Eu de ceva timp nu mai merg la spalatoriile cu ... operatori. Ultima oara am fost acum vreo juma de an si m'am lecuit de asa ceva in primul rand ptr ca trebe sa astept o gramada pentru un interior/exterior. Intrasem initial pentru int/ext si pana mi'a venit randul, pana au spalat'o trecusera deja mai mult de 30 de min si am luat masina fara a o mai lasa si pentru interior, care mai dura sigur 15 min.
Asa ca in ultima vreme ma duc la o spalatorie cu fise. Sunt 2 standuri de spalare, o fisa costa 5 lei (deci dau 10 lei ptr ext), dar in maxim 10 minute am plecat de'acolo. La interior ma ocup cand am timp ... am un aspirator (ceva, o marca nemteasca, cumparat din Real), o perie si servetele umede. Cand adunase mai multa mizerie prin locuri greu de ajuns (intre scaun si portiera/scaun si frana de mana etc) am demontat scaunele fata si am aspirat k lumea
LE: pentru a aspira cum trebe si pentru a nu pierde prea mult timp, e indicat un aspirator normal. Astora de masina, pentru a aspira cat mai eficient, trebe sa le montezi un fel de stutz in varf, care le reduce aria de aspirare si astfel va trebui sa te plimbi o gramada ca sa aspiri toata masina
@pejte, ai idee care'ar fi diferenta intre ArmorAll alea si niste servetele umede obisnuite? Ca la pret e una clara
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 28 martie 2011 - 01:10