap si sa fie pe termen mai lung. Sper ca mai exista si persoane serioase si nu doar cheflii, care sa imi faca probleme cu vecinii si sa distruga tot ce le iese in cale.

Avand in vedere ca am primit deja cateva PM-uri de la membrii forumului, mai mult ca sigur ca apartamentul va fi locuit de "garajisti" pe care de bine de rau ii mai cunosti cate putin, macar virtual daca nu live.

Amicul meu mai sta pana in 10 octombrie, dupa acea data, teoretic, apartamentul ramane gol.

multumesc pt reply-uri.
  • 0

#8 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 16 septembrie 2007 - 01:43

Le-ai facut ,deja,garajiste pe cele doua studente... :D ;)
  • 0

#9 SHARANEL

sculer-matriter

• Members
  • PipPipPip
  • 429 Mesaje:

Scris 16 septembrie 2007 - 02:08

"Cele doua studente" sunt de fapt "doua studente oarecare", trebuia sa le caut intai pe-aici. Dar de ce sa ma mai complic...
  • 0

#10 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:
Inregistrat: 29-septembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2
  • Motorizare:1.6 TDCi 110CP

Scris 16 septembrie 2007 - 09:54

Bunule prieten,Locuiesc in zona si ti le verific pe fete in fiecare sambata daca e nevoie ! :D
  • 0
A conduce sigur, nu inseamna a conduce incet !

#11 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 17 septembrie 2007 - 12:05

Chiar si mai des ... daca's bagaboante, nu?
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#12 vane

Academician d0ct0r ing.

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 629 Mesaje:
Inregistrat: 29-septembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2
  • Motorizare:1.6 TDCi 110CP

Scris 17 septembrie 2007 - 06:56

... In sensul bun al cuvantului, atentie ! :)BTW: colegii care stau in gazda avanseaza cifre de 3-400 Euro. Un minus ar fi lipsa metroului... Un mare plus, dotarile.
  • 0
A conduce sigur, nu inseamna a conduce incet !

#13 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 17 septembrie 2007 - 10:24

Da, intr'adevar, e un minus faptul ca nu are metrou aproape, insa daca se ajunge imediat la Gara de Nord ... compenseaza
  • 0
Omue inainte de toate ;)

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi