Logan Prestige 1.5DCI 85CP EURO4 inmatriculata 05/2009 cu 39000km rulati pana in 05/2010.
DOTARI:
AC, geamuri electrice fata/spate,volan si schimbator imbracate in piele, Radio CD MP3 Blaupunkt 4x15W, ABS Bosch 8.1 şi repartitor electronic de frânare + AFU, jante aluminiu 15" cu pneuri Michelin, inchidere centralizata cu cheie, tapiterie si bord in doua culori (negru+bej), culoare rouge de feu (visiniu metalizat).
PRET: 7000 euro (tva inclus)
PRIME IMPRESII:
Am mers doar 50km prin oras in seara aceasta, a condus mandra - la inceput mai incet (deh, acomodare cu dieselul) apoi intr-un ritm normal-linistit. Masina merge foarte bine, niciun zgomot in articulatii, motor zgomotos doar la relanti. Mi-a placut confortul suspensie si garda la sol mare. Motorul este foarte placut in oras, as indrazni sa spun ca este chiar mai placut decat 1.6-le de pe Golfeta. Cei 200Nm la 1900rpm se simt al dreacu de bine si am impresia se pastreaza o valoare similara si intre 2000-3000 rpm. Se simte diferenta fata de versiunea de 70CP pe care am plimbat-o vreo 4k km in Italia (era pe un Clio), masina fiind mai sprintena. Imi place svacul de diesel, si asta cred ca o sa compenseze lipsa schimbarilor in 5-6k ture de pe benzinare
La consum am ramas uimit: 5.0 l/100km pe CB in conditii de oras liber (dar nu pustiu) si mers batranesc (50km). Vedem maine in drum spre birou cum scoate....
Ca finisaje si ambianta interioara nu se pot spune prea multe. Este comoda si interiorul in doua culori creaza o senzatie mai nu-stiu-cum. La unii nu place, dar mie da.Nu mi-am dorit-o asa, si nici nu as fi optat pt varianta asta, dar asa s-a nimerit si e bine Comenzile geamurilor sunt cam neergonomice si n-au nici functia confort. Asta e! Claxonul nu e pe volan si asta imi aminteste de 1310 si Berlina... Spatiu este destul, portbagajul e imens, panourile usilor si bordul sunt mai placute decat la versiunea precedenta. Farurile nu sunt prea performante, dar poate se rezolva cu becuri d'alea smechere. Oglinzile sunt mari, si asta imi place la nebunie.
In weekend sper sa o scoatem putin la drum intins sa vedem cum se aseaza si sa facem o sesiune foto cum se cade! Saptamana viitoare va urma schimbul consumabilelor. Mai jos pozele de la dealer pe care majoritatea le stiti, masina arata exact ca in ele.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 15 septembrie 2010 - 12:32