Salt la continut


attila

Inregistrat la: 17 aug 2008
Offline Ultimul click: aug 19 2008 09:17
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Vibratii ciudate la motorul noului Focus

19 august 2008 - 12:26

Are dreptate prietenul/prietenul.... De ce nu incerci sa schimbi filtrul - pe banii tai - in prima faza ? E o incercare simpla si rapida.


Zici tu ceva... Sunt nitel timorat fiindca nu stiu exact ce anume intra si ce nu sub cupola garantiei. Nicaieri nu scrie ce am voie si ce nu am voie sa-i fac masinii. Cei de la service-ul Ford Cluj m-au programat pe 8 septembrie. Mi se pare incredibil. Azi mi-am petrecut ziua lingand toate hartiile pe care le am de la ei si nu am gasit nicaieri in cat timp trebuie sa se ocupe ei de masina mea, stricata in garantie.

O sa schimb filtrul. Nu am cum sa pierd garantia din cauza asta. Revin cu rezultatul.

Daca tot esti din Cluj, cat de departe e Ungaria? Sunt cativa fordisti care au incercat peste granita si au fost uimiti de calitate si pret...


Stii cumva ceva detalii? S-au dus cu masini in garantie? Pe unde au fost? Daca tot e sa incerc ceva in cazul in care nu tine figura cu filtrul de motorina... Multumesc.

In subiectul:Vibratii ciudate la motorul noului Focus

18 august 2008 - 09:16

Azi am fost la service-ul Ford din Cluj. Au mers cu ea "in proba" si au spus ca trebuie "s-o desfaca" - ei banuiesc ca este ambreiajul si vor sa se asigure de asta. Spun ca nu e o chestiune de electronica sau treburi. Dupa felul in care vorbesc, ma scot din minti.
Problema mea este ca la ralanti motorul merge normal, insa la acceleratia usoara in gol, la peste 2000rpm se simte acea vibratie - e drept nu chiar asa de tare ca la mersul in sarcina.
Un intelept, prieten de-al unui prieten al prietenului meu zice ca ar fi filtrul de motorina care s-a infundat. Ca si lui i s-ar fi intamplat, la Passat si ca dupa ce l-a schimbat trepidatia a disparut.
Un defect al ambreiajului nu se poate simti la accelerarea in gol a motorului, nu? Exista un service Ford decent in tara asta?

In subiectul:Vibratii ciudate la motorul noului Focus

18 august 2008 - 10:40

Omule, greu de zis asa la prima vedere.
E clar ca nu mai trage in toate mintile si atunci "gafaie" si tremura in tampoane...

La ralanti e totul ok?



La ralanti e ok. Oricum e la service la Ford. Va dau de stire.