Mașină SH - Ce trebuie să știu?
Scris 15 ianuarie 2012 - 08:03
Mâine probabil o voi programa la reprezentanță pentru verificări, dar mai departe nu știu ce trebuie să fac.
Scris 15 ianuarie 2012 - 08:39
Trebuie sa faci dosarul cu toate actele masinii: actele masinii de unde vine, numar provizoriu obtinut la plecarea de acolo sau copie dupa actele transportatorului prin care masina a ajuns in tara, contract de vanzare/cumparare, plata taxei la sectia financiara si inscrierea pe rol, te programezi la RAR pentru omologare, dupa care poti inscrie masina.
Sper sa nu fi uitat ceva ..
Scris 16 ianuarie 2012 - 08:11
Iti trebuie si certificat fiscal + viza finante pentru vanzator(chiar daca masina este luata de afara acum trebuie sa o declari si daca o instrainezi inainte de 30 zle de la achizitie) dupa care mergi la tine la circa financiara sa o declari si platesti cu acest drum si taxa de talon. Mai ai de facut un drum la RAR pentru omologare individuala daca vanzatorul nu a facut asta. Platesti si la CEC taxa de talon si apoi te poti duce la Serviciul Inmatricuari.
Sa ai in vedere treaba cu numerele/contract transport de care a pomenit @Relu
Scris 16 ianuarie 2012 - 10:16
Incerc sa-mi aduc eu aminte ce am facut acum cateva saptamani.
Trebuie sa faci dosarul cu toate actele masinii: actele masinii de unde vine, numar provizoriu obtinut la plecarea de acolo sau copie dupa actele transportatorului prin care masina a ajuns in tara, contract de vanzare/cumparare, plata taxei la sectia financiara si inscrierea pe rol, te programezi la RAR pentru omologare, dupa care poti inscrie masina.
Sper sa nu fi uitat ceva ..
relu, ti-ai luat alta masina?
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 16 ianuarie 2012 - 10:28
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 ianuarie 2012 - 10:32
Scris 16 ianuarie 2012 - 10:38
Cum zice andrei, mi-am luat, dar nu tocmai masina ...relu, ti-ai luat alta masina?
Mi-am luat un mijloc de transport exclusiv pentru mersul la servici + pescuit.
Scris 16 ianuarie 2012 - 10:45
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 ianuarie 2012 - 10:46
Scris 16 ianuarie 2012 - 10:52
Scris 16 ianuarie 2012 - 10:55
Sun foarte multumit de ea, merge foarte bine pentru ce s-a vrut sa fie, si ce e mai important e starea tehnica foarte buna. La 55.000 km nici nu avea ce sa aibe mare lucru.
O veti vedea cand ne vom intalni.
Scris 16 ianuarie 2012 - 05:11
Am puse eu poze printr-un topic cu ea. Daca n-ai fost pe faza Frank
in ce topic? da si tu un link te rog ca ma roade curiozitatea...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 16 ianuarie 2012 - 05:53
Scris 16 ianuarie 2012 - 06:22
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 ianuarie 2012 - 07:08
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi