Dupa lungi cautari si nesincronizari, de ieri sunt si eu posesor de Forester XT.
Multumesc lui ska si lui Forester pentru informatii!
Masina e cea de pe autovit, de la Baia Mare. Fabricata in 2007, cu prima inmatriculare in mai 2008, pe firma. Se pare ca la un moment dat firma respectiva a intrat in faliment si masina a ajung la firma de leasing, insa a stat mai bine de un an intr'o hala.
Din ce hartii am vazut, de la leasing a fost cumparata cu ~5100euro la ~80k km. Eu am platit 9200.
Pe scurt:
- la verificarea de la Tubman Cluj nu a fost nimic grav in neregula. Ar fi nevoie de bucsi bara stabilizatoare spate si parta si ceva bielete p'acolo. Amortizorul dreapta spate are usoare urme de curgere, insa inca e in parametri ... mie pozitia masinii mi se pare ok, deloc lasata
- masina posibil sa fi avut un usor accident in fata, cu primul proprietar, ptr ca am inteles ca farul drept a fost schimbat si lipseste spalatorul de far - capacul exterior e lipit cu dublu'adeziva (insa cel din urma poate a disparut cat a fost masina la firma de leasing)
- in rest motorul destul de curat, desi nu pare sa fi fost spalat. Pe dedesubt la fel, nu sunt urme de rugina, diferentialul spate e si el curat
- tapiseria are nevoie de un detailing pentru a reveni la o forma f buna, insa nu e zgariata/intepata
- am facut peste 1000 km cu ea, dar dupa primele 3-400 deja parca ii facusem eu toti cei 89k. E o masina f usor de condus atata timp cat iti stii limitele (ca ale masinii sunt mult mai sus)
- ochiometric, am avut consum de 12-13%, mai mult decat decent pentru cum a mers masina
- de cateva zile chederul de la parbriz se tot desprinde pe lateralul stang pana la drumul spre Cluj, cand s'a dus pana la mijloc si l'am scos de tot. Acu' tre sa vad cand ajung, probabil la un centru de montat parbrize, sa'l pun la loc. Am vazut ca e lipit cu un fel de silicon din loc in loc, solutie cam ciudata, dupa parerea mea
- si asta are o singura cheie si nu cred ca o sa fac dublura decat la anu'
Are cineva un manual de utilizare in format digital? Eu am gasit ceva pentru versiunea de SUA, insa sunt diferente (la sistemul audio, de ex)

PS: Relu, rece sa fie!