cat pot sa cer chirie?
Scris 15 septembrie 2007 - 06:00
deci m-ar interesa cam cat e chiria la un apartament cu 2 camere mari, decomandate, pe strada Vigoniei (soseaua giurgiului, pe langa cimitirul evreiesc), din "dotari" sa zic asa masina de spalat automata si combina frigorifica, ambele din generatia actuala, tv, telefon, contoare de apa, apartamentul recent finisat asa cum se poarta acum, ceva mobila, etaj 5/7, interfon, butiq la parterul blocului, tramvai direct din gara de nord pana in fata scarii...
Ideea e ca as da in chirie apartamentul la 2 studente bistritence, si nu stiu cat sa le cer
multumiri anticipate
Scris 15 septembrie 2007 - 08:12
Eu nu prea mai sunt ,,actual'',asadar ma poti lumina: ,,masina de spalat automata si combina frigorifica, ambele din generatia actuala, tv, telefon, contoare de apa, apartamentul recent finisat asa cum se poarta acum...''
Bafta la gagici,pardon,inchiriere.
Scris 15 septembrie 2007 - 08:36
dar sunt sigur ca ai inteles despre ce e vorba... ai vrut sa dai si tu un "bump" acolo ms
Scris 15 septembrie 2007 - 09:35
Scris 15 septembrie 2007 - 09:57
- daca vrei cat mai mult, mergand chiar putin peste max zonei (ca tot vine inceputul fac.) cresc (mai mult decat proportional) riscurile de teapa si bataile de cap. Mai ales ca esti la ceva km de ap de 2 camere. Si oricum nu te poti astepta sa aiba grija de finisaje si dotari.
- daca te multumeste o suma in media zonei (eventual cu putin sub), ai sanse destul de mari sa ai chiriasele (in cazul de fata) pe termen lung si cu batai de cap minimale.
In oricare dintre situatii nu te poti astepta ca, chiriasii sa aiba grija de ap si de lucrurile din ele ca si cum ar fi ale lor, deci o uzura / depreciere tot va exista.
Eu te-as sfatui sa adopti varianta a 2-a. Iar 300 Euro nu-i chiar exagerat de mult si nici prea putin.
Scris 15 septembrie 2007 - 09:57
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 septembrie 2007 - 10:15
asta e si ideea mea, mai bine putin sub pretul pieten, dar sa nu am batai de cap si sa fie pe termen mai lung. Sper ca mai exista si persoane serioase si nu doar cheflii, care sa imi faca probleme cu vecinii si sa distruga tot ce le iese in cale.- daca te multumeste o suma in media zonei (eventual cu putin sub), ai sanse destul de mari sa ai chiriasele (in cazul de fata) pe termen lung si cu batai de cap minimale.
Avand in vedere ca am primit deja cateva PM-uri de la membrii forumului, mai mult ca sigur ca apartamentul va fi locuit de "garajisti" pe care de bine de rau ii mai cunosti cate putin, macar virtual daca nu live.
Amicul meu mai sta pana in 10 octombrie, dupa acea data, teoretic, apartamentul ramane gol.
multumesc pt reply-uri.
Scris 16 septembrie 2007 - 01:43
Scris 16 septembrie 2007 - 02:08
Scris 16 septembrie 2007 - 09:54
Scris 17 septembrie 2007 - 12:05
Scris 17 septembrie 2007 - 06:56
Scris 17 septembrie 2007 - 10:24
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi