internet mobil (laptop)
Scris 29 ianuarie 2008 - 04:10
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2008 - 05:53
pe laptop-ul de servici am vodafone - merge mult mai prost decit zapp in Romania, dar, deh, are roaming....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 29 ianuarie 2008 - 06:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2008 - 06:19
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 29 ianuarie 2008 - 06:33
nu vrei roaming - zapp
la zapp chiar daca nu exista evdo tot ai viteza mai mare decat orange (fara EDGE). eu folosesc telefonul de la zapp pe post de modem conectat la laptop si sunt foarte multumit de viteza. gandeste-te ca fac remote desktop pe computerul de la birou folosind zapp si lucrez pe el ca si cum as fi la birou.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 29 ianuarie 2008 - 06:40
Scris 29 ianuarie 2008 - 06:46
Am inteles ca sunt si software-uri speciale pentru remote control (m-am jucat mai demult cu RemoteAdmin) dar ceea ce oferea XP-ul mi se pare mai mult decat suficient.
Scris 29 ianuarie 2008 - 06:48
La ei ai o limita, maxim 8 giga pe luna. Daca treci, te rup adica 8 centi pe mega.
Plus de asta la OMobile se intampla des sa mearga incet, sau cateodata sa nu mearga. In rest EDGE e o gluma buna, si calculatorul meu de acum 10 ani cu modem de 26 mergea se misca mai repede.
Eu maine ma duc sa imi pun net din cartier, cu 27 de lei unlimited.
Cu orange m-am fript, mai am de abonament inca 22 de luni dar cred ca il bag intr-un sertar sa nu mai provoace alte "daune".
De la munca am zapp, merge bine, e unlimited, dar e doar pentru munca + nu platesc eu.
Aceasta postare a fost editata de lexus: 29 ianuarie 2008 - 06:51
Scris 29 ianuarie 2008 - 07:13
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2008 - 07:27
tot offtopic..intr-o corporatie nu vei putea intra asa in intranet....de obcei toate firmele au un sistem de remote connection de acasa..prin VPN, cu un token de securitate ceva...daca iti pun la dispozitie asa ceva, da...altfel n-ai ce faceinteresant asta cu remote desktop - poti te rog sa imi dai mai multe detalii ? trebuie sa lasi computerul de la birou mereu deschis ? ce software folosesti pt remote desktop ? (Scuze de offtopic)
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 29 ianuarie 2008 - 07:27
Scris 29 ianuarie 2008 - 07:45
In general sunt multumit de el, poate viteza de upload ar putea sa fie mai mare.
Unde nu e acoperire 3G, merge pe 2G (EDGE?).
Costa 18Eur/luna cu un trafic de 1Gb inclus. Cand l-am forjat la maxim, tot nu am depasit 4-500mega.
Am avut si zapp si a fost ok, doar ca e criminal softul ala care vine cu el.
Am optat pt asta din 2 motive:
- am restul telefoanelor tot pe Vodafone si nu am mai avut chef de un alt contract.
- asta nu trebuie instalat. Ii infigi in USB si il folosesti. Deci poti pune net pe orice calculator cu mufa USB pe care ii intalnesti in cale, fara sa te cari cu laptopul sau sa instalezi drivere pe computere pe care le folosesti ocazional.
Daca vrei, ti-l dau sa-l testezi, orcum nu folosesc traficul inclus.
Aceasta postare a fost editata de Extremero: 29 ianuarie 2008 - 07:48
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 29 ianuarie 2008 - 07:49
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2008 - 08:22
Din cate tin mine nu e departe de tine. Baga un semn daca il vrei.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 29 ianuarie 2008 - 08:37
despre fotografie
Scris 30 ianuarie 2008 - 08:36
L-am folosit la greu si de pe drum, prin tara, in mers si chiar daca se misca mai greu... se misca.
Scris 30 ianuarie 2008 - 04:32
despre fotografie
Scris 30 ianuarie 2008 - 05:24
Scris 30 ianuarie 2008 - 05:25
despre fotografie
Scris 31 ianuarie 2008 - 12:14
Eu sint pe Vodafone si merge OK cam peste tot, folosit si in roaming si si cu remote desktop. Soft custom de modem mai are probleme pe Vista dar se gasesc si variante mai noi de facut update. Si Vodafone cam are 3G liber, erau unii care ziceau ca in P-ta Romana nu o sa am loc pe 3G de citi is si nu am avut probleme. La Orange fiind aceeasii hard (si soft) depinde de restul firmei cit de buna e treaba, si pina la urma totul la calitate/pret se rezuma.
Scris 31 ianuarie 2008 - 03:22
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi