BMW 325i e36 Coupe Black
Scris 09 martie 2008 - 12:09
pret 2000 euro si 1000 lei
trage bine, mici probleme de tinichigerie... le rezolv de luni incolo
la mecanica am 1 rulment spate dreapta, face zgomot putin
in rest ... ok
consum in 560km > 60l mers combinat
an 1992, 192CP/5900rpm
km 324.000
urmeaza sa intre in lucru
rev: ulei, ulei cutie, filtre, freon aer cond.
faruri cu angel eyes, semnale albe, pleoape, muzica ... cd mp3 + dif 13cm fata + ovale spate + statie si subwofer
cam atat
o sa incerc sa pun poze pe rand cu toate actiunile pe care am sa i le aduc masinii
Scris 09 martie 2008 - 12:15
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 09 martie 2008 - 12:41
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 martie 2008 - 01:27
in rest, succes cu modificarile, sper sa n-ai prea multe probleme cu ea si sa schimne astia politica cu taxa de inmatriculare ca sa o poti inmatricula la un pret rezonabil.
Aceasta postare a fost editata de dany_s: 09 martie 2008 - 01:28
Scris 09 martie 2008 - 01:35
nu e mult, eu unu am urmarit preturile de pe mobile.de si coupe 2.5 nu am gasit in stare buna mai jos de 2300 de acolonu prea cunosc asa bine preturile, dar 2K euro+1K lei si neinmatriculat nu e cam totusi mult pt 92 cu 324K km?
e luat din tara si are toate actele originale si in regula
are si dotari decente. aer geamuri inchidere scaune incalzite alarma cauciucuri in stare f buna placute/discuri in stare buna
nu bate nimic la el
or fi mai ieftine ?...
Scris 09 martie 2008 - 01:39
Scris 09 martie 2008 - 12:00
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 martie 2008 - 12:25
sa fii ferit de probleme si sa te bucuri de ea
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 21 martie 2008 - 11:44
sau faci bilantul dupa ce rezolvi si cu muzica?
oricum arata foarte bine
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 26 martie 2008 - 01:08
ACrew style
Scris 02 mai 2008 - 07:14
nu a fost vina mea dar fiind accident cu victima a durat ceva pana s-a lamurit si rezolvat
scuteristul: alcool + lipsa carnet si inmatriculare scuter avand peste 50cmc + casca + asigurare
si avea pretentia sa ii dau si bani ca a cheltuit prin spitale
Scris 02 mai 2008 - 10:37
Cum se comporta masina pana acum? Si la ce consum se situeaza?
Care e procedura ptr inmatriculare cu nr .bg?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 mai 2008 - 06:57
cateva poze dupa zilele libere
pana acum se prezinta bine, nu sunt probleme, motorul merge ceas, electronica e ok, sincer o menajez fata de un prieten de-al meu care are acelasi model
vizavi de consum... nu e masina de bucuresti sau de un oras aglomerat, poate doar noaptea tarziu
pe mine nu ma dezavantajeaza f mult consumul mai mare ptr ca nu fac multi km
am luat masina sa ma plimb cu ea nu sa ma misc peste tot
imi ia prin orash mers combinat cam 15
talpa a la top ghear peste 20
iar in exterior mers constant 10 si creste dupa 140 km/h
oricum ofera ceva ce e greu de explicat in cuvinte, e acel ceva ce te face sa uiti de consum si de 2 usi si de portbagajul mic, mic de tot si de garda prea joasa si de suspensia prea dura
poate sa ma completeze cineva care a mai avut sau condus acest tip de masini
Scris 03 mai 2008 - 08:19
masina intr'adevar este o bijuterie si merita daca nu papa multi bani si nu-ti face probleme
Scris 04 mai 2008 - 09:33
Scris 04 mai 2008 - 10:19
probleme nu cred sa am pentru ca din cate am citit e destul de fiabila
oricum nu e masina in lume sa nu aiba cheltuieli de intretinere
totul tine de expluatare, cum o intretii asa o ai
Scris 12 mai 2008 - 08:29
ce pot sa spun este ca ornamentul de la schimbator este o improvizatie de moment (un imprumut), cel existent s-a rupt
urmeaza sa vad unde gasesc sa cumpar
as dori sa iau unul ptr schimbator si unul pentru frana de mana, ceva pe negru, cu ceva carbon
sa vad ca sunt multe variante, poate de ///m ceva
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi