DAEWOO TACUMA
Scris 02 octombrie 2002 - 07:31
Tineti cont ca nu exista decat un motor 2.0L care are un consum marisor (as di preferat la o masina de aceasta dimensiune un 1.6 de 100-110Cp sau un 1.8 de 125-170CP.Ca optiuni pare un pic de lux dar praf in ochi ca la Daewoo cam toate masinile se vand intr-o singura varianta mare tare ( Cielo GLE AC; Nubira CDX, Leganta CDX .... parca asa sunt)
Deci de ce nu se aude de Opel Zafira? e cu putin mai scump (modelul 1.6 basic e mai ieftin dar de la o masina de famelie vrei si optiuni) sau 307 SW, sau noul VW Touran (parca asa se numeste)
Sa fie doar o chestiune de marketing la noi in tara sau ce ?
[Edited on 29-10-2003 by Markus]
Scris 04 octombrie 2002 - 10:50
pt ca daewoo spera sa se mai vanda in europa de est. ei vand ceva si in state.
pt ca la noi SUV nu a prins inca.
shu, alta exprimare nu ai gasit. ai stat in ea?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 octombrie 2002 - 11:32
Monstruos exemplar acest tacuma, dar nu m-as mira daca la noi ar avea succes. Au fost si modele mai "nasoale" care s-au impus pe piata auto romaneasca.
Numai bine
Scris 05 octombrie 2002 - 01:47
Scris 05 octombrie 2002 - 02:19
The Ultimate Driving Machine
macar exista cineva care o apreciaza.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2002 - 11:52
cei mai in varsta cred ca stiu ce e o suveica - aia mai tineri sa caute la bunici explicatia.
Scris 21 mai 2003 - 01:37
si apropo piata e foarte mare pt 16500-17000 de $
<a href="http://www.garajul.r...unce&f=15&id=1" target="_blank">Regulament</a>
<a href="http://www.imageshack.us/" target="_blank">Upload poze</a>
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi