Kia Sportage a fost desemnat ‘International Truck of the Year’ in SUA

0
113

CUV-ul compact Sportage a fost premiat cu titlul ‘International Truck of the Year’ in cadrul Salonului Auto International de la Detroit. Lansat international in martie 2010 ca parte integranta a noii transformari a designului Kia, Sportage a obtinut rapid calificativul de 5 stele de la EuroNCAP, iar acum a fost premiat de juriul ICOTY (premiul Road & Travel Magazine) pentru aspectul sau deosebit si performantele remarcabile.

“Sportage 2011 este un CUV atragator care place unei categorii largi de public, prin combinatia unica de design, valoare, calitate, tehnologie si dotari de siguranta”, a declarat Michael Sprague, vicepresedinte de Marketing & Communications la Kia Motors America (KMA).  “Inca de la debutul pe piata americana, vara trecuta, popularitatea si atractivitatea modelului Sportage au depasit aprovizionarea showroomurilor noastre”.

Pentru a fi eligibil la premiile ICOTY, vehiculele trebuie sa fie vandute in SUA si sa fie modele noi sau cu schimbari importante fata de generatia anterioara in design si/sau tehnologie.

Juriul ICOTY este format din 12 ziaristi si editori, care reprezinta publicatii auto importante din SUA, inclusiv Kelley Blue Book, AutoWeek, Consumer Guide® Automotive, MSN Autos, Truck Trend, NewCarTestDrive.com si Cars.com.  Buletinele de vot completate sunt trimise catre J.D. Power and Associates pentru numaratoarea finala a voturilor si confirmarea rezultatelor.