Lamborghini Aventador va avea un rol principal in ultima parte a trilogiei Batman

0
Cea de-a treia parte a seriei Batman, realizata sub bagheta apreciatului regizor si scenarist Christopher Nolan, va avea premiera mondiala in iulie 2012, insa informatii si zvonuri despre noile personaje au aparut deja in presa internationala.


Cu o interpretare de exceptie a regretatului Heath Ledger in rolul lui Joker si un scenariu excelent, Dark Knight s-a bucurat in 2008 de un succes rasunator de box-office la nivel mondial. Efectele speciale impresionante si actiunea ce a tinut publicul cu sufletul la gura au atras milioane de spectatori in salile de cinema din lumea intreaga.

Pentru pasionatii auto puterea de atractie a filmului a fost sustinuta si de personajele \’\’mecanice\’\’, celebrul Batmobil -Tumbler, motocicleta Batpod, dar si masina de zi cu zi a miliardarului Bruce Wayne, un Lamborghini Murcielago.

Se pare ca in ultima parte a trilogiei in centrul actiunii se va afla cel mai nou model lansat de fabrica de vise din Sant\’ Agata Bolognese, supercarul Aventador. Un exemplar cu numere fictive de Gotham City a fost surprins de paparazzi pe platourile de filmare ale noii productii Batman, The Dark Knight Rises. Ramane de vazut ce soarta va avea noul Aventador, predecesorul sau sfarsind nu tocmai onorabil, in urma coliziunii cu un camion blindat. Premiera noului film Batman va avea loc pe 15 iulie… anul viitor. Pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam cuminti noi zvonuri sau fotografii spion.

Via | es.autoblog.com