Laura Cosoi si Dana Rogoz, copiloti pentru o zi

0
13

Dana Rogoz si Laura Cosoi au renuntat, pentru o zi, la filmarile pentru noile productii MediaPro Pictures in care sunt implicate si au devenit copiloti de raliuri pe Citroën C2 R2 Max alaturi de pilotii din Citroën Racing Trophy Romania. Daca la inceput abia, abia s-au lasat convinse sa urce in masina, dupa un tur de circuit nu au mai vrut sa coboare din masina de curse.

Vedeta PRO TV, Laura Cosoi a fost prima care a urcat in dreapta lui Vlad Cosma intr-un Citroën C2 R2 Max pentru a parcurge un tur pe super speciala din Raliul Tara Barsei amenajata langa centrul comercial Baneasa Shopping City. Chiar daca s-a speriat putin, atunci cand a trebuit sa completeze o declaratie ca merge pe propria raspundere, Laura Cosoi a fost mai mult decat incantata de experienta avuta in cockpit-ul masinii de curse. „La inceput mi-a fost putin teama si nu stiam la ce sa ma astept. Am avut emotii si, in timpul cursei, am si tipat de cateva ori. A fost o experienta extraordinara si ma bucur ca, pana la urma, am acceptat sa urc in masina”, a spus Laura Cosoi.

Si pentru Dana Rogoz, actrita in serialul „Mostenirea” ce va incepe din toamna la Pro Tv, experienta alaturi de Danny Ungur a fost una dintre cele mai tari senzatii traite in ultimii ani, „Nu mi-a fost frica, sau in orice caz nu mi-a fost mai frica decat atunci cand ma dau intr-un montagne russe intr-un parc de distractii – cand ai viteza mare, dar esti absolut in siguranta. Eram imobilizata in scaun cu centuri peste centuri, aveam totala incredere in Danny, pilotul din stanga mea, n-aveam niciun fel de responsabilitate ca si copilot in traseu, nu eram nici pe macadam, deci chiar n-aveam ce sa patesc. Dar totusi emotii am avut. Si adrenalina. Am urlat cred ca mai bine de jumatate din traseu, iar in restul timpului am ras isteric. Abia astept sa incerc un traseu pe macadam”, a spus Dana, dupa ce a coborat din C2 R2 Max.