http://www.xbimmers....ad.php?t=846222
BMW X5 (F15) 2013
Scris 30 mai 2013 - 12:04
Fac pariu ca o sa o iei la test drive inaintea me ))))
Scris 30 mai 2013 - 12:33
hai sa vedem, care-i primu de pe forum cu noul X5
prima data cand m-am uitat peste postari, si am vazut topicul asta deschis de mecea, am crezut ca e deschis la masina mea
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 30 mai 2013 - 12:43
Daca aveam bani eram primul
Scris 30 mai 2013 - 01:04
Mecea o sa rumege 1-2 ani maxim Tuaregul, apoi il vinde pe ala si se intoarce la BMW
Scris 30 mai 2013 - 01:52
Mecea o fi el fara cateva tigle pe casa, dar fii convins ca prost nu e ...
Scris 30 mai 2013 - 02:00
nu-i prost, e inconstient !
Scris 30 mai 2013 - 02:08
Problemea lu Mecea e exact pe dos, are prea multe tigle pe casa. Daca avea lipsa nu-si mai facea atatea probleme si se bucura de ele (Mazda, Golf-ul, X3-ul si X1). Nu degeaba se zice" ferice de cei slabi cu duhul". Am la tara un vecin care pe la clasa a-4-a lipsea de la scoala si nu invata mai nimic. Cand l-am intrebat de ce nu invata el ne zice: "daca stii prea multe te doare capul" .
Scris 30 mai 2013 - 02:34
Mecea o fi el fara cateva tigle pe casa, dar fii convins ca prost nu e ...
Nu am zis niciodata ca e prost, dar virusul.... virusul ramane :-))) Acum si eu eram impotriva ideii de BMW, am avut Audi vreo 14 ani sau poate chiar ceva mai mult, si eram fixat pe Audi.... pana am condus un BMW :-)
In plus, cand omul se plictiseste... trebuie sa se scarpine undeva :-) Si cum e si el un mic sociopat, o sa ii fie dor curand de cunoscut oameni prin service-uri
Scris 30 mai 2013 - 02:47
Si cum e si el un mic sociopat, o sa ii fie dor curand de cunoscut oameni prin service-uri
Oameni sau oame ?
Scris 30 mai 2013 - 03:20
Cand l-am intrebat de ce nu invata el ne zice: "daca stii prea multe te doare capul" .
Scris 31 mai 2013 - 08:52
In alta ordine de idei nu stii ce misto e ceva pana nu-l mai ai, controlerul ala de idrive pentru mine reprezinta miezul ergonomiei in materie de comenzi si control.
@kng 14 ani de audi zici ? Sa inteleg ca shcoda a fost un regres ? 14 ani cu 6 ani, mah zi sincer si tu esti atemporal ca tuthankamon.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 31 mai 2013 - 09:10
Interesant e cum se va descurca la vanzari pentru ca are concurenti seriosi , pusi la punct cam in toate privintele. E greu sa bati Porsche Cayenne, Mercedes ML sau noul Range Rover Sport. In privinta fiabilitatii probabil ca nu vor fi schimbari majore de tehnica fata de varianta actuala, cutia cu 8 trepte deja exista, motoarele multe dintre ele sunt cam aceleasi, Xdrive-ul nu pare sa aibe update-uri majore. Deasemenea trenul de rulare probabil va fi acelasi doar ceva setari usor diferite, directia electrica e deja implementata si nu da belele. Eventual motorul bi-turbo 2L de 218 CP sa cedeze mai repede cand e pus pe o masina de talia asta. Daca nu se apuca sa faca prostii, experimente de tip economie de bani la piese, n-ar trebui sa existe surprize nici macar la masinile din primul an.
Scris 31 mai 2013 - 09:19
Ar mai fi de mentionat pernele de aer dar ca sa citez acelasi domn astea macar nu-s grave costa 1200-1600 ron se stie de ele se fac foarte repede.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 31 mai 2013 - 09:30
nu ma incanta prea tare dizainul exterior. parca e prea fortat.
interior pare calitativ, in acelasi stil cu care ne-a obisnuit bmw.
motorul de 2,0 biturbo diesel cred ca va fi un succes, desi, majoritatea vor lua 30d.
Scris 31 mai 2013 - 09:33
motorul de 2,0 biturbo diesel cred ca va fi un succes, desi, majoritatea vor lua 30d.
In Romania sau afara?
Scris 31 mai 2013 - 09:37
Mecea, directia activa e totuna cu directia electrica ? Poate gresesc dar am impresia ca sunt diferite, eu cred ca am doar directie electrica si nu din aceea care schimba numarul de ture. Deasemenea suspensia poate sa fie varianta cu intarirea suspensiei cu lichid feromagnetic, nu neaparat cu perne de aer. La orice masina daca te mananca in dos sa-i iei cine stie ce optionale exotice candva vor da si probleme tot exotice.
Tu te-ai focusat pe BMW si problemele care apar inerent la orice marca dar ai uitat sa vezi si celelalte marci. La o banala cautare pe Goagal cu termenul de "probleme Touareg" o sa te iei cu mainile de cap : http://www.google.ro...iw=1440&bih=732
Aceasta postare a fost editata de greierele: 31 mai 2013 - 09:40
Scris 31 mai 2013 - 11:17
Uita-te totusi la ce touareg se refera.
Scris 31 mai 2013 - 11:29
Da, cum sa nu, s-au intrerupt defectele brusc cand s-a schimbat modelul Chiar Mecea vb cu un coleg de Touareg nou caruia i s-au ovalizat jantele originale Karakum.
Scris 31 mai 2013 - 11:46
Ba, initial am crezut ca esti un tip deosebit, rasat, stilat, postai oarecum rar si sec, oarecum la obiect tralala.
N-am actiuni la VW sa le tin partea, dar daca ti-ai arunca o privire peste cautarea ta ai vedea ca e vorba de R5 in majoritatea cazurilor.
No bine, ce ma mir de la unu care conduce un beamveu. Sofeaza ma rog...
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 31 mai 2013 - 11:46
Scris 31 mai 2013 - 12:06
Dati-o'ncolo de treaba, cum pana mea sa se ovalizeze jantele.
Scris 31 mai 2013 - 12:27
Zembeist, ce pretentii aveti ?
Scris 31 mai 2013 - 12:56
Eu stiu pe unul cu tuareg care I s a ovalizat volanul! Asa ceva nu se poate domne!!
Scris 31 mai 2013 - 01:02
Il stiu si eu, da cica numa p-o parte ....
Scris 31 mai 2013 - 01:09
Pe partea dinspre sofer, nu?
Am auzit si eu povesti d-astea, cu volan ovalizat in forma de elipsa de rotatie si culmea, cu axul care nu era situat in nici unul din punctele focale!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi