Salt la continut

Fotografie
- - - - -

ASTRA-i pofta ce-am poftit / dar m-am "pricopsit" c-un CEED

• Please log in to reply
81 replies to this topic

#1 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 16 mai 2008 - 11:18

Exact cum am scris in titlu,am dorit,visat,asteptat,sperat la astra gtc si desi am jurat ca asta va fi masina mea cand imi voi permite,a venit o alta "mandra" care m-a facut sa-mi incalc juramantul.Daca eram mai "june" pe la 20 de anisori mergeam ca berbecul dar,doar pentru design nu am putut.Am ales si cu capul si nu regret nicio clipita,ba dimpotriva.Am luat masina in leasing,varianta este 1,4 echipare Best.Ca si impresii dupa 125 km ;) ce pot spune:toate sunt la superlativ,dar sunt subiectiv si mai ales ca vin de pe matiz,cielo si alte minunatii.Am gasit si ceva ce nu imi place,chiar ma deranjaza dar sper sa ma adaptez,e vorba de iluminarea ceasurilor de bord care m-au terminat la ochi pur si simplu.Probabil dupa atatia ani de verde spalacit de la berlina,cielo....Motorul desi nu am tras de el mi se pare ok,deloc submotorizat dar vin de pe matiz...Sunetul e ok,nu-mi trebuie mai mult ca nu vreau sa impresionez "trotuarul",dar nici la asta nu sunt foarte pretentios.Am facut si cateva poze,mai multe impresii cred ca ar trebui sa scriu dupa cateva mii de km,insa raspund la orice intrebare.De design ce sa zic,imi place tare,mai ales spatele.In fata farurile acelea negre,arata nemaipomenit insa nu pot sa le am pe toate,arata ok si asa.Culoarea pe care am ales-o mi se pare foarte potrivita chiar daca este foarte comuna si chiar se uita pustanii dupa ea pe strada,inseamna ca nu-s subiectiv.Ca picanterie,am plimbat un pic un prieten,chiar i-am dat-o nitel pe mana si a zis ca-si vinde focusul si isi ia si el.A fost incantat,nu stiu daca chiar o sa faca ce a zis,dar e clar ca i-a placut.Pe viitor chiar trebuie sa-i pun niste jante ca asa parca lipseste ceva si sigur folii pe geamurile din spate.Contrastul gri-negru e deosebit si la o masina in 2 usi se potriveste de minune.Deocamdata atat,va arat si niste poze si astept parerile voastre. ;)

Imagine amplasata
Imagine amplasata

Imagine amplasata
Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata
  • 0

#2 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 16 mai 2008 - 11:22

Spatele chiar arata super, sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

Griul sincer nu mi se pare ca avantajeaza modelul asta, cred ca negru sau rosu metalizate ar fi aratat mai bine ;)
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#3 WNS

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 191 Mesaje:
Inregistrat: 08-aprilie 07
  • Marca:Audi
  • Model:A4 B7 Multitronic
  • Motorizare:2.0TDI DPF

Scris 16 mai 2008 - 01:08

... sau poate alba ;)
Superba, felicitari !
S-o plimbi cu aceeasi placere ca in prima zi si fara probleme.
Intradevar partea din spate e foarte reusita. Arata extrardinar de bine.
Felicitari !
  • 0
Poţi folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce eşti.
Adevărata personalitate a unui individ este redată de felul în care tratează o persoană ce nu-i poate oferi nimic în schimb...

#4 dany_s

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 Mesaje:
Inregistrat: 20-septembrie 03
  • Marca:lexus
  • Model:GS 400
  • Motorizare:4.0 L V8 300cp

Scris 16 mai 2008 - 01:10

nici nu stiam ca exista Cee'd in 3 usi. Felicitari chiar arata mult mai bine ca aia cu 5.

La cat mai multi km.
  • 0

#5 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 16 mai 2008 - 01:28

revin cu pozele aplicate corect,mike dc poti te rog,editeaza tu si pune-le in locul primelor sau ma rog,cum crezi ma depaseste deja ;)

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata
  • 0

#6 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 16 mai 2008 - 01:41

Foarte sexy! Sa o stapanesti sanatos! Ma bucur enorm pt tine, stiu cat de mult ti-ai dorit, mai intai, un GTC si, ulterior, un Proceed. Iti doresc sa ai parte de sute de mii de km fara nici un fel de problema.

PS Eu mi-as lua galbenul ala mustar. ;)
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#7 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 16 mai 2008 - 01:46

am mai spus-o, masina e foarte misto.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#8 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 16 mai 2008 - 01:59

hehehe... in sfarsit.
inca nu am vazut live niciuna in 3 usi, dar din poze chiar arata bine. realitatea nu cred ca va contrazice.

masina cred ca e foarte corecta din toate rapoartele pret/echipare/performante/livrare/etc

sa-i biciuiesti sanatos calutii ;)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#9 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 16 mai 2008 - 02:34

tibi, eu m-am obisnuit cu rosu la rio si nu imi place verdele de la subaru ;)
e o chestie de obisnuinta
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#10 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 16 mai 2008 - 04:43

Super masinuta, sa o stapinesti sanatos, voios, voinic, la zeci de mii de km fara probleme ! Tie sa iti placa si sa iti aduca placere e tot ce conteaza !
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#11 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 16 mai 2008 - 08:40

Sa o stapanesti sanatos, fara probleme de fel.
Frumos cadou de ziua ta. :)
Banui ca ii adresezi multuri si lui Valentin Iordan.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#12 moo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 89 Mesaje:
Inregistrat: 21-august 06
  • Marca:KIA
  • Model:RIO
  • Motorizare:1,5 CRDI 110cp

Scris 16 mai 2008 - 08:57

Super masinuta, s-o stapanesti sanatos si fara probleme.
Azi am fost la MIT cu un coleg de servici sa ridice un Ceed Best si m-am uitat si la Proceed, arata mult mai bine in realitate.
  • 0
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.

#13 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 05
  • Marca:SEAT
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.4 TSI

Scris 16 mai 2008 - 10:20

Foarte draguta...ce spuneti de spate, mie din fata imi place mai mult, dar e ok in totalitate. Cat despre iluminatul bordului, se rezolva prin mod-uri, inlocuind ledurile din bord, sau mai usor printr-un potentiometru (daca nu are deja in echiparea Best).

Sa te bucuri de ea (adica sa o conduci cat mai mult) ! :)

Aceasta postare a fost editata de Artanis: 16 mai 2008 - 10:21

• 0

#14 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 16 mai 2008 - 11:20

Felicitari! :beerchug: Sa o stapanesti sanatos!
Intr'adevar proceedu e superb :D (s-au inmultit in buc :P deci am avut ce admira), dar si eu zic ca i-ar sta mai bine pe rosu :D oricum daca tie iti place nu conteaza.
Banuiesc ca nu prea te mai prindem pe forum in perioada asta :D

PS: tin minte cat de innebunit erai de GTC (stiu ca ma rugai sa caut filme & poze :P, pe atunci eram si eu nitel "furat" de GTC :D ), daca mi-ar fi spus cineva atunci ca nu vei lua GTC ziceam ca e nebun :), dar deh a aparut un nou jucator, care chiar merita :D mie incepe sa-mi placa mai mult decat GTC-ul :)
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#15 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 16 mai 2008 - 11:31

Bre nepoate, chiar imi place! Ii place si soatzei, deci deja avem o problema :) Cand ne vedem? :)
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#16 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 17 mai 2008 - 08:58

vreo sansa sa o aduci la intalnire?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#17 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 17 mai 2008 - 09:32

s-o stapanesti sanatos tibitu arata excelent. Imi place si mie Pro'ceed-ul si nu ai de ce sa regreti ca nu ai luat GTC pt ca oricum silueta Ceed'ului aduce mult cu GTC-ul, chiar si spatele ala ridicat si luneta mica sunt similare. Are o alura de coupe, are un motor fashnetz. Deh..ce-ti mai trebuie? :)
  • 0
On a self-imposed forum break...

#18 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 17 mai 2008 - 09:35

eu zic ca asta este peste GTC la caroserie. sa vezi ce bine ii sade cu jante pe 17
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#19 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 17 mai 2008 - 01:27

Cu jante de 17 nusht cat de bine le'ar mai sadea pasagerilor din spate rinichii :D

Tibitu ... felicitari ptr masina si la cat mai multi km fara probleme. S'o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Cu jantele, sa inteleg ca ai vrea pana la urma sa treci pe d'alea de aliaj? Eventual de 16? :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#20 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 17 mai 2008 - 02:58

Multumesc tuturor pentru urari!
M-ar placea oricand sa ma intalnesc cu cine vrea sa se plimbe cu ea,asa ca nu ezitati :D
Lui valentin i-am multumit personal,basca i-am purtat si noroc cand l-am rapit de la serviciu 1 ora(stie el),intradevar e un baiat fain!
Jante deocamdata nu pun,ma gandeam la 15 ca sa nu schimb cauciucurile,poate 16 dar 17 nici vorba,e destul de rigida si asa.
Arata mai bine in realitate decat in poze,ca si culoare m-am pronuntat,argintiul acesta mi se pare perfect.Luam rosu dar...am vrut gri.
Imi doream farurile acelea sport,credeti-ma ca arata mult mai bine dar nu s-a putut.
Cat despre gtc,m-am calmat ieri cand am avut placerea sa vad un posesor cum se uita lungggg si admirativ dupa ceed-ul meu :D.Ca orice om am avut si eu obsesia cu gtc-ul dar credeti-ma ca nu regret o clipita alegerea facuta.Si maine la fel asi face,mai ales cum dupa 250 km la volan :D
M-a uimit spatiul interior,nu "la ochi" ci la exploatare.Oricum te sucesti,singur sau cu pasageri,gras sau slab,stai bine,portbagaj cel putin decent.Azi am fost la carrefour militari si in tunel i-am dat mai tare sa vad cum ia curba.Ce sa spun,impecabil dupa parerea mea,parca era pe sine,fara zgomot si exact cum vroiam eu.
o sa revin si cu mai multe poze si pareri,repet invitatia pentru plimbare cu masinuta,va dati seama cata placere imi face :D

Am uitat sa spun de vizibilitate care mi se pare mai buna decat o stiam de pe clubkia,la garare e destul de simplu pt ca fundul e vertical,stii unde se termina.In fata parca e mai greu,nu-i vad botul,merg pe aprecieri

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 17 mai 2008 - 03:03

• 0

#21 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 17 mai 2008 - 03:01

pana la urma cat a costat ?
strict vizual mi se pare ca arata mai masina decat audi-ul din stanga.
culoarea mi se pare ok, pt mine arata si bine si e si practica.
cadranele de bord insa nu mi se par tocma ... inspirate.

nu stiu ce focus (versiune) avea amicu tau insa sunt curios daca dpdv tehnic (pro)ceed-ul se ridica la inaltimea unuia.

PS daca tot te-ai oferit :D m-as plimba si eu cu ea da dupa ce se mai rodeaza sa vad si ce poate motorul ala.

Aceasta postare a fost editata de cornel001: 17 mai 2008 - 03:05

• 0

#22 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 17 mai 2008 - 03:10

masina costa 11500 TTI,varianta Best,motor 1,4 109 CP.EU am luat-o in leasing p.juridica.

Dotari best: http://www.123auto.ro/Masini-Noi/Kia/

Am facut poza langa A3 pt ca multi au spus ca e copiat spatele
Prietenul meu are focus 1 diesel.
  • 0

#23 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 17 mai 2008 - 05:29

Dotarile mi se par foarte bune pentru banii astia. Insa la jante as merge clar macar pe 16 si macar pe 7 J ca latime. E totusi un coupe iar rotile de 185 si 15 sunte demne de Logan insa nu de frumusetea asta. Parerea mea umila> mai bine ai rabdare si iei jante si anvelope de 16 decat sa dai banii pe niste jante de 15 care vor parea destul de micutze pe langa silueta masinii mai ales ca are aripile destul de evazate. Nu va speriati inutil de jantele de 16 si 17. Marimea talonului e relevanta pentru amortizarea gropilor si 55% din 205(la dimensiunea 205 / 55 R16) nu inseamna ca va va rupe rinichii fata 65 % din 186 (la dimensiunea 185 / 65 R 15).
Doar o parerea a unui om care are aceste dimensiuni si care a mers si cu Astra cu jante de 17. Chestia cu rinichii devine o problema la jante cu talon gen 40 sau 35. Plus ca Cee'dul are suspensie indepedenta spate. Adica filtreaza mai bine gropile teoretic decat o Astra. Si eu cu 16 la Astra n-am avut nici macar o problema de rigiditate care sa-mi afecteze functiile renale :D Asa ca nu vad de ce ar fi una la Ceed. S-a optat probabil pentru aceasta dimensiune mica in standard pt un pret bun de achizitie, ceea ce este o miscare inteligenta.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#24 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 17 mai 2008 - 10:00

Ca o parere personala:
Cee'd-ul din familie are jante de 17" si desi am mers peste 500 km pe drumurile tarii, cu o copila de 3 ani in spate, nici mamica si nici copila nu s-au plans de disconfort.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#25 dany_s

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 Mesaje:
Inregistrat: 20-septembrie 03
  • Marca:lexus
  • Model:GS 400
  • Motorizare:4.0 L V8 300cp

Scris 17 mai 2008 - 11:47

wow, la 11500 e chiar pomana la ce ofera masina asta. Nu cred ca are concurent la banii astia pur si simplu. Are si A/C?
  • 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi