Renault Megane RS 265
Scris 08 august 2012 - 10:13
Din pacate abia saptamana viitoare o sa pot folosi masina deoarece plec o saptamana in Bulgaria.
Am insa cateva poze .
Se pare ca exemplarul meu e un fel de strutzo-camila, deoarece are siglele Trophy pe usi, insa nu face parte din seria limitata respectiva.
Lucrul important este insa, cum au mai spus si altii, cum se misca aceasta masina... ca nu am luat-o pentru sigle, evident.
Dotari extra: - pachet vizibilitate, sasiu CUP si implicatiile de rigoare.
Culoare: gri platine.
Am ales sa deschid acest topic pe acest forum (desi sunt nou sosit), ca urmare a interactiunii cu lexus. Initial ma uitam mai mult pe forumul reno, nestiind de garajul.ro.
Scris 08 august 2012 - 10:16
Asteptam poze si impresii cit de curind.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 august 2012 - 10:24
Scris 08 august 2012 - 10:25
Scris 08 august 2012 - 10:32
Cine stie ... poate intr-o zi mi-oi lua si eu una
Ex-FN2 owner
Scris 08 august 2012 - 10:47
Scris 08 august 2012 - 10:57
Misto cazan
Scris 08 august 2012 - 11:10
Scris 08 august 2012 - 11:23
eniuei, s-o biciuiesti sanatos, si la cat mai multe ranjete tembele pe fatzau !
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 08 august 2012 - 01:32
Scris 08 august 2012 - 01:39
Sa stii ca o sa incerc sa ajung si la Bistrita si la Oradea. Imi plac si locurile si oamenii de pe acolo. Poate venim mai multi de prin Sud, toamna asta. Nu se face nicio intalnire sub egida garajul.ro?bafta mare si te astept pe la Bistrita !!
Stiu eu un loc misto, langa Sibiu (pastravaria Albota). Probabil ca o stiu si altii...
Scris 08 august 2012 - 02:09
Scris 08 august 2012 - 02:35
Altfel, preturile acolo snt cam prohibitive.
LE: Ai curaj sa mergi acolo cu noua "jucarie"? Sau s-a infaptuit o minune si s-a reparat drumul?
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 08 august 2012 - 02:36
Scris 08 august 2012 - 03:24
Aceasta postare a fost editata de cash: 08 august 2012 - 03:27
Scris 08 august 2012 - 03:50
Una peste alta, agreez ca locatia e super. Aranjamentele si linistea din jur face toti banii...mai putin in wk cand e plin acolo.
Scris 08 august 2012 - 05:24
La Albota nu e vorba doar de peste. Absolut toata mancarea este ecologica. Au si ferma de animale proprie, brutarie si culturi de legume. Micul dejun bate orice hotel din Romania, parerea mea.
Scris 08 august 2012 - 06:08
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 august 2012 - 06:27
2. Nici Sibiul, nici Prahova, nici Brasovul n-au pus coada la pruna. Si oricum, gusturile nu se pot discuta. Multi au orgasm instant cand aud de Transfagarasan, Transalpina, etc.
Dar le recomand sa dea o fuga peste Tihuta, Palma, sa traga o fuga la Colibita, pe Giumalau, Rarau, la Izvorul Muntelui, etc, etc, etc. Cine le-a vazut, stie despre ce vorbesc.
Cat despre pret, subscriu la ce afirma adytzu. Pretul e prea ridicat, chiar si pentru acele bunatati culinare (pe care, de altfel, eu le am in meniul zilnic/saptamanal). Sa fim seriosi, am dat 60 euro pe noapte, 4 persoane la hotel de 4 stele in Viena, cu mic dejun copios (e adevarat, in extrasezon - septembrie). La 270 lei pe noapte, am pretentia sa fie cel putin demipensiune, daca nu chiar pensiune completa.
Sincer, eu ii compatimesc pe cei din capitala. Vorbesc foarte serios. Prin prisma locatiei, a indatoririlor de serviciu/familie, putini dispun de timpul necesar sa mearga prin tara, undeva pe o raza de mai mult de 200-250 km. De exemplu, cine nu a vazut, live, Palatul Culturii din Iasi, precum si exponatele, pierde enorm. Sau Cetatuia din Cluj, Feleacul, Cetatea Neamtului, Timisoara, Castelul Huniazilor, etc...
Scris 08 august 2012 - 06:46
Ai avut ocazia sa faci drive test?
Va trebuie sa o tratezi ca o doamna, insa iti garantez, la modul serios, nu vei regreta nici o clipa efortul financiar! O sa te cam sperie ca inceput. (cuplul daca nu esti obisnuit, torque steer si altele)
Vei conduce "cu alti ochi" alte masini dupa RS.
Scris 08 august 2012 - 07:32
Scris 08 august 2012 - 08:30
o sa vina relu si-o sa te blasteme ca ti-ai luat frantuzeasca
O alta masina care sa mearga ca aia, o poti lua la cel putin dublul pretului dat pe ER !
Scris 08 august 2012 - 09:59
Scris 09 august 2012 - 11:48
Sa te bucuri de ea. Super masinuta de joaca !
O alta masina care sa mearga ca aia, o poti lua la cel putin dublul pretului dat pe ER !
@ cash, daca tie iti place, restul sunt povesti. Bucura-te de ea!
Interesant entuziasmul pentru o singura punte motoare si aia pe fata. Io, cu o singura punte motoare am condus doar golfulet GTI, Octavia dusa la peste 200cp si...nu prea m-au impresionat. Am mai spus-o, nu mi-au dat senzatia de ,,frica'', de prea puternica pe care o poti avea de la un moto. Am mers in Type R, condusa de un coleg de forum, bucurestean (avea ceva afacere de remapare, parca) ...imi scapa numele si...ma impresionase cum sta pe curbe. In altceva mai de Doamne-Ajuta cu o punte motoare pe fata n-am mers si poate d'aia sunt circumspect la urale, io avand fixul cu 4x4 sau punte motoare pe spate.
Clar(pentru mine), arata bine si ...la 265cp/nu stiu greutatea, ar trebui sa se miste bine.
Chiar, am mai intrebat, pe cand o intalnire? Poate il pacalesc pe Lexus...
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi