Gala ‘Young Creative Chevrolet’ – Competiţia creativă pentru tineri creativi

0
336

Lansat în anul 2007, concursul ‘Young Creative Chevrolet’ susţine viitoarele talente, încurajând studenţii să privească marca Chevrolet din perspectiva lor. Competiţia a fost un succes, ajungând de la cele 32 şcoli de artă participante în 2007 la un număr de 135 de şcoli participante în cadrul ultimei competiţii organizate.

Și în acest an competiţia a fost puternică – tema principală de anul acesta a fost Centenarul Chevrolet. Au fost realizate lucrări de către tineri artişti români în funcţie de domeniul ales: modă, fotografie, muzică, arte vizuale şi videografice.

La etapa 2011 din ţara noastră, Chevrolet România a acordat premii în valoare de 10.000 de euro, iar proiectele câştigătorilor locurilor 1 de la fiecare categorie participă în finala europeană a concursului.

In aceasta seara a avut loc ceremonia de premiere a castigatorilor din Romania, gala organizata in clubul Silver Church din capitala fiind o celebrare impresionanta a tuturor lucrurilor vibrante, a creativitatii, dar, mai ales a centenarului marcii papionului auriu.

Membrii juriului au fost: Adina Buzatu, stilist;Ailin Ibraim, fashion director revista Bolero;Ioana Moldoveanu, redactor şef Vice Magazine; Mădălina Drăgoi redactor şi fashion editor revista CSID.

Vizitează pagina dedicată ‘Young Creative Chevrolet’ pentru a afla cine sunt căştigătorii…

Foto: Ciprian Mihai / Chevrolet