Prietena mea a pus monopol pe laptop. (de fapt si de drept e al ei). Am si eu un acer cumparat acum vro 4 ani care are niste dungi pe ecran, deci inutilizabil si un netbook vaio atom pe care l-am dat de pereti asta toamna (atom, isi merita soarta-ecran spart)
Cum la serviciu stau toata ziua cu nasul in calculator si acasa din diverse motive mi-am facut treaba bine cu iphone-ul, cu toate ca am amanat momentul asta am devenit penibil sa tot postez de pe iphone pe forum. Cu toate ca am capatat o dexteritate incredibila (uite acum cu 4 degete tin telefonul, cu doua scriu, cu 2 tin o bere si cu celelalte 2 fumez) cred ca a venit momentul pentru achizitia unui laptop. In plus e greu de corectat un post lung pe iphone si poate unii useri au impresia ca sunt semi-analfabet.
Acum 10 ani cand eram si eu vag in tema pe piata erau pentium 4 de 2.5 si functionau perfect, acum vad ca le tot schimba denumirile de m-am pierdut si nu mai inteleg nimic. Am vazut insa ca sunt la moda i3, i5, i7. Ce e drept, nu ma pricep deloc la calculatoare si nu am nici cea mai vaga idee ce sa aleg.
Buget:
2100-2200 ron (fara sistem de operare)
La ce il voi folosi:
Stat pe forum, pe youtube, verificat mail, eventual vazut un film sau documentar.
Mentionez ca sfatul vostru e apreciat urgent daca se poate, deoarece joi vreau sa ma duc sa-l cumpar.
Multumesc!
Vin si cu o varianta: Un coleg mi-a recomandat produsul asta:
http://www.emag.ro/l...own--p59-325027
Aceasta postare a fost editata de lexus: 05 iunie 2012 - 11:43