Ce face butonul GAIN?
Scris 02 decembrie 2003 - 03:39
Exemplu real: statie 1x270W RMS. Sub de 200W RMS. Head cu 4v preout. Statia pusa pe 4v la gain. Se auzea incet. A trebuit sa dau gain pe la 1v si ceva ( stiu ca e logaritmic), cam jumate din cursa butonului sa obtin volum k lumea, fara distorsiuni.
Explicatii?
Scris 03 decembrie 2003 - 12:03
sincer nu prea am inteles ce ai scris acolo. daca e dat la maxim nu mai trebuie sa dai volum mare. asa am eu la tehnics si nu pot duce volumul nici la jumatate.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 decembrie 2003 - 01:41
Scris 03 decembrie 2003 - 12:24
Scris 03 decembrie 2003 - 11:28
nu am timp acum sa caut prin gramada de reviaste hi-fi si sa-ti spun exact, citeste pe aici si vezi daca gasesti ceva sa te lamureasca.
link
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 aprilie 2004 - 01:41
Ia-ma usor ca sint anumite chestii pe care le prind greu si uit repede.
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi