Alimentare priza bricheta
Started by nick59, iun 28 2008 06:59
5 replies to this topic
Scris 28 iunie 2008 - 06:59
Se poate ca priza de la bricheta sa o fac sa nu mai primeasca curent atunci cand nu am contactul pus?
Multumesc!

Scris 28 iunie 2008 - 07:10
Da, dar trebuie sa intervii in partea electrica a masinii si daca ai garantie si te vad aia, o pierzi.
In caz ca n-ai probleme d-astea, ai grija sa montezi si o siguranta pe instalatia respectiva.
In caz ca n-ai probleme d-astea, ai grija sa montezi si o siguranta pe instalatia respectiva.
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style
ACrew style
Scris 28 iunie 2008 - 11:22
Cam ciudat ca primeste curent. La masinile din familie (Dacia, Renault, Kia) ... niciuna nu are curent la bricheta daca nu e macar contactul pus
Omue inainte de toate 
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 29 iunie 2008 - 09:59
pai nu e normal sa primeasca curent fara contactul pus... Ce masina e, Octavia din semnatura?
Caci nu e normal sa mai dea curent la bricheta, ar trebui sa dea doar cu cheia la "accesorii" si la "engine on".
Caci nu e normal sa mai dea curent la bricheta, ar trebui sa dea doar cu cheia la "accesorii" si la "engine on".
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->
Scris 30 iunie 2008 - 12:37
Sunt masini, care din constructie permit alimentarea prizei pt bricheta si fara contact. Ex. Daewoo Cielo.
Scris 30 iunie 2008 - 12:39
Si la mine e tot la fel, am curent fara contact pus.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi