Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Locatia decisiva pentru intalnirea nationala

• Please log in to reply
57 replies to this topic

Poll: Votati locatia (17 membri au votat)

Pensiunea Drumul Carului

1. merg aici (3 voturi [17.65%])

Procentaj din vot: 17.65%

2. nu merg aici (14 voturi [82.35%])

Procentaj din vot: 82.35%

Pensiunea Ana

1. merg aici (2 voturi [11.76%])

Procentaj din vot: 11.76%

2. nu merg aici (15 voturi [88.24%])

Procentaj din vot: 88.24%

Complexul Turistic "Poiana Zanelor"

Casa Ardeleana

1. merg aici (4 voturi [23.53%])

Procentaj din vot: 23.53%

2. nu merg aici (13 voturi [76.47%])

Procentaj din vot: 76.47%

Fratia Craiului

Pensiunea Andrei

1. merg aici (4 voturi [23.53%])

2. nu merg aici (13 voturi [76.47%])

Procentaj din vot: 76.47%

Lepsa

1. merg aici (6 voturi [35.29%])

Procentaj din vot: 35.29%

2. nu merg aici (11 voturi [64.71%])

Procentaj din vot: 64.71%

Oriunde

1. Moeciu (4 voturi [23.53%])

2. Cheia (3 voturi [17.65%])

3. Lepsa (1 voturi [5.88%])

Procentaj din vot: 5.88%

4. Oriunde (9 voturi [52.94%])

Procentaj din vot: 52.94%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 25 februarie 2008 - 01:39

Gata. Trebuie sa luam masuri ca suntem pe punctul de a nu mai face intalnirea. Asadar incepem sa votam.

Am facut un mic rezumat a discutiilor care au avut loc pe topicul "Intalnirea nationala Garajul.ro" si o sa prezint mai cu exactitate cum stau lucrurile.

In primul rand: Majoritatea persoanelor care sunt trecuti pe lista de participare sunt bucuresteni. Asadar locatia trebuie sa fie undeva relativ aproape de Bucuresti.

In al doilea rand: Accesul la bucatarie. Loc de a sta la un gratarel, un spritz, o tzuiculitza pana tarziu in noapte.

Iar in al treilea rand si ultimul: Conditii de cazare decente la un pret acceptabil.

Asadar mi-am asumat raspunderea de a "transa" din multitudinea optiunilor propuse de voi in cele care respecta cel mai mult cele 3 puncte enumerate mai sus.

O sa explic fiecare intrare in parte.

Pensiunea Drumul Carului - Optiune propusa de Relu. Locatia acesteia fiind in Moeciu. Din poze locatia arata foarte bine, avem relatii la patron :) . Partile negative reprezinta pretul putin cam piperat si numarul limitat de locuri.

Pensiunea Ana - Optiune propusa de Allexandru. Aceasta pensiune se afla in statiunea Cheia. Pare destul de mare. Pretul este destul de maricel la 150RON/noapte. Parti negative ar fi : accesul interzis la bucatarie, foarte probabil lipsa unui spatiu de a sta la taclale pana adanc in noapte. Nu stiu nimic de existenta unui gratar.

Complexul Turistic "Poiana Z�nelor" - E trecuta pe lista deoarece s-a discutat destul de mult despre acest complex. Partea buna sta doar in pret. Partile negative sunt destul de multe. Pentru cei din Bucuresti, drumul este foarte lung si obositor. Nu exista acces la bucatarie. Gratar facem doar daca aducem de acasa "echipamentele".

Casa Ardeleana - Propunerea a fost facuta de Aer Curat. Aceasta vila se afla in statiunea cheia. Descriere facuta tot de Aer Curat : Mancare buna, camere si apartamente rezonabile ca spatiu, toate cu grup sanitar propriu, iar preturile sunt decente. Mai decente decat ce am tot vazut prin topic, de ex. o camera dubla era 80 - 100 Ron (fct de we sau nu).

Fratia Craiului - Pensiune de 3 stele situata la aproximativ 3 kilometri de Moeciu . Optiunea a fost propusa de Relu. Si pare foarte OK din absolut toate punctele de vedere. Mai putin spatiu...

Pensiunea Andrei - Optiune propusa de mine. Se afla in Moeciu. Destul de spatioasa, loc de stat pana tarziu in noapte, acces la gratar. Parti negative. Nu stiu cum sa iau legatura cu ei dar poate cineva dintre voi stie cum. Si nu stiu daca o sa avem acces la bucatarie. Preturile sunt foarte decente.

Lepsa - Optiune propusa tot de Aer Curat. Nu am multe informatii despre acest loc. Dar din cate stiu de la Aer Curat , preturile sunt intre 80 si 100 de RON. Locatia este foarte accesibila si relativ aproape de Bucuresti. Aproximativ 210 km. Ca parte negativa ar fi numarul de locuri.

Cam astea sunt propunerile. Asteptam voturile dumneavoastra si vedem cum stabilim.

Daca nu va intereseaza prea mult locatia si sunteti hotarati sa mergeti oriunde, numai sa mergem . Faceti un post cu zona care va place macar. Ca vreti sa mergeti oriunde la Moeciu, sau oriunde in Cheia sau la Lepsa sau oriunde ! :o

Let's make this happen people !!! :party1:

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 25 februarie 2008 - 02:04

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#2 cristi 50fun

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 48 Mesaje:
Inregistrat: 28-ianuarie 08
  • Marca:Subaru
  • Model:impreza wrx sw 2003
  • Motorizare:2.0 T >230CP

Scris 25 februarie 2008 - 02:29

Eu incerc sa votez dar imi da ceva eroare. am incercat de vreo 5 ori dar nu merge :angry: . Deci , eu merg oriunde in zonele Moeciu , Lepsa , Cheia.
Haideti oameni buni , ca e mai placut la munte de 1 mai decat la mare :).

PS : rog pe cine poate sa bage votul meu unde trebuie . Multumesc
  • 0
E mic, e rau si-l cheama TAZ. Subaru...
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil

#3 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 25 februarie 2008 - 02:31

Incepatoru de mine (in polluri) in loc sa-l fac foarte usor. L-am facut foarte complicat. Teoretic trebuie sa votezi pentru fiecare in parte. Votezi la toate care sunt in zonele Moeciu,Lepsa, Cheia ca mergi si la ultima oriunde oriunde sau cum vrei tu ... Foarte aiurea stiu :angry: sorry

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 25 februarie 2008 - 02:33

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#4 cristi 50fun

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 48 Mesaje:
Inregistrat: 28-ianuarie 08
  • Marca:Subaru
  • Model:impreza wrx sw 2003
  • Motorizare:2.0 T >230CP

Scris 25 februarie 2008 - 03:05

am incercat si varianta oriunde/ oriunde , si oriunde/moeciu , si alte variante si pt toate mi-a dat eroare. Ma rog , nu dau vina pe nimeni , doar ca la mine nu a mers :angry:
  • 0
E mic, e rau si-l cheama TAZ. Subaru...
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil

#5 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 25 februarie 2008 - 04:20

Pai da, ca am incercat si eu si s-a errorat. Trebuie sa votezi la toate "sectiunile". Probabil ca trebuia o a treia optiune pentru fiecare cabana - "Indiferent, e ok, etc"
Avand in vedere ca toata lumea se co....(codeste), la fel ca de fiecare data, in momentul in care era "aproape sigur" moeciu, mi-am luat concediu si eu si sotia si ne-am "rezervat" in Moeciu - in primul rand ca la mine nu merge "joaca" de-a concediul si in al doilea rand daca se hotaraste initial o locatie sau o perioada e complet aiurea sa fie schimbata o data la saptamana (cel putin).
Asa ca "heppi moieciu" 1-5 mai.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#6 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 25 februarie 2008 - 06:30

ideea de topic nu a fost rea, dar pana la urma trebuia sa fie si mai strict. in plus alea erau toate locatiile propuse?

noi mergem oriunde (cu foarte mici exceptii), numai sa fie undeva sau sa stim din timp ca nu e, sa ne stabilim alte planuri. din ce s-a putut vota, lucrurile stau cam prost. sa schimbam topicul si sa-l facem altfel, cu locatii fixe si sa voteze (oricum cativa merg in orice directie ar fi) cei pt care conteaza sau sa alegem ceva si gata.

ar fi bine sa spuna fiecare ce a votat. eu votez ANDREI cu o jacuzzi.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#7 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 25 februarie 2008 - 06:44

in plus alea erau toate locatiile propuse?

Daca ai fi citit cu atentie primul post ai fi inteles . Citez din primul post : Asadar mi-am asumat raspunderea de a "transa" din multitudinea optiunilor propuse de voi in cele care respecta cel mai mult cele 3 puncte enumerate mai sus.

Daca transam si mai mult, riscam sa-mi sara lumea in cap ca erau prea putine optiuni si ca de ce nu am pus si pensiunea aia si cealalta etc.

2 la mana. Nimeni nu a venit cu o propunere care sa indeplineasca perfect cele 3 conditii care le-am enumerat in primul post.

Ultima optiune pentru "oricare" dintre locatii este pentru aceia dintre noi care "will go with the flow" . Mie mi se pare ceva normal deodata ce nu poti sa obligi pe cineva sa mearga la o anumita vila/pensiune.

Vedem ce voteaza lumea si daca majoritatea aleg o anumita zona si nicio vila din acea zona nu va fi votata. Vom cauta alta pensiune/vila din zona acare a primit cele mai multe voturi.

