cea mai buna apa plata/minerala
Scris 24 februarie 2008 - 01:37
eu pe apa plata as merge pe izvorul minciunilor sau izvorul alb de la dorna.
apa minerala nu prea beau. dar mi s-a recomandat biborteni.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 24 februarie 2008 - 02:54
Scris 24 februarie 2008 - 03:01
Scris 24 februarie 2008 - 03:04
Scris 24 februarie 2008 - 03:51
Minerala - Poiana Negri cu eticheta alba (mai putin acidulata)
Scris 24 februarie 2008 - 07:20

pe aici prin zona de vest nu e foarte usor de gasit
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 24 februarie 2008 - 10:04

Apa minerala nu beau, in schimb ai mei de ani de zile beau numai Tusnad.
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
Scris 24 februarie 2008 - 11:41
Apa minerala: nu prea beau.
Scris 25 februarie 2008 - 03:11

mineral. borsec
Scris 25 februarie 2008 - 05:11
plata: izvorul alb
Scris 25 februarie 2008 - 07:22
plata: borsec, dorna
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 25 februarie 2008 - 07:24
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 februarie 2008 - 08:38
Robinet frate, si daca ti-e frica pune un filtru d-ala smecher.
Eu oricum sa fiu cinstit nu beau apa aproape deloc. Cafea, ceai, lapte, bere, vin, foarte rar diet coke cherry (o cutie pe luna) plus ce se gaseste in mincare e suficient. Exceptie la excursii evident.
Scris 25 februarie 2008 - 08:48
mal, clor, micro-organisme uneori.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 februarie 2008 - 09:21
Life must be taken one disaster at a time
Scris 25 februarie 2008 - 09:29
Una peste alta apa de robinet + filtru este mai sigura si peste calitatea a 80-90% din apa imbuteliata de pe piata. Si e gratis.
Scris 25 februarie 2008 - 09:46
Prietena lucreaza la intocmirea documentatiilor pentru proiecte privind reabilitarea retelelor de alimentare cu apă şi canal, statii de epurare etc din fonduri europene si din ce mi-a zis ea, in teren lucrurile nu stau deloc asa cum zici tu.
Scris 25 februarie 2008 - 10:12
despre fotografie
Scris 25 februarie 2008 - 11:03
Idem.Plata - Bosec si Izvorul alb
Minerala - Poiana Negri cu eticheta alba (mai putin acidulata)

Cand nu am niciuna din astea mai beau si robinata. Probabil ca otravitoare nu e, dar un gust nasol are.
Scris 25 februarie 2008 - 11:11

Eu zic ca multa lume se amageste teribil cu apa la pet care e si aia la fel buna/proasta. Numa ca mai statuta.
Scris 25 februarie 2008 - 11:33
In ceea ce priveste apa la sticla poate ai dreptate dar eu ma indoiesc ca (,) Coca-Cola de exemplu, sub a carui nume este imbuteliata La Dorna si-ar permite sa se joace cu calitatea apei. Stiu asta din proprie experienta de lucru cu Coca-Cola unde chiar si cel mai mic zvon (cum a fost cazul cu Danone de exemplu) le poate dauna la imagine si implicit la business.
Acum on topic .. eu nu prea beau apa minerala/plata .. prefer chestiile care au zahar gen Coca-Cola, Fanta, Sprite, Mountain Dew sau sucurile "naturale" de fructe dar cand e cazul beau Borsec ca apa minerala si Evian ca apa plata care e intr-adevar deosebita (orice altceva are un gust groaznic pt mine). Din pacate Evian e mai scumpa si mai greu de gasit decat Cola

Scris 26 februarie 2008 - 12:22
Scris 26 februarie 2008 - 06:11
despre fotografie
Scris 26 februarie 2008 - 06:55
In Ro cam toate mi s-au parut bune mai putin Izvorul Minunilor. Dorna insa este ce luam mai tot timpul.
Ape minerale incerc sa evit pe cat posibil. San Pellegrino si Appolinaris sunt preferatele mele dintre cele straine.
Cele romanesti mi se par de asemenea foarte bune in marea majoritate, si nu-s cu nimic mai prejos decat cele straine. Borsec, Dorna, Biborteni si Poiana Negri luam in general.
Aceasta postare a fost editata de dany_s: 26 februarie 2008 - 06:56
Scris 27 februarie 2008 - 12:29
Minerala: spritul.
Gustul, e relativ.
Diferente notabile reies in urma comparatiilor,tinand cont de compozitia chimica.
Care-i cel mai bun?!

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi