Salt la continut

Fotografie
- - - - -

AM si eu nevoie de informatii despre BMW 635 CSI

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 05 aprilie 2004 - 09:39

Originally posted by Aspe
Am gasit la vanzare un BMW 635 CSI care m-a impresoinat foarte foarte mult . daca puteti sa ma ajutati cu ceva informatii despre acest model v-as ramane recunoscator !!
Persoana respectiva mi-a spus ca piese pt motor "gasesti pe toate drumurile ,sunt carute intregi caci motorul este acelasi la la seria 7 rechin si aia te roaga cu motorul sa ti-l dea ca tre sa fii nebun sa mai megi astazi cu seria 7 rechin".cam astea au fost cuvintele lui !
M-ar interesa si pe mine in mod deosebit Consumul urban si extra urban dac piesele se mai gasesc,si cam pe la ce pret le gasec .
Am uitata sa precizez ca modelul 635 csi care ma intereseaza este din 84

Aspe,

mai bine ne dai o poza a masinii pe care vrei sa o iei :)
din cunostintele mele, 635csi este un model extrem, extrem de rar. a fost produs in ~ 1200 exemplare, iar in romania sint foarte putine. o masina de exceptie, desi interiorul e cam invechit estetic vorbind.

so, cele care sint pe la noi sint intr-o stare extraordinar de rupta ;) nu mai vorbesc de cite ori li s-au minarit seriile si actele cu alte masini aduse... si mare atentie, ca toate masinile vindute la noi sint declarate "sport", "m", "csi" si asa mai departe.

piesele in general se potrivesc de la seria 7 rechin, dar un motor atit de vechi nu te ajuta prea mult chiar daca il gasesti la arabi. oricum nu te astepta la pret prea mic nici pentru motorul ala, are totusi 200 cai si n-o sa ti-l dea nimeni gratis. nu tre sa crezi tot ce zic vinzatorii ;)

asa ca... revino cu poze ale masinii pe care vrei sa o iei (exterior, interior, motor), da-ne numarul de identificare daca poti ca sa o verificam, si cit mai multe detalii (pret, citi proprietari, citi km - probabil are "200.000", ca toate bmwurile din romania ;) - etc)
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi