Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Chevrolet Captiva facelift


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 the1

    ZaUan

  • Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Location:Bucharest, Romania
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 23 februarie 2011 - 02:14

Incepand din aceasta primavara, versiunea restilizata a SUV-ului Chevrolet Captiva poate fi comandata si de clientii europeni.

Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata

Noul Captiva are un design mai agresiv, ce ii confera o prezenţă mai îndrăzneaţă şi mai dinamică, o gamă complet nouă de motoare puternice si ecologice, un interior complet revizuit, dar si un sistem 4×4 mai eficient.

Sub capota noului Captiva se afla poate cele mai semnificative schimbari: patru noi motorizari mai puternice si mai ecologice -un motor pe benzină de 2.4 litri cu distributie variabila (167cp, consum mediu de 8.9 litri /100km si acceleratie de la 0 la 100 km/h in 10.5 secunde), un motor V6 de 3.0 litri şi 258 cp, plus doua versiuni ale motorului turbo-diesel de 2.2litri) si o noua transmisie cu sase trepte (manuala sau automata).

Noul diesel commonrail de 2.2 litri este dezvoltat de VM Motori in colaborare cu Hyundai si va fi disponibil în două versiuni de putere, 163 sau 184 cp. Raportul de compresie redus i-a permis noului Captiva sa dezvolte o putere mai mare si un nivel mai scazut de emisii, ceea ce se traduce prin potentiale economii pentru clienti. Echipat cu motorul de 163 cp, noul Captiva atinge 100 km/h in 9,9 secunde si o viteza maxima de 189 km/h, in timp ce pentru versiunea de 184 cp, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza în 9,4 secunde, iar viteza maxima este de 200 km/h. Consumul mediu este identic pentru ambele versiuni – 6,4 litri/100 km.

Ambele motoare turbo diesel de 2.2 litri, precum şi motorul pe benzină de 2.4 litri, pot fi comandate în configuraţii cu tracţiune faţă sau cu tracţiune integrală. Noul Captiva păstrează sistemul de tracţiune integrală nepermanenta care utilizează tracţiunea faţă în condiţii de deplasare normale şi pe cea integrală – activată automat prin intermediul unui ambreiaj electronic – doar atunci când este necesară o aderenta sporita. În momentul activării tracţiunii integrale, puterea este distribuită automat între roţile din faţă şi cele din spate, până la un raport de 50:50. Tracţiunea integrală este complet integrată în sistemele ABS şi ESC pentru a spori şi mai mult controlul.

Sasiul noului Captiva a fost adaptat pentru a spori si mai mult dinamica autovehiculului. Prevazut cusistem de control electronic al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS) si sistem de asistare la franare (BAS) ca dotari standard, modelul Captiva garanteaza un nivel ridicat de siguranta. Direcţia electronică sensibilă la viteză necesită un efort de virare mai redus din partea şoferului, in timp ce sistemul de asistare la pornirea din rampă Hill Start Assist (HAS) este montat pentru prima dată pe modelul Captiva. Acesta menţine în poziţie autovehiculul pe pante cu înclinări de 3% sau mai abrupte timp de 1,5 secunde după eliberarea pedalei de frână.

Preturile noului Captiva pornesc de la 25.400 euro cu toate taxele incluse, insa cea mai avantajoasa varianta este modelul LT 4×4 2.2 D 184cp*, cu 7 locuri si cutie de viteze manuala, care va avea un pret special de lansare de 25.980 Euro cu TVA sau 23.280 Euro cu TVA si cele 3 prime de casare incluse.

*New Captiva, LT 4×4, 2.2 D, 184 CP, 7 locuri, MT6 trepte echipata cu:

- aer conditionat automat

- ESC, TCS, DCS- Sistemul de control la coborarea pantelor, HBA – Asistare hidraulica la franare, TSA – asistenţă pentru stabilitatea remorcii

- 6 airbaguri

- jante aliaj 17″

- coloana de directie reglabila pe inaltime si profunzime

- volan piele

- R-CD MP3, 6 boxe

- antena incorportata in luneta

- control infotainment pe volan

- interfata Bluetooth wireless

- faruri ceata

- senzori de parcare spate

- frana de mana electronica

- geamuri electrice fata-spate

- oglinzi electrice, incalzite si pliabile electric

- computer de bord

- cruise control

MORE:
http://www.garajul.r...-la-25-400euro/
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#2 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 23 februarie 2011 - 03:15

Zici că e o mașină.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea




0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi