Scris 07 noiembrie 2011 - 05:35
da, multi merg afara sa le intretina, din timisoara, arad, cluj, in esenta din vestul tarii, eu din bucuresti as putea incerca la bulgari ... si ar fi intradevar foarte tare sa ma duc pentru un bec, care bec e nimic in esenta, asa ca m-am hotarat sa-mi dau jos coroana si mantia de catifea si sa ma smiorcai langa el, ti-am zis asta ... masina mea, punga mea, decizia mea, sunt sigur ca exista oameni care cheama instalatoru sa-si schimbe becurile in casa, sau sa repare ceva la tevi, sau sa astepte sa vina cei de la cablu daca le rod cainii cablul, etc, eu nu sunt genul, si totusi, sa nu uitam, repet, vorbim de o banala schimbare amarata de becuri, nu de schimb de ulei filtre, revizie, etc, si pentru informarea ta nu banii sunt problema ci TIMPUL, masina e a nevesti-mii ceea ce implica ca ea merge cu ea, pe masina mea nu pune mana, asta ar insemna sa ma duc in timpul zilei in piata victoriei, trafic minunat, sa iau masina ei sa ma duc cu ea in service sa ...., dar stai, daca nu stiai, la reprezentanta nu te primesc cand intrii tu cu masina, in esenta pentru un bec nenorocit dupa tine ar trebui sa-mi bat in pinteni o zi intreaga sau eventual sa ma duc la unguri, acuma incepi sa intelegi smiorcaiala ? si inca ceva, paradoxal, la cati bani am dat pe masina nu-mi permit inca valet pe care sa-l trimit sa-mi duca masinile si sa le pazeasca in service ... poate tu ai posibilitati financiare peste mine si-ti permiti valet, sau poate iar timpul e ceva irelevant, dar la mine nu e cazul, fara suparare daca nu ai ceva constructiv incearca sa te abtii de la posturi inutile/ironice caracteristice oamenilor la care le pica banii din cer.
din nou, O ZI BUNA
ps:referitor la becuri schimbate in reprezentante, la mazda am schimbat becul in reprezentanta, m-am dus cu masina ca flicarea un bec, mi-au zis sa le schimb pe amandoua, am facut-o, 1200 ron becuri si manopera, care becuri costau 290 ron bucata la magazin de piese, osram d2s, adica dublu, dar mantia de catifea se mentinea nepatata, coroana neclintita, statutul de barosan neintinat, i-am intrebat pe boii dracu daca nu cumva e starteru dar nu nu e becu, o saptamana mai tarziu pe dealu negru noaptea la 12 dupa ce am luat o hartoapa nasoala droseru drept a decedat, iar becul stang de bine ce a fost pus in soclu la reprezentanta mi-a picat in far si sa vezi cum stateam pe marginea drumului fara sa vad nimic si chinuindu-ma sa fixez becu ala inapoi in soclu ca de mers mai departe cu pozitii era imposibil iar cu faza lunga ... ca sa constat ca nu numai ca pusesera prost becul in soclu dar pusesera prost si contactul pe dulie si o topise ... concluzia 1200 ron platit pe becuri de 580 ron, de pomana ca erau amandoua perfect functionale, una bucata bec nou usor topit la dulie, usor pentru ca din fericire a cazut din soclu si am vazut ce era acolo, ca pana la urma sa se schimbe starteru si mufele la cel stang si becul etc ... cand mi-am pus becuri de 6k pe masina pe urma le-am pus cu mana mea, nu a picat niciunu si nu s-a mai ars nimic ... concluziile le tragi singur

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.