Recunosc ca nu este cel mai bine pus la punct poll. Dar altcineva nu a vrut sa-l faca si eu chiar vreau ca aceasta intalnire sa aiba loc.
  • 0

#8 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 25 februarie 2008 - 08:07

nu mai conteaza, eu am votat. cine voteaza, sa spuna ce a votat. se iau in considerare numai voturile astea.

trebuie sa votati peste tot in poll, asta e, dar sa spuneti ce votati cel mai mult de fapt, dar e intr-o zona si exista locatie, sa stim asta.

asa ca eu merg pe andrei, moeciu. astept pareri. vad 5 voturi, cine sunt aia?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#9 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 25 februarie 2008 - 08:54

Eu am votat la fel . Andrei si oriunde mai putin Poiana Zanelor.
  • 0

#10 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 25 februarie 2008 - 09:06

poiana a cam ramas pt la vara sigur, asa ca atunci avem locatie si stim o treaba. am mai discutat cu cineva si se pare ca merita.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#11 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 25 februarie 2008 - 11:25

Am votat si eu, optiunea mea este Cheia, pensiunea Casa Ardeleana. Daca nu iese asta, a doua optiune (ca tot trebuie sa votam la fiecare) este Lepsa.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#12 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:

Scris 25 februarie 2008 - 11:31

Andrei-andrei, dar s-a rezervat ?

Posted from SPV M700
  • 0

#13 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 26 februarie 2008 - 12:28

Pai nu prea avem cum sa o rezervam daca deabea acuma ne decidem asupra locatiei . Eu din cate stiu trebuie dat si un avans odata cu rezervarea ...

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 26 februarie 2008 - 12:35

• 0

#14 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 26 februarie 2008 - 06:22

din pacate nu stim cine a votat, par a fi 10.

andrei si lepsa sunt la egalitate din cate vad,

la lepsa am fost de 3 ori, am si trecut muntii (numai aia cu garda la sol mare se pot incumeta, eu am trecut cu golful totusi si am scut de metal care s-a dovedit folositor). e cam pustie zona, drumuri proaste, dar e liniste in mare parte. n-am dormit niciodata acolo.

despre andrei nu stiu nimic, doar ca arata bine. o mare problema poate fi lipsa de parcare. e sau nu e?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#15 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 26 februarie 2008 - 08:07

cat mai lasam votul? mergem pe andrei pana la urma? maine le dau un telefon cred sa-i intreb de parcare, daca nu ma lamureste nimeni, dar vreau sa stiu sigur si daca mergem.

astept si opiniile voastre.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#16 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 26 februarie 2008 - 08:22

Eu sunt de acord cu cata ... dar sa vedem si cei care au votat Lepsa daca sunt de acord. Timpul trece....
  • 0

#17 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 26 februarie 2008 - 09:05

oferta andrei la ei pe site

Oportunitati de cazare in cele 11 camere si/sau in apartementul pensiunii.
Camerele au preturi de 90, 100, 120, 140 RON iar apartamentul de 220 RON pe noapte.
La tarifele pentru perioada completa intre Luni si Joi se pot aplica reduceri intre 10% si 20%*.
Rezervarile pentru weekend se pot face pentru cel putin doua nopti.
Posibilitate de masa.
Reflexoterapie si masaj asigurat prin colaboratori externi.
Nou: Jacuzzi!!!
Foarte, foarte nou: Internet Wireless.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#18 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:

Scris 27 februarie 2008 - 11:52

despre andrei nu stiu nimic, doar ca arata bine. o mare problema poate fi lipsa de parcare. e sau nu e?

Incap lejer 20 de masini in curte

Thumbnail atasat

• pensiune_moeciu_andr_2.jpg

• 0

#19 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 27 februarie 2008 - 12:07

Ma cam bate gandul sa dau o fuga vineri pana acolo. Si sa stau pana duminica. Asa, ca avanpremiera...
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#20 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 27 februarie 2008 - 12:42

AVANPREMI�RĂ, avanpremiere, s.f. Spectacol dat ca ultimă repetiţie �n faţa unui cerc de specialişti şi invitaţi. [Pr.: -mi-e-] � fr. avant-premi�re.

Adytzu, presupun ca ai simtul umorului si realizezi sensul definitiei ...

I-am facut si lui cata96 o trimitere catre dex dar,necitind printre randuri, a luat-o drept jignire...
Totu-i s-o iei...cum trebe'...
  • 0

#21 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 27 februarie 2008 - 12:47

'Neata! Te-ai trezit? :)
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#22 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 27 februarie 2008 - 03:41

I-am facut si lui cata96

o clipa am crezut ca e vorba de mine?

ramane la andrei pana la urma? pare frumos. presupun ca drumul ala nu e asa circulat sa ne deranjeze, nu?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#23 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 27 februarie 2008 - 04:38

Lepsa, de ex., are mai multe voturi. :)
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#24 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 27 februarie 2008 - 04:42

ptr mine e prea departe. :)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#25 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 27 februarie 2008 - 04:48

care dintre ele?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi