Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Renault Megane 1.5dci

• Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 MaNaY

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 17 Mesaje:
Inregistrat: 28-septembrie 10
  • Marca:Renault
  • Model:Megane Expression
  • Motorizare:1.5dci

Scris 30 septembrie 2010 - 03:53

Cred ca pot sa spun ca m-am cam decis :) adica o sa merg pana la urma in "Nemtia" si o sa cumpar ceva din 2005, una din urmatoarele: VW Polo, Skoda Fabia, Renault Megane... Sa aibe minim 75cai (am inteles ca Skodele de 1.2 60cai sunt lenese rau) si pretul acolo sa fie undeva la 3mii sa pot da 500e pe inmatriculare.
Am calculat online la un motor de 1.6, euro4, emisii CO2 am pus din burta 190 si vechime 5-6ani inclusiv, era o taxa de 500e. Ar trebui sa iasa o treaba buna, nu credeti?

@tibitu: Ma gandeam ca in loc sa dau 4mii aici, dau acolo 3 + taxa 500 si dupa merg cu ea la tester si ii fac si imbunatatiri destule de 500e (pe partea mecanica)
  • 0

#2 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 30 septembrie 2010 - 07:08

daca ies bine calculele,evident. Bafta si drum bun
  • 0

#3 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 30 septembrie 2010 - 09:04

In momentul cand te duci acolo si intri intr-unu/doua parcuri auto automat si involuntar iti vei propune sa cumperi ceva neaparat. Asa mai bine stai pe fundul tau aici, cauti, astepti si cand gasesti o ocazie PAC!
Mie mi-a fost frica si sa ma duc pana in Autovit in perioada cand cautam masina...
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#4 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 30 septembrie 2010 - 09:18

Cele mai ieftine si bune masini "second" se iau fara discutie de la noi.
  • 0

#5 MaNaY

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 17 Mesaje:

Scris 14 octombrie 2010 - 04:30

ms baieti pt toate sfaturile si parerile voastre! am mers pana la urma in Germania si am luat dintr-un orasel de langa Frankfurt un Reno Megane 2.1 din 2003, 1.5dci, 82cai, pilot auto, clima auto si cam toate cele necesare :blink:... pret 3050e si am negociat la 80e 4gume de iarna... Sper sa mearga, sau mai bine zis cu Dumnezeu inainte :D !! Pan acas nu am avut nici un fel de probl, 1700km cam asa, 140-150constant prin Germania, consum 5.5 mediu, la instant nu stiu cat de corect arata pt ca scade si sub 5 de multe ori pe la 90-100km/h
Inca o data multumesc! Toate cele bune!
  • 0

#6 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 14 octombrie 2010 - 06:30

Soarec ... s'o stapanesti sanatos si sa ai numa rezervorul plin. Eventual sa mai si mergi cu ea :blink:

Ce ma intrebase Manay pe mine, insa nu's 100% sigur: dupa nr galbene de .de se pot pune direct nr definitive de .ro sau e musai si numere rosii?
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#7 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 14 octombrie 2010 - 08:22

ms baieti pt toate sfaturile si parerile voastre! am mers pana la urma in Germania si am luat dintr-un orasel de langa Frankfurt un Reno Megane 2.1 din 2003, 1.5dci, 82cai, pilot auto, clima auto si cam toate cele necesare :)... pret 3050e si am negociat la 80e 4gume de iarna... Sper sa mearga, sau mai bine zis cu Dumnezeu inainte :D !! Pan acas nu am avut nici un fel de probl, 1700km cam asa, 140-150constant prin Germania, consum 5.5 mediu, la instant nu stiu cat de corect arata pt ca scade si sub 5 de multe ori pe la 90-100km/h
Inca o data multumesc! Toate cele bune!

Cati km are masina? Fa-i si tu o verificare amanuntita, chiar daca acuma faptul e consumat si ireversibil, e bine sa stii la ce sa te astepti.
Consumul o sa te multumeasca deplin! In rest, km cati mai multi fara probleme.
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#8 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 14 octombrie 2010 - 09:00

mai bine nu te interesa cam cati km are, doar in ce stare e masina si ce trebuie reparat/schimbat.
  • 0

#9 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 14 octombrie 2010 - 09:08

La 3000 oiro daca adaugi drumul + cheltuielile voiajului + taxa de inmatriculare, la cat iesi ?

Apropo, la anii astia, cati km are masina ?
  • 0

#10 MaNaY

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 17 Mesaje:

Scris 14 octombrie 2010 - 09:32

La 3000 oiro daca adaugi drumul + cheltuielile voiajului + taxa de inmatriculare, la cat iesi ?

Apropo, la anii astia, cati km are masina ?

La capitolul km, sincer nu prea m-a interesat ca in ziua de azi stii cum e... Cati km vrei sa aiba, atatia are :D... oricum afiseaza 150mii. Maine dim o duc la rar si dupa merg si la un tester, am vrut invers dar astia de la rar ma vor la 8 de dim acolo. Cheltuiala cu drumu e variabila sa spun asa, eu am platit undeva la 500 max, pt ca 100e sunt nr de .de. O sa va spun pe marti cat a fost exact si taxa pt ca inca nu stiu exact, am vb cu cineva de la "finante" si toate calculatoarele de pe net sunt cam generaliste sa zic asa, cica astia cand vine vba sa platesti se iau dupa ce scrie raru, mai exact nr de km, dotari, deci nu numai an si norma de poluare. Toate-n toate oricum ma ajunge la 4500.

App de faza cu numerele, a intrebat si Andrei0241 (ms pt asta)... pot scoate direct nr negre? sau trebuie mai intai sa le iau pe cele rosii?
  • 0

#11 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 14 octombrie 2010 - 09:37

nu vreau sa te supar ca abia ti-ai luat-o, dar daca te duce in 4500 nu ai facut niciun deal, ba din contra :D
  • 0

#12 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 14 octombrie 2010 - 09:40

150k km are masina, deocamdata trebe facut un schimb de filtre si ulei.
Il duce cam in 4300-4500 masina cu drum si inmatriculare. Maine face RAR'ul si drumul pana la CT si dup'aia mai vedem ce urmeaza

LE: nu am vazut ca se postase intre timp

Eu, unul, nu stau f mult sa ma gandesc daca a facut neaparat vreo afacere sau nu, ci sunt mai degraba de parere ca e bine ca si'a luat ceva :D
La fel si eu, cu banii dati pe Fiesta, puteam lua multe alte masini, insa intre timp m'am obisnuit f bine cu masina si nu pot zice ca regret prea des alegerea facuta. Doar un motor mai mare as fi apreciat, in rest e ezac ce'mi trebuie

Legat de numere, retin clar cand la Politie veneau unii sa ridice numerele definitive si veneau in mana cu numerele privizorii nemtesti si nu aveau de ce daca ei ar fi avut deja nr rosii
Poti intreba maine si la Rar, ca tre sa aiba idee si cei de'acolo, dar nu cred sa'ti zica altceva

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 14 octombrie 2010 - 09:53

• 0
Omue inainte de toate ;)

#13 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 14 octombrie 2010 - 10:00

Daca nu ai nevoie sa circuli cu masina dupa ce expira nr de .de, nu vad de ce ar fi necesara obtinerea nr rosii.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#14 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 14 octombrie 2010 - 10:24

Mai degraba ar tine masina pe dreapta cateva zile decat sa dea 200 ron, cat am inteles de la el ca ar fi numerele privizorii.
Pe net am gasit adineauri ca la ghiseu practic contravaloarea numerelor provizorii ar fi 40 ron, ceea ce mi se si pare normal, din moment ce numerele definitive la rand costa tot 40 ron, iar cele preferentiale 85 ron
Deci, CT XX MNY? :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#15 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 14 octombrie 2010 - 11:37

Doar sa faca vizita la RAR pana expira nr de .de; dupa aceea ori ia nr rosii, ori o duce cu platforma.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#16 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 14 octombrie 2010 - 11:56

Pai maine face Rar'ul, la 8 e programat deja. Si are timp sa si ajunga acasa pana diseara.
Iar maine doar sa pregateasca actele pentru numere si talon, iar luni posibil sa le si ridice. Mie stiu ca'mi dadusera talonul repede, dar ptr numere am mai asteptam o zi sau doua, insa la mine nu era probl, ca aveam nr rosii si inca erau valabile
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#17 MaNaY

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 17 Mesaje:

Scris 15 octombrie 2010 - 08:13

ms pt clarificari :) acu e la rar, "trateaza" cineva pt o taxa mai mica... pe marti o sa va spun exact ce si cat m-a constat. cu nr de inmatric m-am calmat, adica nu o sa mor inca 3zile pana ies alea negre (evident Andrei ca vor fi CT xx MNY) :))... am inteles totusi ca o sa am nevoie de traducerea "Brief" sau ceva de genul asta, daca stie cineva exact ce imi trebuie sa am la mine cand merg pt taxa si numere negre, il rog sa posteze. cat despre "toata afacerea" eu sper sa mearga, doar atat, dotarile sunt ok, e in 2 usi cum imi place si deja ma interesez sa schimb farurile si sa pun un mic display in loc de casetofon si "spatiul de depozitare", cred ca s-ar incadra bine :)...

Aceasta postare a fost editata de MaNaY: 15 octombrie 2010 - 08:14

• 0

#18 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 15 octombrie 2010 - 11:25

Un mic display ar insemna navi, din cate'mi dau eu seama
Ar veni asa ceva, iar pretul e undeva in jur de 500 euro

Imagine amplasata

Oricum, n'o mai zgudui aiurea si hai acasa cu masina :)

LE: O sa modific titlul topicului, ca oricum nu mai are nici o legatura cu ce s'a discutat aici :)

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 15 octombrie 2010 - 11:26

• 0
Omue inainte de toate ;)

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi