Salutare tuturor
sunt nou pe forum si am nevoie de ajutorul vostru cu niste sfaturi.
Vreau sa cumpar o masina de langa Stuttgart si sa ajung in Oradea; m-ar interesa niste lucruri de genul:
- care sunt formalitatile acolo la inmatriculare; cat costa si cat dureaza?
- se poate face o testare a masinii la service autorizat si cat costa?
- cam cat costa taxa de drum in austria/ ungaria pt per. minima?
- se poate lua pt Ungaria tot din Austria/ daca nu se poate plati in Ungaria in euro?
- sunt drumuri in lucru pe traseu?
- care sunt regulile generale de comportamet in trafic? limita de viteza in localitati e tot 50 kmh?
Alte info suplimentare sunt binevenite.
va multumesc pt atentie.
ruta Germania- Romania
Started by catalindd, iun 22 2008 06:46
2 replies to this topic
Scris 22 iunie 2008 - 06:46
Scris 22 iunie 2008 - 07:32
-daca cumperi masina de la dealer te ajuta el, daca nu e mai greu. teoretic dureaza pana in 2 ore.
-se poate, dar doar daca dealerul e de acord. nu stiu cat costa
-undeva in 20 de euro daca mai tin bine minte pentru ambele
-se poate lua din Austria pentru Ungaria, eu am luat chiar din Nickelsdorf (ultima loc inainte de granita-de fapt ultima statie de pe autostrada inainte de vama)
-depinde de traseu, teoretic sint in Germania si in Austria
-exista un topic dedicat aducerii de masini din Germania. in principiu, mergi si tu cum merge majoritatea, limita poate fi si sub 50, dar sint indicatoare.
-se poate, dar doar daca dealerul e de acord. nu stiu cat costa
-undeva in 20 de euro daca mai tin bine minte pentru ambele
-se poate lua din Austria pentru Ungaria, eu am luat chiar din Nickelsdorf (ultima loc inainte de granita-de fapt ultima statie de pe autostrada inainte de vama)
-depinde de traseu, teoretic sint in Germania si in Austria
-exista un topic dedicat aducerii de masini din Germania. in principiu, mergi si tu cum merge majoritatea, limita poate fi si sub 50, dar sint indicatoare.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi