Incep sa ma obisnuiesc cu ea (ambreiaj, turatii si 4x4 - eu am condus in majoritate doar TDI-uri, si consum

Pe autostrada m-am dus spre 240, da atata, n-am avut nerv sa-i incerc limitarea...sint incaltat cu pneuri de iarna.
incet incet incep sa ma obisnuiesc cu masina. ajung la 80km/h dintr-o acceleratie mai sustinuta, suna frumos odata ce urca in ture, si cand stiu ca ma plimb 10-20 de km parca nici nu ma mai intereseaza consumul. o sa incep de joi sarabanda hartiilor (la boxe), sa vedem, o inmatriculez au ba anu asta.
interiorul e super fain la masinuta asta, comod si elegant, totodata.
instalatia de sunet Bose nu e chiar atat de tare precum reclama, dar e ok.
navigatia e super, nu pot decat sa sper ca se va scoate si pentru romania asa ceva. in germania m-a deviat odata pentru un mic stau...
portbagajul e incapator, locurile din spate sin ok, are cotiera cu suport de bauturi si in spate, iar scaunul soferului se regleaza electric.
mai contine cruise control, xenoane, incalzire in scaune, piele si multe alte prostii.
tinuta de drum e intr-adevar exemplara, doar suspensia ferma s-ar putea sa ma zdrangane un pic pe minunatele plaiuri bistritene.