Criza a lovit din plin si am sacrificat pro-ul,ramanand cu duba.Vroiam s-o tin dar imi mai trebuia o masina cu care sa mai car cate ceva mai greu din cand in cand si nu-mi puteam permite atatea.Am avut noroc si ceedul a plecat la un baiat ok,mi-am recuperat 3800 euro din avans,preluand el restul ratelor.Asta cam acum 2 sapt.Pe scurt,tot cautand masina am dat peste acest picasso,mi-a placut mult,proba de drum,am pus un tester pe motor si electronica,l-am luat.
Date despre masina:
an 2003,achizitionat in decembrie
2 prioprietari
motor 1,8,cp 115
km 165.000 din care tind sa cred ca multi au fost facuti naveta(roviniete in fiecare an,rovinieta bulgaria,ungaria lipite pe geam + ca,conform cartii de service 130k au fost facuti pana in 04.2007),deci ma gandesc ca in 3 ani si un pic sa faci 130k cu benzina...
stare buna,functioneaza tot,mai trebuie umblat la impresia artistica la caroserie,mici infundaturi,zgarieturi,capac rezervor rupt si curatat interiorul neaparat
Dotari:
abs,2 airbag sau 4 nu stiu exact,servo,cd cu magazie care face fitze,scaun reglabil in spe moduri,cotiera,g.e.,oglinzi,inchidere,portbagaj pavilion si climatronic + 4 cauciucuri noi insa de iarna
Imi place cum se conduce,vizibilitate mare,suspensii comode,are zvac,plansa de bord ciudata dar destul de placuta,spatiu sau senzatie de spatiu imensa,frane foarte bune si pedala bine dozata
Nu-mi place pedala de acceleratie foarte tare(o sa fac ceva sa schimb asta),servo un pic cam tare fata de cum imi place mie,cam barcuta la viraje,culoarea desi o prinde bine asi fi preferat ceva mai...putin feminin iar ce ma deranjeaza rau e consumul afisat pe BC 11,8.E adevarat calculat numai in 70 km si nefiind obisnuit cu masina.Insa nu am prins ultra aglomeratii,mediu sa zicem,sper ca o data obsinuit sa reusesc altul mai bun.Apropos masa e de 1250.
Si acum pretul 3900 EURO ,stiti si voi ce se gaseste la banii astia,norocul meu,adevarul ca de cand am vazut-o pana am luat-o au trecut cam 12 ore,m-am miscat repede.
So,sunt multumit,imi mai atenueaza din supararea pricinuita de cedarea ceed-ului

In completare vin cu info noi,mai exact cu un BC total aiurea zic eu,indicand un consum de 13% desi am mers cu 15 litrii aprox 150-160 km.Ma bucur totusi ca eroarea este cum imi convine,de la agonie la extaz