ASTRA-i pofta ce-am poftit / dar m-am "pricopsit" c-un CEED
Scris 16 mai 2008 - 11:18
Scris 16 mai 2008 - 11:22
Griul sincer nu mi se pare ca avantajeaza modelul asta, cred ca negru sau rosu metalizate ar fi aratat mai bine
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 16 mai 2008 - 01:08
Superba, felicitari !
S-o plimbi cu aceeasi placere ca in prima zi si fara probleme.
Intradevar partea din spate e foarte reusita. Arata extrardinar de bine.
Felicitari !
Adevărata personalitate a unui individ este redată de felul în care tratează o persoană ce nu-i poate oferi nimic în schimb...
Scris 16 mai 2008 - 01:10
La cat mai multi km.
Scris 16 mai 2008 - 01:41
PS Eu mi-as lua galbenul ala mustar.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 16 mai 2008 - 01:46
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 mai 2008 - 01:59
inca nu am vazut live niciuna in 3 usi, dar din poze chiar arata bine. realitatea nu cred ca va contrazice.
masina cred ca e foarte corecta din toate rapoartele pret/echipare/performante/livrare/etc
sa-i biciuiesti sanatos calutii
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 mai 2008 - 02:34
e o chestie de obisnuinta
Scris 16 mai 2008 - 04:43
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 16 mai 2008 - 08:40
Frumos cadou de ziua ta.
Banui ca ii adresezi multuri si lui Valentin Iordan.
Scris 16 mai 2008 - 08:57
Azi am fost la MIT cu un coleg de servici sa ridice un Ceed Best si m-am uitat si la Proceed, arata mult mai bine in realitate.
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
Scris 16 mai 2008 - 10:20
Sa te bucuri de ea (adica sa o conduci cat mai mult) !
Aceasta postare a fost editata de Artanis: 16 mai 2008 - 10:21
Scris 16 mai 2008 - 11:20
Intr'adevar proceedu e superb (s-au inmultit in buc deci am avut ce admira), dar si eu zic ca i-ar sta mai bine pe rosu oricum daca tie iti place nu conteaza.
Banuiesc ca nu prea te mai prindem pe forum in perioada asta
PS: tin minte cat de innebunit erai de GTC (stiu ca ma rugai sa caut filme & poze , pe atunci eram si eu nitel "furat" de GTC ), daca mi-ar fi spus cineva atunci ca nu vei lua GTC ziceam ca e nebun , dar deh a aparut un nou jucator, care chiar merita mie incepe sa-mi placa mai mult decat GTC-ul
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 16 mai 2008 - 11:31
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 17 mai 2008 - 08:58
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 mai 2008 - 09:32
Scris 17 mai 2008 - 09:35
despre fotografie
Scris 17 mai 2008 - 01:27
Tibitu ... felicitari ptr masina si la cat mai multi km fara probleme. S'o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Cu jantele, sa inteleg ca ai vrea pana la urma sa treci pe d'alea de aliaj? Eventual de 16?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 mai 2008 - 02:58
M-ar placea oricand sa ma intalnesc cu cine vrea sa se plimbe cu ea,asa ca nu ezitati
Lui valentin i-am multumit personal,basca i-am purtat si noroc cand l-am rapit de la serviciu 1 ora(stie el),intradevar e un baiat fain!
Jante deocamdata nu pun,ma gandeam la 15 ca sa nu schimb cauciucurile,poate 16 dar 17 nici vorba,e destul de rigida si asa.
Arata mai bine in realitate decat in poze,ca si culoare m-am pronuntat,argintiul acesta mi se pare perfect.Luam rosu dar...am vrut gri.
Imi doream farurile acelea sport,credeti-ma ca arata mult mai bine dar nu s-a putut.
Cat despre gtc,m-am calmat ieri cand am avut placerea sa vad un posesor cum se uita lungggg si admirativ dupa ceed-ul meu .Ca orice om am avut si eu obsesia cu gtc-ul dar credeti-ma ca nu regret o clipita alegerea facuta.Si maine la fel asi face,mai ales cum dupa 250 km la volan
M-a uimit spatiul interior,nu "la ochi" ci la exploatare.Oricum te sucesti,singur sau cu pasageri,gras sau slab,stai bine,portbagaj cel putin decent.Azi am fost la carrefour militari si in tunel i-am dat mai tare sa vad cum ia curba.Ce sa spun,impecabil dupa parerea mea,parca era pe sine,fara zgomot si exact cum vroiam eu.
o sa revin si cu mai multe poze si pareri,repet invitatia pentru plimbare cu masinuta,va dati seama cata placere imi face
Am uitat sa spun de vizibilitate care mi se pare mai buna decat o stiam de pe clubkia,la garare e destul de simplu pt ca fundul e vertical,stii unde se termina.In fata parca e mai greu,nu-i vad botul,merg pe aprecieri
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 17 mai 2008 - 03:03
Scris 17 mai 2008 - 03:01
strict vizual mi se pare ca arata mai masina decat audi-ul din stanga.
culoarea mi se pare ok, pt mine arata si bine si e si practica.
cadranele de bord insa nu mi se par tocma ... inspirate.
nu stiu ce focus (versiune) avea amicu tau insa sunt curios daca dpdv tehnic (pro)ceed-ul se ridica la inaltimea unuia.
PS daca tot te-ai oferit m-as plimba si eu cu ea da dupa ce se mai rodeaza sa vad si ce poate motorul ala.
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 17 mai 2008 - 03:05
Scris 17 mai 2008 - 03:10
Dotari best: http://www.123auto.ro/Masini-Noi/Kia/
Am facut poza langa A3 pt ca multi au spus ca e copiat spatele
Prietenul meu are focus 1 diesel.
Scris 17 mai 2008 - 05:29
Doar o parerea a unui om care are aceste dimensiuni si care a mers si cu Astra cu jante de 17. Chestia cu rinichii devine o problema la jante cu talon gen 40 sau 35. Plus ca Cee'dul are suspensie indepedenta spate. Adica filtreaza mai bine gropile teoretic decat o Astra. Si eu cu 16 la Astra n-am avut nici macar o problema de rigiditate care sa-mi afecteze functiile renale Asa ca nu vad de ce ar fi una la Ceed. S-a optat probabil pentru aceasta dimensiune mica in standard pt un pret bun de achizitie, ceea ce este o miscare inteligenta.
Scris 17 mai 2008 - 10:00
Cee'd-ul din familie are jante de 17" si desi am mers peste 500 km pe drumurile tarii, cu o copila de 3 ani in spate, nici mamica si nici copila nu s-au plans de disconfort.
Scris 17 mai 2008 - 11:47
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi