bucuresti-viena
Scris 14 octombrie 2009 - 11:14
Vreau sa stiu traseul cel mai scurt,cel mai bun,cel mai...
Daca se poate cu insiruirea localitatilor mari prin care sa trec.
Plec in timpul saptamanii,vreau sa merg intins pana la viena,nu vreau cazare nici in tara nici acolo,doar sfaturi despre drum.
Nu am GPS,poate imprumut pana atunci,am detector dar nu ar strica sa stiu pe unde activeaza radare deobicei
Sencs
Scris 14 octombrie 2009 - 11:24
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 11:52
in ungaria se poate merge si 150-160kmh.
in austria in mare parte se merge legal. 130-140.
nu iti trebuie GPS. poate doar sa ajungi undeva IN viena. dar PANA acolo, totul e clar si simplu.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 14 octombrie 2009 - 12:38
eu am mers pe ruta b-pitesti-valcea-tg jiu-timisoara-budapesta-viena.
Acu prin Ro fiecare o ia pe unde vrea/poate. Eu aveam constrangere sa trec prin Tg Jiu insa drumul era oricum bun (mai putin langa timisoara) si nu cred ca era mult mai lung.
prin afara nu ai f multe alternative, adica e clar autostrada si "te dai jos" la viena. Ai grija la viteza pe centura Budapesta, e limitata la 90 parca, incearca sa o respecti. in rest am mers 140-150-160 si n-a aavut nimeni niciodata treaba cu mine.
sa nu uiti sa cumperi vignete. pt ungaria am cumparat de la o benzinarie de la intrarea in tara (ultima data am avut o vigneta "electronica", nu se lipea in geam, doar iti luau numarul si erai trecut in sistem). in austria cumperi la intrarea din tara.
greu e pana iesi din romania, dupa aia.....
Scris 14 octombrie 2009 - 01:30
In ungaria si austria pot folosi detectorul?
Scris 14 octombrie 2009 - 01:39
Pina te prinde politia, da ..........
In ungaria si austria pot folosi detectorul?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 14 octombrie 2009 - 01:41
Scris 14 octombrie 2009 - 01:56
detectoarele sunt interzise in HU ai AT
cum a zis si mike, nu uita de vignete.
Scris 14 octombrie 2009 - 02:08
nu uita de vignete.
Ca sa nu te complici cu forinti cumperi la Mol-ul de la intrarea in Szeged, pe dreapta - platesti cu cardu'.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 14 octombrie 2009 - 03:20
langa szeged nu stiu sa-ti zis de unde sa iei, ca nu am intrat in ungaria niciodata pe acolo.
dar la iesire din ungaria , vigneta de Austria ori iei de la ultimul MOL cu vreo 2-3km inainte de granita, ori imediat dupa granita de la SHELL.
Scris 14 octombrie 2009 - 03:45
la austrieci nu mai stiu. cred ca in jur de 8-10 E. Vazi ca au controale, chiar daca nu te opresc, te verifica automat in sistem sistem, pt ca la unguri si eu am cumparat dar nu mi-au dat si timbru de parbriz, dar erau masini pe autostrada care stateau la control.
Eu te sfatuiesc sa mergi legal... ca e mai sigur.
Vezi ca te intreaba de tigari sau alcool la granita, in rest mai nimic special.
Vinieta poti sa o cumperi cu cardul, dar nu risca sa ai si cash la tine, pt ca eu am patit sa nu pot plati cu cardul motorina pusa in rezervor(nu le mai mergea aparatul)
Scris 14 octombrie 2009 - 03:54
Scris 14 octombrie 2009 - 04:26
cand au modificat astia sensurile unice? eu in viena as lasa masina la hotel si m-as plimba (de fapt cum am si facut) cu transportul in comun. bilete cumperi ieftin de la tutungerie.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 05:51
Scris 14 octombrie 2009 - 06:06
ce sa-ti zic, se poate si in 10 ore cred.
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 06:16
Dupa parerea mea, 12 ore Buc.- viena ar fi un timp foarte bun daca-l poti obtine.
Scris 14 octombrie 2009 - 07:16
Scris 14 octombrie 2009 - 07:17
7-8 ore in Romania cu 2 opriri de 15 minute fiecare, 4 ore in Ungaria si inca juma de ora pana in Wiena de la granita.
In Ungaria vineta am platit 5 euro, in Austria e 7.70 euro.In Ungaria unii zic ca e voie cu detector altii ca nu e voie, eu merg cu detectorul intre tetiera si scaunul dreapta pasager.
Scris 14 octombrie 2009 - 09:33
Oricum, pe mine plinul m-a tinut pana in Praga.
Traseul cel mai scurt si teoretic cel mai rapid este cel recomandat si in topicele de mai sus. Teoretic pt ca practic poti face pauze din cauza accidentelor sau aglomerarilor din jurul oraselor Sibiu, Sebes , Deva sau centura Aradului
Aceasta postare a fost editata de aztec: 14 octombrie 2009 - 09:36
Scris 14 octombrie 2009 - 09:38
Scris 14 octombrie 2009 - 09:39
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 09:42
Scris 14 octombrie 2009 - 10:08
Scris 14 octombrie 2009 - 10:15
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 10:41
Sa-l inveti pe lemurianu roman sa puna gume de iarna, ar trebui data legea, si in caz ca circula fara :
- Permis anulat ( nu suspendat )
- Amenda citeva mii RON
- Talon ridicat
- In caz de accident, asigurarea sa devina nula
Simplu, nu ?
Scris 15 octombrie 2009 - 08:49
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi